HOROSCOP URANIA: Cum te va afecta ECHINOCŢIUL DE PRIMĂVARĂ şi ECLIPSA DE LUNĂ

Între 19 – 25 martie a.c. se vor petrece mai multe evenimente astrologice, care au, cu toatele, o semnificaţie astrologică. Astfel, pe 20 martie, la ora 06:30', Soarele va intra în zodia Berbec, marcând în felul acesta Echinocţiul de Primăvară. Pe 22 martie, la ora 2 noaptea, Mercur va intra şi el în Berbec. Pe 23 martie, va avea loc faza de Lună Plină în Balanţă, fenomen care se va produce la ora 14 (ora legală a României), prin opoziţia Soarelui cu Luna la 03°17' pe direcţia Berbec/Balanţă care va genera şi o Eclipsă de Lună.

18 mart. 2016, 05:49
HOROSCOP URANIA: Cum te va afecta ECHINOCŢIUL DE PRIMĂVARĂ şi ECLIPSA DE LUNĂ

Berbec

Pentru Berbeci aventura din Pești se termină. În dimineața zilei de 20 martie Soarele va intra în semnul lor zodiacal după ce va fi clopoțit venirea primăverii astronomice. Apoi, pentru a fi cu adevărat niște vedete, ei va trebui să se resemneze și să îndure ceea ce le mai este desemnat: intrarea planetei Mercur în zodia lor, ceea ce îi va face cam iuți la vorbă, și (cam prea) rapizi în replici.

Dar, lucrurile nu se opresc aici, deși, zestrea astrală pe care o primesc chiar de la începutul acestui răstimp, este una importantă, esențială chiar pentru sănătatea și vigoarea organismului lor. Astfel, pe 23 martie, va avea loc Luna Plină care îi privește direct.

Atunci, la ora 14, ora legală a României, se va produce o eclipsă de Lună, care îi va influența, în general, pe toți cei născuți în Berbec dar mai ales pe cei născuți în primele 3-5 zile ale zodiei, generând un nou statut, încheierea unui proces și intrarea într-o altă ipostază de viață, care ține de specificul casei a VII-a și evidențiind carențele unor asocieri, viciile unor contracte sau limitele unor relații care se pot strica aparent din senin sau care se pot deteriora pe fondul unor conflicte mai vechi.

Între 19 și 20 martie, Berbecii vor trăi momente de mare încărcătură afectivă dar asta nu înseamnă că vor deveni cooperanți; dimpotrivă, ei pot fi încăpățânați demonstrând tendința clară de a prelua conducerea, de a-și impune punctul de vedere și mai ales interesul.

Între 21 și 23 martie dimineața, acești nativi pot întâmpina greutăți în activitatea curentă de la locul de muncă sau se pot zbate în crize de conștiință. Din 23 martie, după ora 8 dimineața, și până pe 25 martie seara, ei vor trece prin furtuna astrală a Lunii Noi. Unii vor scăpa „ieftin”: doar cu o veste enervantă sau cu o discuție mai aprinsă. Alții, dacă au procese, ar trebui să fie pregătiți pentru ipoteze deloc convenabile lor.

Taur

Între 19 și 20 martie, Taurii se vor ocupa de problemele casnice și domestice. Între 21 și 23 martie dimineața, stabilitatea relațiilor afective este șubrezită de valurile care lovesc cu putere în pereții sufletului.

Cu puține excepții, chiar și Taurii cei mai indiferenți la furtuna emoțiilor din jurul lor, se vor lăsa cuprinși de acest moment care îi va obliga să se gândească altfel, dar nu neapărat mai adecvat, la copii, la o persoană dragă.

Cei doi benefici se vor afla în opoziție, permițând contradicțiilor interioare să le zdruncine o convingere, un interes sau o intenție. Context delicat și pentru cei care desfășoară activități de creație sau interpretative, nativii putând trece printr-o „criză de creație”.

Între 23 martie, după ora 8 dimineața, și 25 martie, Taurii vor trăi sub influența fazei de Lună Plină și a eclipsei de Lună ce vor avea loc pe 23, la ora 14, și care le vor solicita din plin axa celor două case ale sănătății.

Va fi vorba de o fluctuație a stării de spirit pe care o vor resimți, într-un chip cel puțin deranjant, chiar și persoanele mai rezistente, care nu păreau, până mai ieri, vulnerabile în fața acestor impulsuri astrale și care se vor confrunta cu neliniște, agitație, nervozitate.

Felul în care vor gândi, vor înțelege, vor procesa informațiile și vor răspunde stimulilor externi va fi grevat de inconstanță, bruschețe, nerăbdare. Solicitate vor fi toate organele localizate în zona capului, sistemul renal și urinar. Pe un alt plan, unele persoane pot trece prin momente de panică legate de felul în care se conturează viitorul lor la locul de muncă sau soarta înseși a instituției unde activează.

În aceste zile pot ieși la iveală intențiile și manevrele ascunse ale unor persoane care au o poziție de conducere în aceste structuri. Regimul banilor precum și patrimoniul lor poate suferi modificări, survenite pe fondul nevoii de a rezolva repede o plată.

Gemeni

Răstimpul cuprins între 19 și 20 martie este indicat pentru a se iniția acele discuții în care nativul intenționează să-și impună un punct de vedere, să-și susțină un interes ori să se prezinte în fața unei comisii de verificare sau jurizare a cunoștințelor lui teoretice și a abilităților practice.

Cel mai bine, vor sta ei, în cazul examenelor, la capitolul încredere în sine și curaj. Gemenii nu vor avea niciun trac și nici o emoție, indiferent ce probă sau subiect li se va spre rezolvare. Chiar dacă nu vor fi pe deplin stăpâni pe materie sau pe domeniul în care se exprimă, ei vor dovedi autocontrol și putere de convingere.

Între 21 și 23 martie dimineața, în centrul existenței lor de fiecare zi va fi familia din care provin în contradicție cu obligațiile profesionale sau cu rolul pe care îl au în societate și pe care trebuie să le apare de pericole și excese.

Cei doi Benefici, în opoziție, creează situații ce îi obligă să facă alegeri dificile: ce sacrifică și cărei relații i se dedică cu prioritate?! În situația în care, pentru unii nativi, se va pune problema unei căsătorii (împotriva dorinței familiei) sau a unei despărțiri, situația poate să le apară unor, fără ieșire. Procesele de divorț, de partaj sau de separare de bunuri a partenerilor de orice natură se vor poticni.

Între 23 martie dimineața și 25 martie, prieteniile vor fi tulburate de încărcătura energetică a Lunii Pline și a eclipsei de Lună care vor arunca unde de ostilitate peste relațiile afective, inclusiv asupra relațiilor dintre părinți și copii.

Gemenii se vor purta în aceste zile ca și cum, tot timpul, îi deranjează ceva iar răbufnirile lor, mai mult sau mai puțin motivate, vor fi exagerate. Unele apropieri umane se pot dovedi păguboase în plan financiar, alteori parteneriatele vor intra în criză, ca o consecință a conjuncturii complicate în care au intrat de ceva vreme.

Rac

Un culoar de acțiune interesant și profitabil se conturează între 19 și 20 martie, în privința banilor nativilor din Rac, mai cu seamă a celor obținuți din salariu sau din orice formă de retribuire a muncii sau în urma accesului la noi răspunderi socio-profesionale sporite (avansări, numiri în funcții importante, etc.).

Aceste ipostaze pot surveni pe nepregătite, pe fondul unor schimbări de ultimă ori în instituția în care muncesc zi de zi sau acolo unde activează ca invitat, colaborator, partener, etc.).

Între 21 și 23 martie dimineața, nici un drum și nici o deplasare nu este avantajată. Pândite de neplăceri sunt chiar și deplasările curente prin oraș iar aspectul, început în acest răstimp, va continua, intensificându-se spre 25/26 martie.

Nici inițiativa unor dialoguri pe chestiuni de principiu, de morală, de credință, de tradiție, de educație, sfaturile etc. nu este inspirată. Nota generală este de degradare: de la una se pornește și în altă parte se ajunge pe principiul „unde dai și unde crapă”, și asta pentru că nativii se „șifonează” repede, sunt susceptibili, au impresia că, în afirmațiile cuiva, există mereu un subtext, un atac mascat la adresa.

Pentru a evita disputele inutile, nativii trebuie să-și aducă aminte că „cine tace, câștigă de două ori”. Uneori, acest fel de a se lăsa duși de valul sporovăielii cotidiene se poate manifesta la locul de muncă, Racii primind, de la colegii și șefii lor, ostilitate și combativitate.

Între 23 martie, după ora 8 dimineața, și 25 martie, se pun premizele unui Pătrat Mistic, în a cărui alcătuire intră o faza de Lună Plină dublată de o eclipsă de Lună, ceea ce complică datele problemei. Vor intra în joc imaginea, opinia publică, demnitatea, ponoasele pe care le trag de pe urma cuiva din familie, precum și toate tipurile de înțelegeri, colaborări și parteneriate care se „smucesc” care-ncotro, numai în avantajul Racului, nu.

Leu

Între 19 și 20 martie, Leii ar trebui, în mod normal, să se simtă în largul lor, Luna tranzitându-le semnul natal, ceea ce la va da un plus de entuziasm, de energie, de încredere sau chiar de eficiență.

Această Lună în tranzit, dimpreună cu Soarele lor natal, cu planetele din Săgetător și cu cele din Berbec vor alcătui mai multe trigoane regale care vor susține activitățile specifice caselor I, V, IX în care identificăm multă ambiție, multă tenacitate, puterea de a face salturi, de a risca sau de a-și asuma ipostaze interesante.

Nu identificăm însă nici un fel de emoție sau de sentiment, nici o slăbiciune și nici o „dulceață” sufletească. Între 21 și 23 martie dimineața, axa celor două case ale banilor îi va chema la raport și încă la unul deloc simplu de rezolvat.

Întreaga săptămână, mai ales perioada 25/26 martie, se conturează complicată, ea fiind presărată cu blocaje, întârzieri, formalități administrative, termene lungi de așteptare care vor funcționa ca niște neșanse ale momentului.

Între 23 martie, după ora 8 dimineața, și 25 martie, Leii vor primi, ca toată lumea, influxurile Lunii Pline din Balanță și ale eclipsei de Lună din 23 martie, care se vor așeza pe casa lor a III-a, cea legată de drumuri și schimburile de idei și informații, loc în care „își va face de cap” și Luna Neagră, motiv pentru care îndemnăm la rațiune și măsură în tot ceea ce ține de micile relații (vecini, cunoscuți ocazionali, parteneri de dialog de moment etc.), la grijă pentru felul în care se vor prezenta, dacă va fi cazul, la examenele și probele ori concursurile cu miză profesională sau chiar la deplasările curente.

Specificul acestei perioade o vor da surprizele, evoluția nebănuită a unei situații aparent banale spre un risc, un conflict, un accident. Este și perioada când nativii pot face afirmații exagerate, nefondate, extravagante, costisitoare ca imagine sau autoritate.

Fecioara

19 și 20 martie pot fi două zile asociate cu un efort personal de a rezolva sau depăși o chestiune care privește familia, casa, gospodăria, patrimoniul, bunurile unor apropiați în a căror posesie ei trebuie să intre sau pentru care trebuie să depună diligențe și gesturi cu caracter oficial.

Este o perioadă dacă, într-adevăr, se vor afirma aceste ipoteze astrale, destul de agitată, de „plină” de evenimente, treburi și obligații, unele liber asumate altele reprezentând obligații personale și/sau de familie ce nu pot fi ocolite sau amânate.

Între 21 și 23 martie dimineața, Luna va străbate sectorul lor zodiacal natal, dându-le calmul și răbdarea necesară de a face față unor treburi plicticoase, laborioase, cum ar fi cele administrative, de exemplu.

Totuși, în planul negocierilor, al discuțiilor asupra unor contracte și, mai ales, pe fondul unor conflicte, anchete, expertize, momentul astral este cu atât mai dificil de suportat cu cât nativii se îndreaptă spre 25/26 martie, când se pot înregistra și unele abuzuri sau exagerări comise, într-un anume context, asupra lor.

Atenție la tot ceea ce privește familia, rudele, nu doar în ipostaza unor proprietăți în devălmășie! Sunt de amânat termenele sau de evitat, în măsura în care este posibil, întâlnirile esențiale în care se va lua o decizie în ceea ce îi privește direct sau contractele în care ei sunt parte etc.

Aspect prost sub toate aspectele pentru viața conjugală unde, deși nu se pune neapărat problema unei despărțiri, tensiunile cresc, ajungându-se la exploziile verbale și acuzații grave ori la șicane cu menirea de a avertiza, amenința sau constrânge un partener care nu cedează.

Între 23 martie, după ora 8 dimineața, și 25 martie, problemele financiare se complică, poate și ca o consecință a tulburărilor care au aloc în viața de familie, în afaceri, asocieri, ori în desfășurarea proceselor și conflictelor generale.

Citeşte mai multe pe libertatea.ro