Horoscop Urania decembrie 2022. Bani, carieră, sănătate, dragoste. Cum face fiecare zodie punte între ani

Luna decembrie vine cu mai multă nevoie de interiorizare, de meditație și chiar de întoarcere la spiritualitate și credință. În dragoste, Venus se joacă de-a Cupidon cu toate zodiile.

10 dec. 2022, 22:11
Horoscop Urania decembrie 2022. Bani, carieră, sănătate, dragoste. Cum face fiecare zodie punte între ani

Horoscop Urania decembrie 2022 Berbec (21 martie – 20 aprilie)

DRAGOSTE SI SANATATE Luna decembrie este destinata relatiei si iubirii. Cuplurile care isi doresc copii au sanse mari de reusita. In cuplurile in care exista neintelegeri, dragostea si sinceritatea pot salva relatia. Bucura-te de ceea ce-ti ofera partenerul. Daca esti singur, planetele iti pot aduce in cale o veche dragoste. Cineva din trecutul tau pe care nu l-ai uitat complet si pentru care mai ai sentimente, bine ascunse, dar puternice. Esti sigur ca esti pregatit sa mai incerci o data. În prims parte a lunii, cât Venus, planeta iubirii și guvernatoarea relațiilor tale, va tranzita sectorul intimității, interesul pentru viața din dormitor va crește și pasiunea va fi dusă la cote înalte. Totodată, însă, va crește și gelozia și nevoia de a-l controla pe celălalt. Cei singuri vor fi mai atrași de aventură, de relații fără prea mult angajament. Ulterior, nevoia de a fi pe aceași lungime de undă cu partenerul, de a-și stabili idealuri comune, va crește și cei singuri vor fi atrași de persoane cu care empatizează la nivel de principii, credințe, valori.

SANATATE Luna decembrie vine pentru cei născuți în zodia Berbec cu o mai mare nevoie de conectare la credință și la spiritualitate. Nativii sunt mai dornici de cunoaștere și pot descoperi astfel remedii la afecțiunile cu care se confruntă. Schimbaea unor viziuni le va aduce un entuziasm aparte și o bucurie imensă de a-și trăi viața. Te bucuri de energie, de optimism și ai șansa să-ți îmbunătățești orizonturile prin schimbarea perspectivei asupra vieții. Posibil să scapi de frici acumulate care îți creau anxietate sau să descoperi remedii la care nu te-ai fi așteptat pentru îmbunătățirea unei afecțiuni. Este o periaodă bună pentru reapropiere de spiritualitate și de credință. Uneori aveti tendinta de a intra in panica, atunci cand lucrurile nu ies asa cum le-ati preconizat. Asta nu este bine nici in plna fizic, nici pentru sufletul vostru. Stresul va poate afecta destul de mult starea de bine.

 

Horoscopul banilor pentru decembrie 2022. Maestrul runelor Mihai Voropchievici s-a uitat în puşculiţa fiecărei zodii şi ştie ce-le aşteaptă sub brad

Horoscop Taur (21 aprilie – 21 mai)

DRAGOSTE SI SANATATE Cu Venus, planeta iubirii și guvernatoarea ta, în tranzit prin sectorul relațiilor, ai toate șansele în prima jumătate din lună să-ți îmbunătățești legătura cu partenerul de viață. Nativii singuri pot cunoaște noi persoane de care să fie atrași imediat și incontrolabil. Atenție la episoadele de gelozie și posesivitate care pot lua naștere către finele lunii, tot atunci când pasiunea va fi dusă la extrem în dormitor. Aceasta va fi o perioadă care va aduce celor singuri aventuri și relații intime pasionale. Luna decembrie se anunta armonioasa alaturi de parteneruld e cuplu. Veti avea grija ca celuilalt sa nu-i lipseasca nimic, sa fie fericit si satisfacut. Nu este exclus sa primiti vestea ca veti avea un bebelus. Daca esti singur, a doua jumatate a lunii te poate aduce mai aproape de o persoana speciala. Fii mai pozitiv si deschis la ceea ce Universul iti va oferi. Bucura-te de viata! Cei născuți în zodia Taur se bucură de o lună intensă în plan relațional. În prima parte se consolidează relația de cuplu, urmând ca apoi accentul să cadă pe viața intimă și să reaprindă pasiunea în cuplu, dar și sentimentele de gelozie și osesivitate. Cei singuri pot fi atrași mai ușor de persoane noi, însă trebuie să fie și atenți de cine se îndrăgostesc acum pentru că pot fi orbiți și luați de val. Către finele lunii, atracția către pasiuni carnale este mai mare, maia les cu persoane de altă cultură, religie, anționalitate sau care se află la distanță.

SANATATE Este o perioadă care poate aduce celor născuți în zodia Taur vindecare, atât psihică, cât și emoțională și fizică, mai ales dacă au trecut prin intervenții chirurgicale de curând. Renunțarea la unele obiceiuri toxice și desprinderea de unele frici le poate aduce reale îmbunătățiri legatede starea generală de sănătate. Luna decembrie poate veni cu vindecări emoționale, renunțarea la frici, detașarea de trecut și de obsesii, amintiri toxice. Posibil să lași amintiri în spate și să te vindeci după o perioadă de oboseală cronică sau chiar după un traumatism sau operație chirurgicală. Nu va lasati organismal sa-si epuizeze si ultimele reserve de energie; incercati sa preveniti epuizarea. Fiti cosntienti ca nu puteti sa faceti totul, in acelasi timp. Incercati sa gasiti solutii simple, atat problemelor profesionale, personale, cat si eventualelor probleme de sanatate care ar aparea in viata voastra, pe parcursul acestei luni.

Horoscop Urania decembrie 2022 Gemeni (22 mai – 21 iunie)

DRAGOSTE SI SANATATE Cei născuți în zodia Gemeni au ocazia să-și reconfigureze sistemul de valori și raportarea la relații. Nativii intră de acum într-o nouă etapă care le va aduce noi principii și mentalități în relațiile cu cei din jur. Posibil ca acele relații nefuncționale să se încheie definitiv, mai ales că în sectorul acesta se va petrece eclipsa de Soare, însă acest aspect poate aduce noi începuturi pentru cei dornici de evoluție alături de persoana iubită. Nici cei singuri nu vor rămâne pra mult timp cu acest statut, șansele de a începe o nouă poveste fiind destul de mari, însă persoana va face parte dintr-un alt tipar decât cel cu care aceștia erau obișnuiți până acum. Dacă ești singur, ai toate șansele să întâlnești pe cineva care să te atragă în primul rând la nivel de principii și mentalitate și să începi o nouă poveste de iubire. În cuplu situația va fi delicată. În timp ce unii nativi pot să-și reconfigureze sistemul de valori și să-și dorească evoluție alături de partener, alții vor pune punct relațiilor nefucnționale, mai ales în preajma eclipsei de Soare care se petrece în acest sector pe data de 14 decembrie. Ideea de bază a lunii este o nouă atitudine, o nouă mentalitate și viziune în relații, noi idealuri sentimentale, deci fiecare le va aplica de la caz la caz în viața sa. Evolutiile din viata voastra personala ar putea sa nu fie pea tat de linistite pe cat v-ati dori; uneori se va cere destul de multa abilitate din partea voastra, pentru a aplana situatii conflictuale, pentru a rezolva probleme domestice sau dintre cele care privesc anumite persoane dragi din viata voastra. Vor fi momente in care toate acestea vi se vor parea destul de dificil de realizat. Reevaluarile pe care veti dori sa le faceti in viata voastra ar putea sa aiba drept scop si ceea ce se petrece in partea sentimentala a acesteia; este foarte posibil sa se produca unele brese, ruptura, in relatia de cuplu. Va fi nevoie sa gestionati, cat se poate de diplomatic, un astfel de moment. Pentru celibatari, nu va fi o perioada extraordinara, in cazul in care doriti sa scapati de celibat, insa merita sa incercati, daca aveti obiective clare in acest sens.

SANATATE Cei născuți în zodia Gemeni care au probleme de sănătate mai vechi pot căuta soluții într-un nou registru, fie homeopat, holistic, naturist sau chiar remedii care vin pe cale spirituală, prin credință și curațare energetică. Contextul astrologic al lunii decembrie îți aduce ocazia de a descoperi remedii eficiente pentru ameliorarea problemelor de sănătate, însă mai degrabă acestea vor veni din zona medicinei alternative sau chiar a spiritualității, a credinței, prin diferite tehnici de curățare energetică. Presiunile lunii nu vor trece fara sa lase efecte asupra voastra, nu doar din punct de vedere psihic, ci si fizic; posibilitatea de a avea probleme la nivel digestive, mai cu seama cu stomacul, este destul de mare. Gasiti posibilitati de a va relaxa eficient, pentru a alunga incordarea, dupa fiecare zi de munca sustinuta.

Horoscop Rac (22 iunie – 22 iulie)

DRAGOSTE SI SANATATEE Luna decembrie iti va aduce in relatie ceea ce-ti doresti. Starea de spirit este pozitiva, esti generos cu partenerul de cuplu, te dai peste cap ca sa-l faci fericit. Adrenalina este in crestere, iar dormitorul va fi martorul unor clipe de erotism intens. Daca esti singur, arata-ti punctele tari. Nu sta pasiv. Profita de fiecare moment pentru a-ti arata latura romantica si pasionala. Cei născuți în zodia Rac se bucură de aspecte minunate în viața sentimentală. În cuplu există șanse mari de consolidare a relației, de reaprindere a pasunii, după o perioadă zbuciumată, iar în cazul celor singuri se întrevăd șanse de a cuceri pe cineva, de a se îndrăgosti și de a da curs unei noi pevști de dragoste. Fiti convinsi ca anumite chestiuni din relatiile cu apropiatii se construiesc in timp, uneori in ani si ani de zile; doar nu va asteptati ca lucruri care nu merg bine de mai mult timp, sa poate fi solutionate, ca prin minune, in cateva zile sau chiar saptamani. Odata ce se ajunge la dezamagiri in aceste tipuri de relatie, este mai greu sa se treaca peste, sa se recapete increderea pierduta. Formarea cuplurilor noi nu este imposibila, insa ar fi mai bine daca ati lasa o astfel de intreprindere, pentru perioade de mai bun augur; intre timp, puteti sa mai faceti cercetari, sa vedeti cam ce v-ar aranja mai bine si ce nu.

SANATATE Cei născuți în zodia Rac au parte de o stare de sănătate bună, dat fiind că sunt tranzite benefice care traversează acest sector, însă totodată și eclipsade Soare se va forma aici, aspect care va aduce mai multă tensiune interioară și oboseală. La mijlocul lunii, câteva zile de concediu ar fi binemeritate. În plus, este o perioadă în care vor simți nevoia să facă schimbări de alimentație, să aducă îmbunătățiri stilului de viață și să se debaraseze de obiceiuri nocive. Poți fi mai vulnerabil în preajma eclipsei care se formează, totodată, și pe casa sănătății, de aceea acordă o mai mare atenție odignei, dar în special stilului de viață. Vino cu îmbunătățiri, renunță la ce este nociv și debarasează-te de emoțiile negative și toxice pentru starea ta de spirit. Este posibil sa va confruntati cu migrene, luna aceasta, mai ales daca stresul perioadei este crescut; nu sent excluse nici insomniile, in conditiile in care nu veti reusi sa va relaxati, asa cum trebuie, dupa zilele cu solicitare sporita, fie la locul de munca, fie in plan personal.

Horoscop Urania decembrie 2022 Leu (23 iulie – 22 august)

DRAGOSTE SI SANATATE Sunt vești foarte bune legate de viața sentimentală, așa că pregătește-te să trăiești ceea ce ai așteptat tot anul. Venus, planeta iubirii, și Soarele, guvernatorul tău, activează sectorul sentimental, iar Marea Conjuncție Jupiter-Saturn se va forma în sectorul relațiilor, deci debutează o nouă etapă cu impact de viitor. Ce-ți poți dori mai mult? În cuplu trăiești momente pline de pasiune, romantism, te reapropii de partener, iar dacă ești singur se va schimba fără îndoială statul și te vei bucura de o poveste de iubire ca-n basme. Aspectele care se formează luna aceasta în sectorul sentimental prevestesc noi începuturi, începuturi de lungă durată, de viitor, fie că nativii sunt într-o relație de lungă durată, fie că sunt singuri. De la căsătorie și până la cunoașterea persoanei mult așteptate, totul este posibil acum. Se reaprinde pasiunea, romantismul și sensibilitatea în viața sentimentală și nu este exclus ca mulți nativi Lei să devină părinți. Relatiile cu cei dragi trebuie sa fie, in aceasta perioada, in atentia voastra; in unele dintre interactiunile cu persoane dragi din viata voastra s-ar putea sa fie nevoie de foarte multa rabdare. Nu este un moment potrivit sa lasati lucruri in ambiguitate; se cere ca orice neintelegere sa fie clarificata neintarziat. Sunteti caractere puternice, insa asta nu inseamna ca trebuie sa va impuneti prin forta; aveti destul abilitate pentru a manevra, subtil, lucrurile, astfel incat sa iasa asa cum vreti voi, fara a da impresia ca sunteti prea autoritari. Voi, celibatarii, ar trebui sa faceti primii pasi de apropiere fata de persoanele care va intereseaza; nu aveti foarte multe de pierdut, insa ar fi bine sa aveti unele garantii ca si persoanele respective au sentimente fata de voi.

SANATATE Nu se întrevăd probleme de sănătate pentru cei născuți în zodia Leu, însă vot trebui să acorde mai multă atenție odihnei în preajma eclipsei de Soare. Este o lună care aduce un entuziasm, optimism și o poftă de viață nebănuită. Unii nativi pot relua un hobby. Te dedici cu mult entuziasm hobby-urilor tale, pasiunilor și înfrumusețării. Luna aceasta ai energie, iar optimismul este la cote înalte, însă ai grijă mai mult la starea de sănătate, în special la oduhnă în preajma eclipsei de Soare din 14 decembrie pe care o poți resimți destul de intens. Cei care suferiti de afectuni cronice, trebuie sa aveti mai multa grija de voi luna aceasta; este posibil ca unele simptomatologii sa exacerbeze si sa va deranjeze, vizibil, activitatea de zi cu zi.

Horoscop 2023 cu Cristina Demetrescu: Luna Neagra, karma care ne trage in jos. Cavalcadă de planete retrograde

Horoscop Fecioara (23 august – 21 septembrie)

DRAGOSTE SI SANATATE Prima parte a lunii nu este deloc promițătoare în plan sentimental pentru cei născuți în zodia Fecioară. Nativi au tendința de a respinge orice atașare, iar în cuplu se pot interioriza și pot fi mai puțin comunicativi cu partenerul, însă destul de analitici. Este nevoie de o reconfigurare a unor idei, gânduri, trăiri. Relația cu familia, în schimb, se poate îmbunătăți. Abia către finele lunii decembrie, odată cu Sărbătorile, crește pofta de flirt și nativii sunt mai deschiși la noi experiențe. În plan sentimental ai tendința de a te retrage cu gândurile și emoțiile tale și a refuza o prea mare apropiere de partener și cu atât mai puțin de o nouă persoană, în cazul în care ești singură. Preferi să-ți analizezi emoțiile, trecutul și să faci curățenie, să schimbi mentalități. Relația cu părinții, însă se poate îmbunătăți luna aceasta. Se întrevăd momente mai plăcute abia după ce Mercur, guvernatorul tău, a activa casa iubirii, adică după 20 decembrie. Acest tranzit crește dorința de flirt și poți cunoaște pe cineva astfel încât să nu-ți petreci Sărbătorile în singurătate. Viata de familie ar putea sa fie destul de tensionata, mai ales de dezinteresul vostru in legatura cu chestiunile legate de functionarea normal a acestui mediu. Viata profesionala nu este neimportanta, in nici un caz, insa trebuie sa tineti cont ca nu este cazul sa va ignorati obligatiile personale pe care le aveti atat fata de ceilalti, cat si fata de voi insiva. Limitele pe care voi singuri ar trebui sa le impuneti, au rolul de a normaliza situatia, de a inlatura cauzele unor eventuale divergente. A doua parte a lunii ar fi mult mai propice pentru inchegarea unor noi relatii de cuplu; voi, celibatarii, ar trebui sa va mobilizati in acest sens, daca sunteti interesati.

SANATATE Este o lună perfectă pentru cei născuți în zodia Fecioară care vor să facă schimbări legate de alimentație, de stil de viață. La nivel emoțional sunt agitați, se simt încorsetați de trecut și este posibil să resimtă nevoia, mai ales în prima parte a lunii, fie de a se închide în propria casă, în propriul dormitor, fie de a se ascunde în sânul familiei. Nu se întrevăd probleme de sănătate, însă va fi vorba de mult stres emoțional, de multă îngrijorări sau chiar confruntări cu recutul. Dacă vrei să-ți schimbi stilul de viață, să ții o dietă, să faci sport sau orice altceva, Marea Conjuncție Jupiter-Saturn te va susține puternic în acest sens. Starea voastra emotionala va fi destul de sensibila, de aceea trebuie sa aveti ceva mai multa grija si la persoanele pe care le veti accepta in urul vostru; aveti nevoie de oameni pozitivi, care sa va influenteze in bine starea de spirit.

Horoscop Balanta (22 septembrie – 22 octombrie)

DRAGOSTE SI SANATATE Luna decembrie se anunță intensă în plan relațional. Ai șansa să reaprinzi pasiunea în cuplu, să reactivezi viața intimă și să porți dialoguri menite să aducă înțelegere și lămurtirti importante. Marea Conjuncție se va petrece întovcmai în sectprul iubirii și va aduce maturitate sentimentală, responsabilitate în dragoste și o nouă etapă în relațiile cu copiii. Este o lună care poate aduce chiar și cereri în căsătorie în cazul relațiilor solide. Cei născuți în zodia Balanță se bucură de pasiune și o viață intimă activă în prima parte a lunii, însă nu este exclus ca în cupluri să apară erpisoade de gelozie. Din a doua jumătate a lunii, comunicarea va deveni liant de bază și se pot clarifica multe neînțelegeri cu partenerul. Bala nțele vor intra într-o nouă etapă în viața sentimentală în această lună, o etapă de viitor. Totodată, se cere mai multă responsabilitate vizavi de copii.Voi, indragostitii, s-ar putea sa aveti momente in care sa fiti deranjati de comportamentul partenerilor; unii chiar va veti gandi sa renuntati la relatie, in astfel de momente. Totusi, depinde foarte mult de contextual la care ne referim; nu puteti condamna, din start, fara sa cunoasteti motivatia. Mizati pe comunicare, in aceste cazuri; s-ar putea sa aveti supriza sa aflati multe lucruri pe care nu le cunosteati, si despre voi insiva, si despre parteneri. Pe de alta parte, unele lucruri pot sa fie chiar ignorate. Va doriti foarte mult sa puteti miza pe dragoste si armonie, in relatia de cuplu.

SANATATE Cei născuți în zodia Balanță sunt sfătuiți să se exprime, să comunice, să spună ceea ce au pe suflet și să nu lase frustrări și nemulțumiri să se strângă. Este o lună mai agitată la nivel mental, însă care le va aduce conștientizări importante. Marea Conjuncție îți cere mai multă responsabilitate față de timpul tău liber, de activitățile distractive, de hobby-urile tale. Ai traversat o perioadă agasantă și a venit momentul sdă îți acorzi mai multă atenție prin prisma micilor plăceri ale vieții. Nu exista motive majore de ingrijorare, pentru aceasta perioada, in ceea ce priveste starea voastra de sanatate. Daca va veti schimba stilul de viata intr-unul sanatos, binenteles ca va fi vorba despre o miscare benefica. O scurta plimbare inainte de a ajunge la serviciu poate fi extrem de benefica. Fiti atenti, in cazul in care aveti tensiunea arteriala scazuta; luati-va cu regularitate medicatia prescrisa.

 

Horoscop Urania decembrie 2022 Scorpion (23 octombrie – 21 noiembrie)

DRAGOSTE SI SANATATE În prima parte a lunii te bucuri de prezența lui Venus, planeta iubirii și guvernatoarea relațiilor tale, în tranzit prin zodia ta. Dincolo de puterea de seducție de care dai dovadă, vei avea ocazia să-ți îmbunătățești viața personală, în primul rând să-ți armonizezi relația cu partenerul de viațăă prin dialog sincer, deschis. Se pot clarifica contexte mai vechi și se pot consolida relații, creându-se perspective de viitor. Viata sentimentala va fi destul de tulbure, in aceasta perioada, cu multe capricii emotionale care va vor epuiza pe voi si-I vor exaspera, in unele cazuri, pe cei din jur. Este un moment in care va trebui sa va ganditi bine in ce directive va doriti sa evolueze relatia voastra de cuplu. Daca nu va mai intereseaza aceasta, atunci puteti sa ignorati ceea ce se intampla si sa va vedeti de treaba; totusi, nu sunteti o fire indiferenta si este putin probabil sa lasati ca totul sa treaca fara a interveni, in vreun fel. Este posibil sa apara o situatie mai delicate in relatia voastra cu unul dintre apropiati, in conditiile in care nu veti reusi sa ajungeti la un acord cu privirea la o problema de interes comun.

SANATATE Luna aceasta se întrevede o stare de agitație interioară greu de administrat sau ignorat. Va fi nevoie să-ți faci curățenie în amintiri, în relația cu familia sau în legătură cu un context ce vizează o locuință sau bunurile de patrimoniu pentru a nu resimți atât de apăsătoare perioada. Încearcă să te odihnești mai mult și să-ți întărești imunitatea. Faceti sport, chiar puteti sa va ganditi sa va afiliati la o sala de fitness, sa va inscrieti la niste cursuri; va fi bine si pentru starea voastra fizica, dar si pentru psihicul vostru. Cei născuți în zodia Scorpion sunt sfătuiți să acorde mai multă atenție problemelor emoționale sau care au legătură cu trecutul. Sunt frământări care pot naște agitație interioară, stres și oboseală, chiar anxietate și o stare de spirit mai proastă.

Horoscop Săgetător (22 noiembrie – 20 decembrie)

DRAGOSTE SI SANATATE Cei născuți în zodia Săgetător au tendința de a se concentra prea mult pe propria lor persoană și prea puțin pe nevoile și dorințele partenerului de viață. Acest aspect cere o reevaluare a principiilor și mentalităților sentimentale. Cei singuri au mai multe șanse să lege o relație după jumătatea lunii decembrie. Venus, planeta iubirii, va activa zodia ta din a doua jumătate a lunii și-ți poate aduce ocazia îmbunătățirii relației cu persoana iubită. În plus, ai șansa să discuți cu partenerul, să ajungeți la lămuriri și la viziuni comune de viitor, însă ai mai multă grijă în preajma eclipsei de Soare care se va petrece în zodia ta pe data de 14 decembrie și care poate aduce o răsturnare de situație în viața ta în urma unei conștientizări puternice. Pentru cei deja aflati intr-o relatie de cuplu, este foarte posibil sa apara unele divergente intre voi si parteneri, care sa influenteze negative mersul legaturii sentimentale. Uneori chiar nu veti sti cum sa reactionati la problemele care apar, iar acest lucru va va conferi o stare de agitatie si nervozitate, care va surescita starea de negativism si, foarte posibil, atitudini nepotrivite. Va fi destul de greu sa va infranati pornirile impulsive, insa este nevoie sa faceti asta, pentru binele vostru si al celor din jur. Viata de familie poate sa se complice destul de mult, mai ales daca nu incercati sa aplanatic tensiunile, inca de la aparitia lor.

SANATATE Este o lună bună, energică și plină de optimisdm, poftă de viață, însă în preajma eclipsei de Soare care se formează întocmai în semnul lor, nativii din zodia Săgetător ar trebui să acorde mai multă atenție odihnei și chiar să încerce să-și îmbunătățească pe cât posibil stilul de viață. Anumite evenimente s-ar putea sa va suprasolicite sistemul digestive, stimulandu-va sa consumati mancaruri grase, dulciuri prea multe, etc. Mai ales daca aveti unele probleme digestive, aveti mare grija ce consumati. Puteti ajunge de la banale dureri de stomac, la crize acute de colecist sau pancreas. În preajma eclipsei de Soare s-ar putea să te simți mai agitat, mai irascibil și mai obosit decât de obicei. Vei trece printr-o etapă de analiză a vieții tale și poate fi un moment destul de solicitant inclusiv pentru sănătatea fizică, nu doar psihică și emoțională.

Horoscop Urania decembrie 2022 Capricorn (21 decembrie – 19 ianuarie)

DRAGOSTE SI SANATATE Dacă în prima parte a lunii, cei născuți în zodia Capricorn pot fi atrași de o persoană din anturaj, din a adoua parte sunt tentați să intre în fel și fel de relații secrete, ascunse, clandestine sau care să fie ținute departe de ochii publicului, neoficializate. Relațiile de prietenie se îmbunătățesc. Dacă ești parte a unei relații de lungă durată, s-ar putea să reușești o reapropiere de partener, însă direcție lunii decembrie în cazul Capricornilor este să se retragă în liniștea sufletului lor. Cei singuri se vor reapropia de oamenii dragi, însă există și posibilitatea să fie atrași de o persoană din anturaj. Tendința de relații secrete, ținute departe de ochii lumii sau de infidelitate, în cazul cuplurilor, este mai mare acum, însă și riscul de a ieși totul la suprafață este pe măsură. Deveniti din ce in ce mai constienti de diferentele dintre voi si parteneri, insa asta nu va poate impiedica sa va manifestati sentimentele fata de acestia; posibil sa existe o stare de complementaritate, asa incat sa va completati, in mod fericit, unul pe celalalt, pentru ca lucrurile sa mearga struna, in relatia de cuplu. In noile relatii, va fi nevoie de o perioada de acomodare, pentru ca voi si partenerii sa ajungeti sa rezonati pe acelasi ton. Voi, celibatarii, veti fi mai interesati de legaturile fara prea multe obligatii, de aspectele legate de senzualitate si sexualitate, si mai putin de relatii de lunga durata; fiti sinceri si nu ascundeti ce urmariti.

SANATATE Luna decembrie vine cu mai multă nevoie de interiorizare, de meditație și chiar de întoarcere la spiritualitate și credință. Cei născuți în zodia Capricorn sunt sfătuiți să se odihnească mai mult, să caute relaxarea psihică, să evite stresul și mai ales contextele toxice care pot reveni în viața lor. Ren unțarea la unele vicii, anxietăți, amintiri și dependențe le poate face bine. Se întrevede o lună delicată din punct de vedere al sănătății, de aceea este recomandat să te odihnești mai mult și să te preocupi de afecțiunile cronice sau cu tendință de cronicizare. Evită stresul, evită să cazi în depresii și anxietăți pentru că tendința de autoizolare, de interiorizare este mare acum. Pe de altă parte, te poți îndrepta către zona spiritualității și a credinței. Refacerea dupa o perioada de boala va fi mult mai rapida, in aceasta perioada; schimbati stilul de viata, mai ales daca nu va alimentati suficient de sanatos si nu respectati orele de odihna. Evitati, cu orice pret, mancarea nesanatoasa, daca doriti sa va reveniti la forma initiala. Incercati si terapii alternative.

Horoscop Vărsător (20 ianuarie – 18 februarie)

DRAGOSTE SI SANATATE Cei născuți în zodia Vărsător pot trece printr-o etapă de redefinire a viziuni sentimentale și asta poate aduce chiar concluzii mai puțin plăcute legate de viața lor personală. Cei singuri s-ar putea să fie atrași de persoane din anturaj, iar aracțiile să fie bruște neașteptate Marea Conjuncție Jupiter-Saturn se petrece în zodia ta și o vei resimți din plin dat fiind că Saturn îți este guvernator secundar. Vei intra într-un nou ciclu de evoluție cu impact asupra tuturor sectoarelor de viață. Relațiile cu prietenii au șanse mari să se îmbunătățească, să te reapropii de cei drag prin dialog și chiar poți cunoaște persoane noi cu care să empatizezi. Cei singuri pot fi atrași de persoane din anturaj. Nu aveti prea mari inclinatii catre romantisme cu se.ul opus; si chiar daca ati avea, nu aveti prea mare disponibilitate de a va asuma angajamente pe termen lung. Asa ca, voi, celibatarii, s-ar putea sa mai ramaneti, inca ceva timp, in aceasta situatie. In familie, lucrurile se intampla intr-un ritm monoton, care nu incurajeaza pe nimeni sa fie vesel, sa se simta bine; binenteles, asta nu se face de la sine, trebuie sa va implicati si voi, si partenerii vostri, pentru ca lucrurile sa se schimbe in sensul dorit de voi.

SANATATE Este o perioadă a marilor conștientizări, mai ales din a doua jumătate a lunii, iar cei născuți în zodia Vărsător sunt sfătuiți să fie atenți la vocea interioară pentru că le transmite direcția pe care au de mers. Trecutul poate fi privit acum cu mai mult optimism și detașare. Este o perioadă a conștientizărilor luna decembrie și poți să te confrunți chiar cu situații mei vechi pe care nu le-ai rezolvat la timpul lor sau să-ți revină niște frici, anxietăți. Posibil ca în preajma eclipsei de Soare să te simți mai obosit, mai stresat și mai agitat, dar totul se va rezolva cu odihnă. Exista riscul de a contacta diverse viroze, pe fondul unui sistem imunitar mai slabit. Lucrati la intarirea acestuia, pentru ca astfel de conditii, chiar daca se vindeca relativ usor, in majoritatea cazurilor, prezinta simptome care va pot afecta activitatea de zi cu zi.

 

Horoscop Urania decembrie 2022 Pești (19 februarie – 20 martie)

DRAGOSTE SI SANATATE Luna decembrie le poate aduce celor născuți în zodia Pești contexte intense în plan sentimental. Cei care se află în relații de lungă durată se pot gândi la oficializarea lor, iar cei singuri sau care sunt îndrăgostiți de cineva pot visa la o uniune mai profundă, pot chiar avea tendința de a-și idealiza partenerul. Șansele de a ajunge la viziuni comune cu partenerul sunt foarte mari acum. Luna aceasta poți avea discuții legate de viața intimă care să vină cu noi conștientizări, cu noi viziuni asupra unei relații ascunse, asupra unei aventuri sau chiar asupra relației sexuale pe care o ai cu partenerul de viață. Pe de altă parte, tinzi să-ți faci mai multe planuri în cuplu și nu este exclus ca unii nativi să-ți oficializeze o relație. Există șanse ca cei singuri de a fi atrași de o persoană cu care rezonează la nivel de principii. Viata voastra sentimentala va fi destul de capricioasa; putine lucruri vor iesi asa cum va doriti si va fi nevoie de abilitate pentru a manevra lucrurile intr-o maniera apropiata de ceea ce va doriti. Implicarea in familie va fi destul de superficiala; uneori va veti dori sa fiti in cu totul alta parte decat in mijllocul problemelor domestice. Din pacate, o astfel de atitudine poate aduce tensiuni in relatia de cuplu, de aceea este bine sa evitati. Sansele de intemeiere a unor relatii durabile, in aceasta perioada, exista, insa nu trebuie sa mizati prea mult pentru durabilitatea unei legaturi sentimentale, care a luat nastere in perioada acestei luni.

SANATATE Cei născuți în zodia Pești sunt sfătuiți să aibă mai multă grijă la sănătate, mai ales dacă au afecțiuni cronice. Stresul profesional și dedicarea exagerată în zona carierei le poate aduce dezechilibre fizice și nu este exclus ca în preajma eclipsei de Soare să fie mai obosiți ca de obicei. Va fi o perioadă a marilor conștientizări legate de stil de viață și sănătate. Marea Conjuncție îți va amprenta casa sănătății și-ți va aduce, dincolo de conștientizări majore legate de schimbările pe care trebuie să le faci pentru a-ți îmbunătăți stilul de viață, și o mai mare responsabilitate vizavi de sănătatea ta. Este nevoie de maturizare, pentru că poți fi mai vulnerabil acum. Dacă te confrunți cu afecțiuni cronice, acestea se pot manifesta mai mult acum și va trebui să dai dovadă de răbdare în ameliorarea lor. Este posibil sa va supere dintii, in aceasta perioada; daca aveti carii, va fi nevoie sa vizitati dentistul, mai ales daca ati amanat mult prea mult aceasta vizita. Aveti grija la deficientele de vitamin, care ar putea sa va dea dureri de incheieturi si stare de agitatie.

Sursa: https://enigmeleuraniei.blogspot.com/