Horoscop Urania mai 2022. Grijă mare, avem Mercur retrograd, toate zodiile sunt în alertă

Luna mai se preconizeaza a fi cea mai puternica din 2022. Nu trebuie sa te ingrijorezi, ci doar sa fii pregatit pentru transformari uluitoare. Intram in luna mai influentati de energia primei eclipse a anului. Pregateste-te pentru o luna mai foarte activa. Mercur intra in retrogradul de primavara. Venus isi schimba zodia de doua ori intr-o luna. Avem prima eclipsa de Luna a anului.

05 mai 2022, 13:37
Horoscop Urania mai 2022. Grijă mare, avem Mercur retrograd, toate zodiile sunt în alertă

Horoscop Urania mai 2022 Berbec (21 martie – 20 aprilie)

Pentru voi cel mai important eveniment este intrarea lui Jupiter, simbolul expansiunii, chiar în semnul vostru! Jupiter o să vă aducă încredere, curaj, o să vă facă să demarați proiecte pe cont propriu. Pe de o parte, Jupiter vă aduce nevoie de a închide cicluri bolnăvicioase, toxice, care v-au măcinat până acum și nu v-au făcut bine deloc, pe de altă parte, aici se vede nevoia de prospețime, de a începe ceva nou. În special cei născuți în primul decan vor vedea și vor simți intens efectele intrării lui Jupiter în Berbec. Totodată, Jupiter poate să producă schimbări la nivelul aspectului, poate să vă îngrașe sau poate să vă slăbească, poate să genereze și imboldul de a începe o activitate fizică, de a face sport. Vine și cu dorința de a călători, de a extinde lumea, de a lărgi limitele fizice, dar și informaționale. De data aceasta veți putea să faceți lucrurile fără să mai aveți nevoie de ajutorul personal, vă veți putea baza doar pe forțele proprii, nu o să mai țineți cont de ce spun ceilalți.

Horoscop 6 mai 2022. Zodia care culege roadele de peste an. Karma grea loveşte altă zodie
Taur (21 aprilie – 21 mai)

Planetele din casa a 11-a se îndreaptă către casa a 12-a. Intrând în casa a 12-a, Venus, guvernatorul vostru vă aduce o perioadă în care trebuie să stați puțin la locul vostru, să meditați. Jupiter va intra și el în casa a 12-a și va aduce nevoia de izolare, înstrăinare, dar și o mai mare atenție asupra sănătății. Oriunde se duce Jupiter amplifică. De aceea s-ar putea să fie reactualizate probleme vechi de sănătate, eventual puteți găsi un tratament. Voi sunteți cunoscuți ca fiind dornici de stabilitate, însă în luna mai este bine să vedeți care vă sunt limitele și cum puteți să vă debarasați de ceea ce nu vă mai folosește și nu vă mai face bine. Eclipsa de pe 16 mai este în casa relațiilor pe axa Taur-Scorpion Dacă vreți să vă rupeți total de un partener sau de o persoană care v-a făcut neplăceri,

Gemeni (22 mai – 21 iunie)

Prima întrebare pe care trebuie să v-o puneți cu privire la luna mai este cum a fost luna aprilie pentru voi. Cum a fost atmosfera la locul de muncă și cum v-ați simțit în relația cu șefii? Faceți un bilanț al lucrurilor întâmplate acolo și apoi detașați-vă puțin de toată zona aceasta a jobului. Luați o pauză sau cel puțin nu vă implicați și nu vă stresați foarte tare acolo. Mercur va retrograda în semnul vostru și vă va pune să vă gândiți și la altceva. Bine ar fi să vă concentrați acum pe evenimente sau pe zona socială. Mergeți la întâlniri, participați la concerte, puneți la cale petreceri alături de prieteni. Fiți alături de comunitatea din care faceți parte, implicându-vă în activități umanitare sau făcând voluntariat.

Horoscop Urania mai 2022 Rac (22 iunie – 22 iulie)

Această Lună Plină din 16 mai este puțin bulversantă, fiind în careu cu Saturn și petrecându-se în casa a 8-a nu are cum să nu vină cu o serie de provocări de ordin emoțional. S-ar putea să vă separați de cineva, să alungați pe cineva de sub aripa voastră protectoare.Poate fi cineva din familie, poate ați tras de cineva până acum, iar acum vă gândiți că pur și simplu nu aveți cu cine. Astrologul vă atrage atenția și asupra banilor – investiții, moșteniri, dar și asupra relației pe care o aveți cu copiii voștri sau poate cu părinții voștri, acceptați că nu au cum să gândească precum voi.

Leu (23 iulie – 22 august)

Acolo unde simțiți că vă luptați și iar vă luptați și nu iese nimic, păi nici nu o să iasă nimic, nu veți ajunge la niciun rezultat. Va trebui să treceți printr-un proces de învățare și renunțare. Dacă nu vă place ce faceți, atunci pur și simplu schimbați. „Ia-ți lucrurile și pleacă”, la propriu sau la figurat, cam aceasta ar fi deviza acestei luni pentru voi. În luna mai trebuie să plecați, să vă mutați, să plecați, deoarece tranzitul lunii mai vorbește despre călătorii. Pot fi și lucruri legate de studii, examene. Însă această plecare este pe primul loc, trebuie doar să vă decideți încotro vreți să o luați. Rutina voastră are nevoie de mai mult sens, va trebui să atașați niște idealuri lucrurilor pe care le faceți zi de zi pentru a putea să le faceți cu plăcere.

Horoscop mai 2022. Zodia care va primi o propunere ce i-ar putea schimba viața

Fecioara (23 august – 21 septembrie)

Iubire, dragoste, relații, parteneriate, acestea au fost cuvintele-cheie ale lunii aprilie. Despre asta am vorbit până acum. Ei bine, ați avut toate ingredientele la dispoziție, iar acum puteți să vă retrageți puțin, să vă refaceți. Să vedeți cum merg lucrurile sau să treceți la următorul pas în organizarea zonei financiare din cuplul vostru. Dacă aveți conturi sau investiții comune, ar fi bine să le puneți la punct și să discutați mai pe larg despre ele alături de partenerul vostru. Veți vedea că reflectoarele vor lumina această parte a vieții voastre. Putem vorbi despre moșteniri, de asemenea, despre taxe, impozite sau credite. Luna mai este o lună bună dacă vreți să luați un credit sau dacă vreți să scăpați de un credit.

Horoscop Urania mai 2022 Balanta (22 septembrie – 22 octombrie)

Un aspect extrem de important al Balanțelor în luna mai 2022 este că în sfârșit vor avea curajul necesar să rupă o relație. Balanțele sunt mereu cele care nu au încredere în ceea ce vor să spună și așteaptă mereu de la ceilalți să ia decizia în locul lor, ei bine, de data aceasta cei care doresc să divorțeze vor dispune tot curajul necesar pentru a o face. Jupiter le va da energia de care au nevoie. Pe de altă parte, dacă relațiile pe care le au Balanțele merg bine, atunci acestea pot fi mai bune, pot fi duse la un super nivel din care toată lumea să aibă de câștigat.

Scorpion (23 octombrie – 21 noiembrie)

Luna mai pentru voi începe așa cu o doză de bucurie, romantism, iubire, pasiune, exprimare de sine, însă Jupiter se duce în Berbec și aduce muncă, mai multă muncă, mai multe idei, mai multe implementări, multe proiecte. Și nu doar la serviciu, ci și treburi gospodărești, și chestiuni de familie, vă ocupați și de treburile altora. O să vă treziți că e greu să jonglați cu toate. O să ajungeți să fierbeți, să clocotiți, însă această aducere a voastră la stadiul de clocot vă face să ajungeți la conștientizări și să schimbați ceva. Dacă vreți să adoptați un animăluț, luna mai este luna perfectă pentru asta.

Săgetător (22 noiembrie – 20 decembrie)

Toate eforturile voastre încep să se vadă în sfârșit și asta pe toate planurile, atât personal cât și profesional. Intrând în Berbec, astfel, Jupiter vă promovează, vă dă încredere, chef de iubire, de aventură, de experimentat. Mulți dintre voi vă veți dori un copil sau vă veți bucura ca niște copii. S-ar putea să aveți poftă să studiați, să faceți tot felul de lucruri care vă dau o stare bună, lucruri pentru voi înșivă. Puteți să vă bucurați de stilul vostru de viață, să vă schimbați hainele, să oferiți cadouri și în acest fel să simțiți și mai multă bucurie.

Horoscop Urania mai 2022 Capricorn (21 decembrie – 19 ianuarie)

Voi sunteți foarte calculați, însă Jupiter vine și vă faceți să mai lăsați lucrurile să meargă și de la sine, să aveți încredere și în bunul mers al Universului. Țineți cont de faptul că Jupiter, planeta expansiunii, cunoscut și ca Marele Benefic, ajută, mărește, dă mai mult însă acest „mai mult” poate avea conotații pozitive sau negative. Așadar, dacă au fost probleme nerezolvate de familie cu Jupiter se vor amplifica. Ele nu dispar de la sine dacă nu faceți ceva în acest sens. Eclipsa se petrece exact pe axele acestea care vă provoacă și vă fac să nu vă simțiți suficienți de valoroși. Vă veți da seama pe propria piele într-un stil dureros că v-ați vândut cam ieftin, undeva v-ați desconsiderat.

Vărsător (20 ianuarie – 18 februarie)

Eclipsa de pe 16 mai se petrece pe semne fixe, Saturn e în semnul vostru, eclipsa asta va fi foarte importantă pe plan relațional. Pentru că Mercur va retrograda este posibil să apară oameni din trecut. Nu intrați din nou în aceeași buclă a suferinței și a durerii. Având în vedere că vi se reactivează casele 4 și 10 veți avea anumite dificultăți atât acasă cât și la serviciu, iar stresul și frustrările v-ar putea afecta sănătatea. Perioadele apăsătoare au tendința să declanșeze diverse probleme de sănătate, de aceea ar trebui să încercați să fiți mai atenți și un pic mai detașați. Vestea bună este că Jupiter iese din casa a 2-a și intră în casa a 3-a și mai scăpați de frenezia cheltuielilor, căci ați cheltuit destul de mult în aprilie, nu-i așa? Odată cu această intrare în casa a 3-a veți avea acces la studii, dar și la mici călătorii.

Horoscop Urania mai 2022 Pești (19 februarie – 20 martie)

Eclipsa din data de 16 mai vă aduce în fața unei decizii pe care nu știți cum să o abordați. Nu știți exact ce să faceți. Deși nu vă dați seama încă de la început, această decizie va avea efecte pe termen lung. Veți întoarce problema pe toate părțile și vă veți măcina, vă veți gândi la toate urmările pe care s-ar putea să le aibă. Însă toate aceste momente frustrante ne arată pe de o parte, că avem limitele noastre, că nu putem să ne expunem tot timpul stresului și că unele lucruri trebuie lăsate să își urmeze cursul lor. Pe de altă parte, aceste momente ne fac să conștientizăm că suntem mult mai puternici decât am fi crezut vreodată.

Sursa: enigmeleuraniei.blogspot.com/