HOROSCOP URANIA NOIEMBRIE 2017: Cine începe o relaţie departe de ochii curioşilor, cine este avansat la job

HOROSCOP URANIA NOIEMBRIE 2018: Celebrul astrolog a realizat, pentru Pasul Fortunei, previziunile pentru ultima lună a toamnei.

28 oct. 2017, 10:32
HOROSCOP URANIA NOIEMBRIE 2017: Cine începe o relaţie departe de ochii curioşilor, cine este avansat la job

Horoscop Berbec (21 martie – 20 aprilie)

În preajma sau în cursul zilei de 4, se prea poate să apară unele conflicte între tine și partenerul de viață și/sau de afaceri. Din 5 încolo, se anunță o perioadă prielnică pentru călătorii în interes de afaceri sau de agreement la o distanță apreciabilă de casă, dar și pentru studii. După data de 7, s-ar putea ca situația dintre tine și asociați sau persoana iubită să se complice destul de mult.

În cursul sau în jurul zilei de 13, se arată un moment propice să întreprinzi afaceri, dar bine ar fi să nu aibă nicio legătură cu străinătatea sau cu persoane de altă naționalitate. Dacă se întâmplă să treci prin momente dificile în cursul sau în preajma zilei de 16, vei realiza cât de puternic/ă ești de fapt. Între tine și asociați sau persoana iubită, raportul de forțe se destabilizează în jurul lui 19.

Pentru tine persoanl, se prea poate ca cele mai bune zile ale acestei săptămâni să fie cele din jurul sau din cursul zilei de 25. Caută să faci în așa fel încât să profiți într-un fel sau altul de contextul astral al acestui interval de zile. În cursul sau în jurul zilei de 28, se prea poate să fie nevoie să-ți întrerupi studiile pentru o scurtă perioadă de timp sau să-ți amâni o călătorie în interes de afaceri.

Horoscop Taur (21 aprilie – 21 mai)

Profesional sau din punct de vedere medical, se prea poate ca, în cursul sau în preajma zilei de 4, să nu te simți tocmai în apele tale. Din 5 încolo, străduiește-te astfel încât să nu apară discuții în contradictoriu legate de bani sau încredere cu asociații și/sau persoana iubită. După data de 7, se anunță o perioadă bună pentru perioada de cuplu sau pentru parteneriatul în care ești implicat/ă.

În cursul sau în preajma zilei de 13, se întrevede o perioadă bună să legi parteneriate, dar bine ar fi să te ferești să faci împrumuturi. În jurul sau în cursul zilei de 16, este benefică orice activitate care implică conturarea de planuri de viitor în asociere cu persoana iubită și/sau asociații. În jurul sau în cursul zilei de 19, se prea poate să treci prin momente dificile la serviciu sau cu sănătatea.

Dacă treci prin evenimente mai puțin plăcute în preajma sau în jurul datei de 25, ține cont că ele sunt menite să te facă să vezi că ești mai puternic/ă decât te-ai fi așteptat. S-ar putea ca, în jurul sau în preajma zilei de 28, să ai parte de discuții în contradictoriu cu partenerul de viață și/sau afaceri pe seama banilor sau a lipsei de încredere. Poate n-ar strica să credeți mai mult în voi.

Horoscop Gemeni (22 mai – 21 iunie)

În cursul sau în jurul zilei de 4, îți poate fi dificil să te împarți cu succes între viața sentimentală și cea socială ori între preocupările de moment și planurile de viitor. Din 5 încolo, s-ar putea să comunici mai ușor cu persoana iubită, asociații, clienții și/sau colaboratorii. După data de 7, se întrevede mai multă armonie la serviciu și lipsa grijilor prea mari în ceea ce privește sănătatea.

În preajma sau în cursul zilei de 13, te bucuri de spor și randament la serviciu, dar între tine și asociați, colaboratori și/sau clienți, pare să se ducă o luptă înverșunată pentru putere. Din punct de vedere profesional, se arată o perioadă bună în cursul sau în jurul zilei de 16. Nu lăsa gelozia și posesivitatea să te domine în preajma sau în cursul lui 19. Poate ajunge să facă ravagii mari.

În cursul sau în jurul zilei de 25, se anunță o perioadă prielnică pentru a lega colaborări, a începe relații romantice sau de prietenie, deci rămâi cu ochii-n patru. Poți întâmpina unele probleme de comunicare în raport cu persoana iubită, asociații, colaboratorii și/sau clienții în preajma sau în cursul zilei de 18, dar dacă le gestionezi înțelept, se pot dovedi a fi fost totuși în avantajul vostru.

Horoscop Rac (22 iunie – 22 iulie)

În cursul sau în preajma zilei de 4, îți poate fi dificil să te împarți cu succes între viața de familie și cea profesională, dar dacă-ți organizezi timpul eficient, vei reuși cu siguranță. Din 5 încolo, se întrevede o perioadă în care comunici mai bine cu colegii de muncă. Sentimental, dar și în raport cu copiii, totul pare să meargă din ce în ce mai bine începând cu data de 7. Oferă-le afecțiune.

În preajma sau în cursul zilei de 13, pari să te bucuri de spor la serviciu, dar ține cont de faptul că nu ești scutit/ă de provocări. Dacă urmărești să pleci într-o minivacanță cu cei dragi, ideal ar fi să-ți programezi o astfel de activitate în cursul sau în jurul datei de 16. În cursul sau în preajma lui 19, se anunță certuri cu colegii de muncă ori defecțiuni la aparatura de la birou. Nu te agita.

Din câte se pare, pe plan profesional, te bucuri de cea mai bună zi a acestei luni în cursul sau în preajma datei de 25. Profită de ea la maximum ocupându-te de chestiunile chiar dificile de la muncă. În cursul sau în jurul datei de 28, ar putea interveni unele discuții în contradictoriu între tine și colegii de muncă. Caută să nu cultivi sămânța de ceartă și să lași spiritele să se calmeze.

Horoscop Leu (23 iulie – 22 august)

În cursul sau în preajma zilei de 4, diferențele de mentalitate dintre tine și interlocutorii tăi se pot transforma în conflicte. După data de 5, vorbești parcă mai ușor pe aceeași limbă cu cel drag și /sau cu copiii. Din 7 încolo, ai mai multă trecere în fața celorlalți, ceea ce ți-ar putea câștiga mai mulți admiratori. În jurul sau în cursul lui 13, dă-ți întâlniri romantice, dar nu fi posesiv/ă.

Dacă treci prin momente dificile în cursul sau în preajma zilei de 16, ideal ar fi să apelezi la cei dragi ai tăi. Cu siguranță se vor dovedi un sprijin de nădejde în momentele de răstriște. Trebuie doar să le ceri ajutorul.. Dacă apar defecțiuni la aparatura de la birou sau tensiuni între tine și colegii de muncă în cursul sau în jurul datei de 19, fă în așa fel încât să nu se ajungă la o ceartă.

Dacă urmărești să pleci într-o minivacanță cu cei dragi sau să ieși la un date cu cineva de altă religie și/sau naționalitate, ideal ar fi să-ți programezi astfel de activități în preajma sau în cursul zilei de 25. În cursul sau în jurul zilei de 28, se prea poate să treci prin momente în care comunici mai greu cu persoana iubită și/sau copiii. Caută să vezi lucrurile din perspectiva lor.

Horoscop Fecioara (23 august – 21 septembrie)

Financiar, se prea poate ca, în cursul sau în preajma zilei de 4, să nu te găsești tocmai în cea mai bună perioadă a acestei luni. Din 5 încolo, comunici parcă mai eficient cu membrii familiei, mai ales ai celei de origine. După data de 7, felul în care comunici te poate face mai popular/ă. În cursul sau în jurul lui 13, nu lăsa familia să se amestece în cuplu, deși intențiile lor sunt bune.

În cursul sau în preajma zilei de 16, se întrevede un context cosmic favorabil discuțiilor în cuplu și/sau încheierii de parteneriate. Dacă urmărești să-l impresionezi pe cel drag, un viitor posibil partener sau pe copii, ideal ar fi să n-o faci cumpărându-le cadouri scumpe în jurul sau în cursul zilei de 19. Se prea poate să dai o gaură în buget de care nu ai deloc nevoie perioada aceasta.

Dacă treci prin evenimente mai puțin plăcute în cursul sau în jurul zilei de 25, fă în așa fel încât să le ceri sprijinul celor dragi. Cu siguranță, vor fi lângă tine dacă vei avea nevoie. Vestea rea este însă aceea că, în cursul sau în preajma zilei de 28, întâmpini unele probleme de comunicare în raport cu membrii familiei, mai ales ai celei de origine. Străduiește-te să nu ajungeți la ceartă.

Horoscop Balanta (22 septembrie – 22 octombrie)

În cursul sau în jurul zilei de 4, se prea poate să apară unele conflicte între tine și persoana iubită, colaboratori, clienți și/sau asociați. Încearcă să le înăbuși încă din fașă. Din 5 încolo, abilitățile tale de comunicare și socializare se vor afla la cote maxime. După data de 7, se înmulțesc șansele de a-ți suplimenta veniturile și/sau valorifica economiile pe care le-ai realizat până în prezent.

În cursul sau în preajma zilei de 13, abilitățile tale de comunicare și socializare sunt la înălțime, dar ideal ar fi să nu le folosești în scopul de a câștiga anumite certuri cu colegii de muncă. Dacă urmărești să porți anumite discuții cu partenerul de viață și/sau afaceri, colaboratorii sau clienți, caută să o faci în cursul sau în jurul zilei de 16. Tot atunci ar fi bine să legi relații profesionale.

În cursul sau în preajma zilei de 19, se prea poate să faci unele cheltuieli inutile. Nu-ți cumpăra lucruri care nu figurează pe lista de priorități de perioada aceasta. În cursul sau în jurul lui 25, se arată o perioadă bună pentru a lega relații aromoase și/sau profesionale. În cursul sau în preajma zilei de 28, abilitățile tale de comunicare pot da rateuri mari. nu-ți pune mari speranțe în ele.

Horoscop Scorpion (23 octombrie – 21 noiembrie)

Profesional sau din punct de vedere medical, se prea poate să întâmpini unele probleme, dar dacă nu te dai bătut/ă, totul va merge înspre bine. După data de 5, îți vin mai multe idei despre cum ai putea să-ți suplimentezi veniturile și/sau să-ți valorifici economiile. Din 7 încolo, carisma și șarmul tău se potențează vizibil, fapt care te face mai popular/ă în rândul celor de lângă tine.

În cursul sau în jurul zilei de 13, o duci, se pare, destul de bine financiar, dar nu face sacrificii prea mari pentru a-ți achiziționa lucruri de care nu ai cu adevărat nevoie. În cursul sau în preajma datei de 16, se anunță o perioadă extrem de bună pentru tine, cel puțin din punct de vedere amoros. Nu pleca urechea la bârfe și nu da crezare zvonurilor în cursul sau în jurul zilei de 19.

Din punct de vedere financiar, se prea pare că nu ai motive să te plângi nici în preajma sau în cursul zilei de 25 întrucât nu duci lipsă de oportunități de câștig destul de însemnate. În cursul sau în preajma date de 28, se prea poate ca șansele de a face bani să se reducă nițel, fapt pentru care și obiceiurile tale de consum ar trebui să se schimbe, cel puțin într-o anumită proporție.

Horoscop Săgetător (22 noiembrie – 20 decembrie)

Cu Mercur in Sagetator, noiembrie 2017 este o luna frematatoare, in care te misti mult, vorbesti mult, afli multe. Intervalul este favorabil activitatilor intelectuale, scrisului, discursului, drumurilor si comertului. De asemenea, iti poti valorifica excelent abilitatile manuale sau flexibilitatea corpului.

În cursul sau în jurul zilei de 4, poate fi destul de dificil pentru tine să te împarți cu succes între viața de familie și cea de carieră. Începând cu data de 4, abilitățile tale de comunicare devin mai potențate ca niciodată. După 7 a lunii, poate reapărea în peisaj un/o fost/ă partener/ă sau poate începi o relație departe de ochii curioșilor. Acest lucru poate veni însă cu deservicii mai încolo.

În cursul sau în preajma zilei de 13, te împaci cu fostul/a sau lucrurile par să meargă bine între tine și acela/ea pe care o ascunzi de ceilalți. Dacă treci prin momente dificile în cursul sau în jurul zilei de 16, apelează la ajutorul celor dragi și ei ți-l vor oferi negreșit. În cursul sau în preajma zilei de 19, ideal ar fi să-ți faci datorii la prieteni și să nu investești în proiecte de grup.

În cursul sau în jurul zilei de 25, s-ar putea să te bucuri de cea mai bună perioadă pentru tine de luna aceasta. Profită de ea așa cum poți tu mai bine. Nu-ți pune prea mult bazele în abilitățile tale de comunicare și socializare în cursul sau în jurul zilei de 28. S-ar putea să te dezamăgească destul de mult.

Interesul pentru mersul carierei este crescut si, la fel ca in cazul relatiilor, poate duce la o analiza soldata cu o decizie.
Activitatile colective te incita, te implici in actiuni care presupun o adunare, un auditoriu, un public — si s-ar putea chiar sa joci rolul de lider intr-un grup. Pe tot parcursul lunii noiembrie situatia financiara depinde mult de deciziile profesionale, dar providenta are rolul ei. Pozitiv, din fericire!

Horoscop Capricorn (21 decembrie – 19 ianuarie)

Diferențele de mentalitate dintre tine și interlocutorii tăi pot duce la conflicte destul de aprinse în cursul sau în preajma zilei de 4. Din 5 încolo, se prea poate ca propriile tale prejudecăți și preconcepții să devină mai vizibile ca oricând. După data de 7, ești mai popular/ă pe plan social, semn că îți faci prieteni noi care-ți împărtășesc idealurile și viziunile. Prețuiește-i așa cum poți.

În cursul sau în preajma zilei de 13, o duci extrem de bine pe plan social, dar caută să nu dai crezare bârfelor și să nu pleci urechea la zvonurile care circulă în jurul tău. În cursul sau în jurul zilei de 16, se anunță o perioadă bună pentru a demara proiecte de grup sau pentru a-ți seta unele planuri de viitor. În cursul sau în jurul zilei de 19, ai grijă să nu intri în polemici cu superiorii.

Dacă treci prin evenimente mai puțin plăcute în cursul sau în jurul zilei de 25, străduiește-te să găsești forța de a le vorbi celor dragi despre ceea ce ți se întâmplă. Va fi mult mai bine pentru tine. În cursul sau în preajma zilei de 28, preconcepțiile și prejudecățile tale ar putea ajunge să lucreze împotriva ta. Renunță la ele și vei vedea cum circumstanțele tale se vor îmbunătăți mult.

Horoscop Vărsător (20 ianuarie – 18 februarie)

În cursul sau în jurul datei de 4, se poate să nu stai tocmai strălucit din punct de vedere financiar. Din 5 încolo, abilitățile de comunicare și socializare te fac mai popular/ă în rândul prietenilor. Începând cu data de 7, te înșelegi parcă mai bine cu superiorii ori îți cade cu tronc cineva aflat pe o treaptă superioară în ierarhia profesională și/sau socială. Astfel de relații vin însă cu provocări.

În cursul sau în preajma zilei de 13, o duci foarte bine pe plan profesional, dar caută să nu oferi împrumuturi prea mari pe considerentul că situația ta de la locul de muncă se va schimba peste noapte în mai bine. Financiar, te pui ușor pe picioare în cursul sau în jurul zilei de 16. În cursul sau în preajma zilei de 19, nu-ți preocupa mintea cu întrebări existențiale fără niciun răspuns.

În cursul sau în jurul zilei de 25, se anunță o perioadă bună pentru a pune pe picioare proiecte de grup ori pentru a lansa planuri de viitor. Până și ieșirile cu prietenii se pot dovedi un real succes. În cursul sau în preajma zilei de 28, s-ar putea să treci prin unele momente dificile cu unii amici. Nu lăsa ca aceste mici tensiuni să se transforme cu adevărat în ceva ce poate fi iremediabil.

Horoscop Pești (19 februarie – 20 martie)

În cursul sau în jurul datei de 4, se prea poate să nu o duci tocmai bine cu banii. Din 5 încolo, se arată o perioadă în care te înșelegi parcă ceva mai ușor cu șefii. După data de 7, se arată o perioadă în care ai putea cunoaște o persoană de o altă naționalitate și/sau religie care ți-ar putea cădea cu tronc. Și relațiile la distanță par să o ducă nesperat de bine începând cu această dată.

În cursul sau în jurul zilei de 13, se întrevede o perioadă prolifică din punct de vedere al studiilor și călătoriilor, dar evită să intri în discuții în contradictoriu cu superiorii. În cursul sau în preajma zilei de 16, s-ar putea să te bucuri de cea mai bună perioadă de luna asta pentru tine. În cursul sau în preajma zilei de 19, ideal ar fi să nu iei și nici să nu dai împrumuturi mari perioada aceasta.

În cursul sau în preajma zilei de 25, se întrevede o perioadă bună din punct de vedere financiar, dar și profesional. În cursul sau în preajma zilei de 28, s-ar putea să nu mai comunici la fel de eficient cu superiorii, iar din acest motiv, s-ar putea să ajungeți la unele schimburi de replici mai acide. Străduiește-te să faci în așa fel încât să nu se ajungă într-o situație neplăcută ca aceasta.
Publicat de Horoscop Urania Nike ro la 07:49