Horoscop Urania. O combinație de patru planete aduce tensiuni. Peste toate mai vine şi Luna Plină!

Horoscop Urania săptămânal. Aflați care sunt previziunile astrale pentru săptămâna 28 octombrie – 3 noiembrie 2023 și previziuni detaliate pentru fiecare zodie.

27 oct. 2023, 12:20
Horoscop Urania. O combinație de patru planete aduce tensiuni. Peste toate mai vine şi Luna Plină!

Horoscop Urania Berbec – 28 octombrie – 3 noiembrie 2023
În prima parte a zilei de 28 octombrie, importanță specială acordată unor secvențe de viață care, în alte dăți și în alte condiții astrale, nu ar căpăta acest aer imperativ care îi va mobiliza pe nativi.

Între 28 octombrie, după ora 14:44′, și 30 octombrie după-amiaza, răstimp foarte special. Se vor confrunta șase planete în numeroase opoziții, pe axa celor două case ale banilor, în contextul Lunii Pline în Taur, din 28 octombrie, care va avea un cuvânt greu de spus prin premisele pe care le va instaura: nevoie de rigoare, de corectitudine și de onestitate în relațiile unde banii joacă un rol important sau acolo unde nativii au interese patrimoniale în jurul cărora se desfășoară un noian de manevre ale altor persoane interesate, la rândul lor, de aceleași câștiguri și avantaje.

Pe 29 octombrie va funcționa o combinație de patru planete: Lună/Jupiter, la 11° Taur, în opoziție, la grad perfect, cu Marte/Mercur, la 11° Scorpion, care va naște tensiuni, conflicte, gânduri apăsătoare și reacții disproporționate sau descoperiri semnificative care, și ele, îi vor obliga pe nativi să ia atitudine sau să acționeze în conformitate cu specificul axei amintite.

Între 30 octombrie, după ora 17:08′, și 1 noiembrie seara târziu, dialogurile și schimbul de informații vor opera normal, fără factori de stres sau dispute și destabilizări. Între 1 noiembrie, după ora 23:31′, și 3 noiembrie, Berbecii se vor simți tracasați de chestiunile mărunte – zic ei! – care vin dinspre familia din care provin și care vor tulbura rostul și parcursul activităților lor socioprofesionale.

Horoscop: 3 zodii vor avea o perioadă fabuloasă în ultimele luni din 2023. Plouă cu bani şi ninge cu noroc!
Între 3 și 4 noiembrie, posibilă nelămurire legată de locul de muncă sau de imposibilitatea de a decela adevărul cu privire la una sau la mai multe chestiuni de viață curentă (inclusiv sănătate) care se pot solda și cu (mici) deziluzii care îl vor pune pe câte un Berbec în situația să abandoneze o idee.

Horoscop Urania Taur – 28 octombrie – 3 noiembrie 2023
În prima parte a zilei de 28 octombrie, oarecare nervozitate trăită sub forma unei agitații, a unei insomnii, a unei instabilități organice, a modificării rapide a stării de spirit căreia nativii îi vor da tot felul de explicații (relativ) justificate, deși principala cauză va fi provocarea astrală îndreptată spre funcțiile cerebrale și spre activitatea sistemului neuro-vegetativ.

Între 28 octombrie, după ora 14:44′, și 30 octombrie după-amiaza, nativii vor fi solicitați de tranzitul Lunii prin casa I a personalității care, la sfârșitul zilei de 28 octombrie, se va afla în postura de Lună Plină în Taur, ceea ce va reprezenta un moment important pentru evoluția lor, acum și în următorul an, care se va desfășura în siajul direcțiilor trasate de acest context și care va antrena relațiile parteneriale, dându-le un loc special în ansamblul preocupărilor viitoare ale nativilor.

În plus, pe 29 octombrie va funcționa o combinație de patru planete: Lună/Jupiter, la 11° Taur, în opoziție, la grad perfect, cu Marte/Mercur, la 11° Scorpion, care va naște tensiuni, conflicte, gânduri apăsătoare și reacții disproporționate sau descoperiri semnificative care îi vor obliga pe nativi să ia atitudine sau să acționeze în conformitate cu specificul relațiilor parteneriale.

Între 30 octombrie, după ora 17:08′, și 1 noiembrie seara târziu, în funcție de statutul personal, de interese și de implicațiile nativului în chestiunile economice, pentru unii ar putea să apară mai multe știri necesare lămuririi lor sau utile înaintea luării unei decizii.

Între 1 noiembrie, după ora 23:31′, și 3 noiembrie, mici nereguli care vor complica existența nativilor pe diferitele sectoare ale vieții personale (familie, loc de muncă, sănătate). Fără a fi importante, ele îi vor deranja totuși pe cei născuți în Taur și le vor abate atenția necesară pentru a se concentra pe lucrurile cu adevărat importante.

Horoscop Urania Gemeni – 28 octombrie – 3 noiembrie 2023
În prima parte a zilei de 28 octombrie, relații tulburi între nativi și prietenii care vor găsi la tot pasul motive să fie nemulțumiți de felul în care evoluează relațiile lor de amiciție; și cum, de multe ori, vor fi nevoiți să se abțină să formuleze cu voce tare aceste observații, e de așteptat ca aceștia să se încarce cu emoții și trăiri negative.

Între 28 octombrie, după ora 14:44′, și 30 octombrie după-amiaza, axa celor două case ale sănătății va evolua sub marcajul intens și semnificativ al Lunii Pline în Taur, de la sfârșitul zilei de 28 octombrie. Accent major pe axa endocrină; marcaje diferite pe aparatul genital, urinar și pe psihic.

Horoscop Minerva. Cresc şansele de avansare în noiembrie. Apar probleme de infidelitate
Din punctul de vedere al relațiilor de muncă, este posibil să iasă la iveală manevrele incorecte făcute de anumite persoane (nu contează statutul lor în ierarhia respectivului colectiv); intențiile necunoscute până acum nativilor, dacă vor ieși la iveală, vor avea „dezavantajul” să fie demascate sau înțelese în intenția lor ascunsă.

În ziua de 29 octombrie va funcționa o combinație de patru planete: Lună/Jupiter, la 11° Taur, în opoziție, la grad perfect, cu Marte/Mercur, la 11° Scorpion, care va naște tensiuni, conflicte, gânduri apăsătoare și reacții disproporționate sau descoperiri semnificative care îi vor obliga pe nativi să ia atitudine sau să acționeze în conformitate cu specificul axei sănătății și/sau a muncii. Evitați intervențiile cosmetice, medicale sau analizele invazive.

Între 30 octombrie, după ora 17:08′, și 1 noiembrie seara târziu, Luna va traversa zodia Gemenilor și va modela în chip pozitiv sectorul casei I a personalității, făcându-i pe nativi veseli, senini, firești, simpatici, mobili și expresivi. Între 1 noiembrie, după ora 23:31′, și 3 noiembrie, concentrare pe o temă bănească; teamă de necunoscut, frică de consecințele negative ale evoluției profesionale asupra echilibrului lor material.

 

Citeşte mai multe pe libertatea.ro