HOROSCOP URANIA până pe 9 noiembrie 2018. Gemenii sunt dispuşi spre aventură, Taurii au probleme în cuplu

HOROSCOP. Previziuni Urania până pe 9 noiembrie 2018. Uranus revine în zodia Berbecului. Jupiter va intra în zodia Săgetătorului. Luna Nouă în Scorpion.

05 nov. 2018, 09:50
HOROSCOP URANIA până pe 9 noiembrie 2018. Gemenii sunt dispuşi spre aventură, Taurii au probleme în cuplu

HOROSCOP. Berbec

Între 3 şi 4 noiembrie dimineaţa, activităţi curente, muncă din obligaţie, rutină. Discrete tulburări digestive cauzate de oboseală, stres, regim alimentar dezordonat sau neindicat. Între 4 noiembrie, după ora 11, şi 6 noiembrie după-amiaza, relaţii cu partenerii blânde, politicoase sau relativ armonice, fără a permite însă, atunci când va fi vorba de relaţii conflictuale, o împăcare.

Citeşte şi HOROSCOP BERBEC 2019. Vei avea un an bun din punct de vedere fizic. Ce se anunţă pe plan sentimental şi financiar

Pe 6 noiembrie, Uranus va reveni în zodia Berbecului, semn în care va rămâne până pe 6 martie 2019, ceea ce le va permite persoanelor născute în acest semn să refacă traseele existenţiale greşite (corectare), sau să readucă în actualitate soluţii şi aspecte de viaţă nepuse în practică. Reevaluări necesare înaintea încheierii unei etape importante din biografia lor. Între 6 noiembrie, după ora 15:03′, şi 8 noiembrie seara, preocupări materiale, provocate de dorinţa sau nevoia imperioasă de a primi o susţinere financiară.

Reacţii intense pe fondul fazei de Lună Nouă în Scorpion care va avea loc în ziua de 7 noiembrie şi care ar putea scoate la iveală una sau mai multe nereguli care pun în pericol un demers ce ar trebui să le fie favorabil. Pe 8 noiembrie, Jupiter va intra în zodia Săgetătorului, şi le va da forţă, vigoare şi ambiţie în a progresa profesional; etapă de un an (până în decembrie 2019) de mare entuziasm, de speranţe, planuri şi realizări. Străinătatea poate fi, pentru unii, un cadru propice sau mai bun decât cel de acasă pentru emancipare şi succes.

Între 8 noiembrie, după ora 21, şi 9 noiembrie, Berbecii vor fi foarte motivaţi să facă schimbări în statutul lor pentru a ajunge la rezultatul dorit în carieră acceptând, pentru asta, să se supună unui regim special de viaţă, cu mai puţină distracţie şi mai mult efort de învăţare, aprofundare, susţinere a unui examen. Posibile conflicte şi furtuni conjugale în oricare zi din răstimpul analizat.

HOROSCOP. Taur

Între 3 şi 4 noiembrie dimineaţa, măsură şi decenţă în dorinţe şi plăceri. Relaţii afective în care se strecoară sau predomină unul ori mai multe interese materiale. Părinţii născuţi în zodia Taurului vor da dovadă de răbdare şi metodă în relaţiile cu copiii. Între 4 noiembrie, după ora 11, şi 6 noiembrie după-amiaza, ameliorarea unor stări inconvenabile la locul de muncă; posibile satisfacţii sau rezolvări obţinute prin tact şi diplomaţie.

Contextul va fi favorabil intrării în posesia a unor bunuri materiale (mai ales sub forma darurilor, donaţiilor sau moştenirilor) ori a unor sume de bani. Între 8 noiembrie, după ora 21, şi 9 noiembrie, speranţe şi planuri de viitor legate de plasamentul veniturilor suplimentare.

Citeşte şi Horoscop 5 – 11 noiembrie 2018 Camelia Pătrăşcanu. Luna Nouă aduce certuri, despărţiri şi pierderi băneşti

Posibile evenimente neobişnuite, survenite brusc care pot influenţa statutul lor profesional, imaginea publică sau capacitatea de exercitare a atribuţiilor pe fondul unor demascări, descoperiri sau constatări care împiedică o formă de colaborare sau de parteneriat să continue, de unde şi nevoia nativilor de a se reorienta şi a reacţiona fără să stea prea mult pe gânduri.

HOROSCOP. Gemeni

Între 3 şi 4 noiembrie dimineaţa, preocupări casnice, fără nimic neobişnuit: muncă şi osteneală, plictiseală şi lipsă de chef. Între 4 noiembrie, după ora 11, şi 6 noiembrie după-amiaza, relaţii sentimentale destinse, disponibilitate către aventură, şansa de a trăi momente agreabile alături de copii.

Cei cei care desfăşoară activităţi interpretative vor fi în formă, vor avea succes la public sau vor putea specula o situaţie care să le permită să culeagă aplauze. Preocupări culturale cu scop recreativ sau, invers, recreere prin intermediul unor activităţi culturale şi artistice de grup în care nativul se integrează firesc.

Pe 6 noiembrie, Uranus va reveni în zodia Berbecului, semn în care va rămâne până pe 6 martie 2019, şi va readuce în prim-plan animozităţile de odinioară între Gemeni şi unii dintre prietenii lor. Între 6 noiembrie, după ora 15:03′, şi 8 noiembrie seara, stări organice neplăcute, unele trecătoare (o răceală, de exemplu), altele exacerbate de o infecţie, o tulburare endocrină sau de o procedură medicală solicitantă pentru organism.

Continuarea horoscopului pe kfetele.ro.