HOROSCOP URANIA: Previziuni astrologice pentru perioada 1-7 august 2015

HOROSCOP URANIA: Perioadă de vară fără prea multe evenimente astrologice dominată de cele patru planete care tranzitează leul și care lucrează din plin în beneficiul nativilor aparținând acestui semn.

01 aug. 2015, 17:43
HOROSCOP URANIA: Previziuni astrologice pentru perioada 1-7 august 2015

HOROSCOP URANIA:

Saturn iese din retrogradare și își reia mersul direct, din 3 august ora 9 dimineața, de la 28° 16′ Scorpion, semn pe care îl tranzitează pentru ultima oară.

Horoscop Urania Berbec 1-7 august 2015

Casa plăcerilor continuă să exercite un rol important în economia vieții de fiecare zi a celor ce s-au născut în zodia Berbecului. Revenirea in acest locaș a Micului Benefic precum și relația armonioasă pe care acesta o realizează întreaga săptămână cu Jupiter sunt motivații astrale suficiente pentru a-i chema pe acești nativi la o petrece a timpului într-o formă plăcută, relaxantă, departe de stres, de corvezi, de datorii și de stres. În acel loc de harta cerului lor astral mai există însă și perechea Soare/Mercur care li se alătură celor două planete benefice, astfel că diversitatea formelor pe care le poate îmbrăca viața unor Berbeci este mare: ei se pot bucura de vară, de vacanță, de excursii, de aventuri, de sport, de jocuri, de speculații, de dragoste, de sex, de mâncare, dans, băutură și muzică

Horoscop Urania Taur 1-7 august 2015

„În sânul familiei” este una dintre formulele de viață care îi ademenește pe acești nativi care, acum au și un sprijin din partea astrelor și tot ceea ce fac este spre binele acesteia. Unii au motiv să se mândrească sau să profite de pe urma renumelui sau valorii personale a unuia sau mai multor membri de familie, în special părinți.

Horoscop Urania Gemeni 1-7 august 2015

Pentru Gemeni continuă să funcționeze într-un registru excepțional casa a III-a a comunicării, școlarității, drumurilor, relațiilor de mai mică importanță. Aici, totul pare sortit succesului. Au din nou cei doi Benefici, în conjuncție, în acest loc de pe harta cerului lor astral, au Soare și Mercur. Guvernatorul lor într-un semn al expansiunii, orgoliului, mândriei dar și al valorii personale ori al conștiinței valorii tuturor gesturilor și faptelor lor din această perioadă. Cei tineri pot avea noroc la examene, teste și verificări, cei maturi pot trece cu brio sau, după caz, mult mai ușor decât se așteptau, o serie de ipostaze în care li se verifică capacitatea de exprimare, volumul cunoștințelor acumulate, temeinicia pregătirii lor profesionale etc

Horoscop Urania Rac 1-7 august 2015

Principala problemă astrală cu care se vor confrunta întreaga perioadă cuprinsă între1 și 7 august, dar mai ales în preajma zilei de 4 august, cei născuți în Rac provine de la relația complicată și periculoasă Marte/Saturn. Ea poate provoca tot felul de situații neplăcute sau supărătoare ori chiar grave, depinde și de harta fiecărui nativ, care se poate vedea pus în fața unor situații create de copii lor, de iubit sau iubită și pe care ei trebuie să le suporte dar și le le rezolve cumva. Se pot naște discuții dar mai ales stări de spirit și sentimente negative care pot influența dreapta judecată în luarea unor decizii.

Horoscop Urania Leu 1-7 august 2015

Zodie favorizată , zodie protejată, zodie alintată de astre în această perioadă. Micul Noroc, revenit în casa I a personalității, dimpreună cu Jupiter, le pregătește tot felul de lucruri bune: sănătate, recuperare, formă fizică bună, capacitate de acțiune, mintal stabil, succese, satisfacții personale, șansă, deschidere spre viitor. Există și o serie de piedici. Acestea se manifestă mai ales între 2 și 6 august (cu maximă precizie pe 4 august) când se activează o dublă cuadratură Saturn/ Jupiter-Venus, la grad perfect, și care poate chema nereguli sau complicații din trecut, de acum 12 ani sau doar de acum un an, care au rămas nerezolvate și care pot greva unele situații favorabile, prin întârzieri, dificultăți sporite, opoziții ale unora aparent nemotivate, întârzieri, așteptări prelungite, spaimă de eșec.

Citeste mai mult pe LIBERTATEA.RO.