HOROSCOP URANIA: Vom trăi evenimentele lui „FEBRUARIE BISECT”. Cum va fi afectată zodia ta

HOROSCOP URANIA: Perioada cuprinsă între 27 februarie şi 4 martie a.c. se va desfăşura în cadenţa obişnuită. Nu vor avea loc evenimente care să schimbe echilibrul şi predispoziţia astrală instaurată cu aproximativ zece zile în urmă. Cu excepţia Lunii, restul planetelor se vor afla în aceleaşi semne zodiacale, alcătuind în continuare multe dintre aspectele anterioare.

26 feb. 2016, 06:19
HOROSCOP URANIA: Vom trăi evenimentele lui „FEBRUARIE BISECT”. Cum va fi afectată zodia ta

Berbec

27 februarie: dimineața agitată, enervări, relații disonante și blocaje la tot pasul. După ora 14, a acestei zile și până pe 29 februarie, stare de alarmă interioară provenind de la banii și bunurile pe care un nativ le poate vedea amenințate de un conflict în desfășurare sau de evoluția unor situații exterioare voinței lui.

În plus, se poate identifica dorința cuiva de a profita de buna credință sau de dificultatea financiară în care se află nativul. Între 1, 2 și 3 martie (până la ora 12), o serie de Berbeci pot construi o punte utilă sau măcar plăcută, veselă, agreabilă cu cineva din străinătate.

Pot veni vești, se poate coresponda, se pot face planuri. Mai există și ipoteza unor oferte care le vin, unora, aparent din senin. Ele presupun, dacă le-ar accepta și le-ar da curs, schimbarea stilului de viață, al locului în care trăiesc și muncesc în prezent sau reformulări importante de miză personală.

Poate că asta își doresc, mai ales cei maturi. În a doua parte a zilei de 3 și apoi pe 4 martie, Berbecii vor fi obligați să se conformeze rigorilor de muncă, de statut profesional, de exercitare a funcției. Responsabilitățile care le-au fost încredințate sunt greu de dus la îndeplinire din cauza ostilității unuia sau mai multor persoane din preajmă care le contracarează orice mișcare.

Destule dezamăgiri pe sectorul muncii de fiecare zi, confruntări neplăcute cu realitatea, în ciuda unor speranțe sau planuri pe care și le-au făcut. Nativii încep să resimtă o stare de depresie sau de furie neputincioasă, care se va amplifica spre 11-12 martie, mai ales dacă se confruntă cu situații-limită.

Impactul evenimentelor exterioare asupra stării de spirit și a echilibrului interior este unul puternic, deși, în aparență, Berbecii par a se ține bine. Pe această direcție, ziua de 29 februarie, poate fi una când băierile sufletului lor par a nu mai rezista.

Taur

Prima parte a zilei de 27 februarie nu aduce lucruri bune în planul muncii. Totul le iese pe dos, conflictele par a se ține lanț iar exasperarea unora dintre nativi poate atinge limita răbdării. Cele mai multe necazuri și surprize vin de la persoanele care le-au fost cândva apropiate, de care au fost legate prin relații de prietenie, de simpatie dar, mai ales, alături de care au fost implicate într-un proiect.

Acum proiectul e praf și pulbere, persoanele fug care-ncotro, fiecare văzându-și de interesul personal, lăsându-l pe nativul din Taur, singur. Interesant este că, deși, în mod obișnuit, divergențele pleacă de la bani, de această dată, ceea ce îi desparte de o serie de cunoscuți, sunt convingerile, interesele majore, premizele de viață.

Reverberațiile acestui moment, chiar dacă de scurtă durată, se vor răsfrânge, între 27 februarie după-amiaza și 29 februarie, asupra contractelor, înțelegerilor și cooperării sau relațiilor de afaceri ori de cuplu. Prudență la ce fac, ce spun, ce inițiază sau cum reacționează cei care sunt angrenați în desfășurarea unor conflicte cu substrat sau finalitate procesuală.

În afara constrângerilor și situațiilor limită, care se acutizează cu cât se înaintează spre 4 martie, se mai pot declanșa dispute înveninate, ori se pot materializa „lucrături”. Nu vă lăsați purtați de sentimente și emoții deși, e foarte greu de obținut calmul și luciditatea în astfel de condiții.

Între 1 și 3 martie (până la prânz), un întreg sistem relații și evenimente care privesc banii, instituțiile, străinătatea și apropiații, intră în criză. Uneori, intervin factori legali, legislativi, alteori intervine factorul uman. Din a doua parte a zilei de 3 și, apoi, pe 4 martie, Taurii vor face efortul de a se stabiliza afectiv, emoțional, de a reveni la rațiune dar, concluziile la care vor ajunge, după acest efort de luciditate, nu le vor plăcea nici lor.

Gemeni

Discrete tristeți provocate de o persoană dragă. Cei care desfășoară activități în domeniul artistic, creativ sau interpretativ, ar putea avea impresia că nu sunt în formă, că nu ating cotele de performanță dorite, drept care se vor înfuria pe ei înșiși.

Toate acestea se pot petrece în prima parte a zilei de 27 februarie pentru ca, din după-amiaza aceleiași zile până pe 29 februarie, Gemenii să se confrunte cu situații conflictuale la locul de muncă, indiferent din ce postura trebuie să le abordeze: ca șefi sau ca subalterni. Dacă este vorba de subalterni, toată lumea va striga la ei iar unii colegi le vor face zile fripte.

Dacă este vorba de șefi, atunci, în joc intră responsabilitatea sau decizia pe care trebuie să o ia, constrânși de împrejurări. Alteori, ei pot fi obligați să dea curs unor direcții de activitate care contravin concepțiilor lor despre lume și viață, bine și rău, util sau inutil etc. Discrete alterări ale stării de sănătate pe fondul unei gripe, viroze sau infecții (dentare, urinare, genitale).

Între 1 și 3 martie (până la ora 12), Gemenii ar putea să-și regândească opțiunile, activitatea sau stilul de viață. Această situație le va părea unora o adevărată constrângere și, în măsura în care, unul dintre factorii importanți pentru aceste decizii ține de lege, justiție, morală, așa va și fi.

Pentru alte categorii de nativi, poate fi vorba de renunțarea la dorința de a se despărți de partenerul de viață (sau de afaceri ori de proiect), pe fondul unor evenimente tulburi pe care nu le pot controla, amânând decizia pentru o perioadă mai clară ca direcție.

Noțiunea de carieră, imagine, succes sau de statutul socio-profesional, autoritatea și răspunderea se vor raporta la ceea ce trebuie rezolvat sub presiunea evenimentelor, la legitimitate sau legalitate. Între 3 martie (după-amiaza) și 4 martie, unii își vor impune un mod de viață auster pentru a face economie.

Rac

Dimineața zilei de 27 februarie va trece cu obișnuitele, de-acum, probleme familiale care se amestecă cu cele de afaceri, cu răspunderea profesională, cu procesele etc. Din după-amiaza aceleiași zile până pe 29 februarie, interesul unora dintre nativi se concentrează pe relațiile cu copiii sau pe relațiile afective.

Racii devin exigenți și, întrucâtva, intoleranți cu micile derapaje ale celor dragi. Dacă este vorba de persoane care desfășoară activități de creație sau interpretative, atunci performanțele lor vor fi remarcabile, nativii făcând proba virtuozității, a subtilității sau, de la caz la caz, a rafinamentului exercitat în domeniul de activitate care-i reprezintă, fiind, în cazul unor vizionări, selecții etc., competitori redutabili.

Între 1 și 3 martie (până la ora 12), asupra mentalului lor planează dorința de a pune în ordine o serie de activități cu miză legală sau oficială. Pentru unele persoane, acest răstimp poate veni cu o binefăcătoare stare de încredere, de optimism în cazul în care trebuie să urmeze un tratament, să se supună unor terapii – nu toate comode – ori să facă acele gesturi necesare pentru a obține avize, certificate, legate de starea lor de sănătate sau în vederea unei deplasări în scop medical, în afara țării.

Între 3 martie (după ora 12) și 4 martie, unii nativi s-ar putea vedea obligați să-și restrângă arsenalul de mijloace de reacție la provocări, să fie extrem de reținuți și controlați în tot ceea ce întreprind, să nu lase loc indiferenței, naivității sau hazardului în afaceri și demersurile oficiale.

Axa celor două case ale comunicării rămâne deficitară, conștiința lor fiind „bântuită” de nehotărâri, nedumeriri, îndoieli sau neîncredere în propriile forțe. Aspect prost pentru orice tip de examinare a cunoștințelor, abilităților sau performanțelor profesionale.

Leu

Dimineața zilei de 27 februarie nu este una indicată pentru a iniția discuții explicative, mai ales dacă problema în cauză are un potențial sporit de conflict ori ostilitatea între nativ și persoană vizată (frați, vecini, cunoscuți ocazionali) este deja instalată. Moment prost pentru a pleca la drum, pentru a efectua scurte deplasări ori pentru a susține un examen.

Impulsul general al acestei scurte perioade de timp este unul care împinge la exagerări, deformări ale realității, exprimări deplasate. Din după-amiaza aceleiași zile și până pe 29 februarie, tot ceea ce ține de casă, familie, rude, patrimoniu stă sub semnul unui conflict latent atât în inima cât și în comportamentul unui nativ din Leu care poate să aibă reacții bruște, sarcastice, acesta nedându-se înapoi de la ieșiri care îi jignesc pe cei implicați în dispută.

Perioadă asociată cu riscul de a se produce pagube, avarii (mai ales inundații) într-o locuință sau pe un teren agricol, la un utilaj casnic sau, în general, în inventarul domestic și agro – industrial de care se folosește nativul (mai ales dacă locuiește la țară sau desfășoară activități economice în zona rurală).

Între 1 și 3 martie (până la ora 12), starea de spirit se ameliorează simțitor, Leii arătându-se mai senini, mai veseli, mai dornici de aventuri, de petreceri, de escapade turistice, amoroase sau de performanțe sportive. Între 3 martie după-amiaza și 4 martie, nativii vor fi nemulțumiți că muncesc prea mult, că au prea multe responsabilități.

Întreaga săptămână poartă marcajul contradicțiilor provocate de cuplul Mercur/Venus în tranzit prin Vărsător, casa a VII-a a cerului de naștere al Leilor, ceea ce se poate traduce prin reacții disproporționate față de motivul real în toate relațiile parteneriale, ieșiri ciudate, nemotivate, decizii extravagante, hazardate, luate, cel mai adesea, la mânie sau din nerăbdare.

Citeşte mai multe pe libertatea.ro