Horoscop Urania. Zodia care dă lovitura pe plan sentimental. Casa Banilor suferă!

Horoscop Urania săptămânal. Aflați care sunt previziunile astrale pentru săptămâna 9 - 13 mai 2022 și previziuni detaliate pentru fiecare zodie.

09 mai 2022, 10:03
Horoscop Urania. Zodia care dă lovitura pe plan sentimental. Casa Banilor suferă!

Horoscop Urania săptămânal pentru Berbec

În prima parte a zilei de 7 mai, situații neplăcute prin suprapunerea lor în același timp sau prin felul în care îi vor obliga pe nativi să-și modifice programul curent de viață și de muncă pentru a se putea dedica lor.

Între 7 mai, ora 13:50′, și începutul zilei de 10 mai, stare de spirit înflăcărată care le va spori unora dorința de a se exprima prin intermediul unui tip de activitate artistică și care le va da posibilitatea să-și etaleze niște abilități, un talent ori să desfășoare activități de creație sau interpretative menite să-i scoată din anonimat și să le permită să se afirme, să aibă succes, să impresioneze publicul. Viață sentimentală trăită intens atât ca dorință, ca speranță, cât și ca posibilitate de împlinire a lor.

Horoscop rune 9-16 mai 2022, cu Mihai Voropchievici. E săptămâna în care viața unui nativ se schimbă radical în bine
Între 10 mai, după ora 0:54′, și dimineața zilei de 12 mai, starea de spirit și universul interior ar putea fi influențate de o stare organică trecătoare, dar mai puțin armonică. Poate că unora li se va părea ciudată afirmația, dar mulți dintre Berbeci vor avea nevoie în acest răstimp mai mult de o „hrană spirituală” decât de una materială, alimentară.

La începutul zilei de 11 mai, Jupiter va intra în zodia Berbecului, pe care o va tranzita, parțial, până pe 29 octombrie, timp în care Marele Benefic va tranzita casa I a personalității celor despre care vorbim acum, dându-le protecție, noroc, sprijin material, forță de a susține proiecte majore, rezistență la stres sau la efort fizic, combativitate și curaj.

Horoscop Urania săptămânal pentru Taur. 
În prima parte a zilei de 7 mai, dialoguri în răspăr, informații care nu fac plăcere, conversații în care se vor strecura elemente care îi pot pune pe gânduri pe nativi în legătură cu tema abordată, dar care nu înseamnă neapărat că sunt și adevărate.

Horoscop mai 2022 cu Mariana Cojocaru. Sectorul sentimental vine cu provocări uriașe pentru anumite zodii
Priviți cu precauție toate aluziile sau tentativele de dezinformare cu scopul de a vă destabiliza ori de câte ori veți avea o inițiativă. Deplasări asociate cu evenimente stupide. Între 7 mai, ora 13:50′, și începutul zilei de 10 mai, atitudine fermă în relațiile de familie și în activitățile care privesc casa și gospodăria și care trebuie să fie duse la îndeplinire fără derogări și amânări.

Între 10 mai, după ora 0:54′, și dimineața zilei de 12 mai, trăiri interioare filtrate de rațiune și logică. La începutul zilei de 11 mai, Jupiter va intra în zodia Berbecului pe care o va tranzita, parțial, până pe 29 octombrie, timp în care va traversa sectorul casei a XII-a, permițând devoalarea unor secrete, limpezirea unor nedumeriri prin cercetări amănunțite ori grație circumstanțelor favorabile care le vor permite nativilor accesul la adevărul îndelung căutat.

În ziua de 11 mai, Mercur va intra în mișcare aparent retrogradă și, în acest context, va rămâne în zodia Gemenilor până pe 23 mai, influențând regimul banilor prin intermediul informațiilor, discuțiilor sau al demersurilor făcute de către nativi în vederea reglementării regimului salarial sau a îmbunătățirii celui financiar.

Horoscop Urania săptămânal pentru Gemeni

În prima parte a zilei de 7 mai, încurcături bănești, modeste ca valoare, le vor complica nativilor activitățile curente; posibile situații speciale care îi vor împiedica pe unii Gemeni să poată primi (încasa) veniturile cuvenite pentru activitatea prestată (amânare, plată în tranșe).

Între 7 mai, ora 13:50′, și începutul zilei de 10 mai, fel de a dialoga autoritar în împrejurările oficiale în care nativul va fi obligat să se exprime public, să țină o comunicare, să formuleze observații sau sugestii în contextul unor analize ce stau la baza unei activități comune.

Gemenii vor avea tăria opiniilor, vor da dovadă de echilibru interior, nelăsându-se intimidați de preopinenți sau de cei plasați în tabăra opusă ca scop și viziune asupra respectivei teme. Între 10 mai, după ora 0:54′, și dimineața zilei de 12 mai, activități domestice asumate cu resemnare, dar efectuate cu atenție la detalii (ordine, igienă, funcționalitate, reparații).

La începutul zilei de 11 mai, Jupiter va intra în zodia Berbecului, pe care o va tranzita, parțial, până pe 29 octombrie, timp în care va tranzita sectorul relațiilor de prietenie, consolidând relațiile corecte, onestitatea dialogurilor și a cooperării în interese comune, altruismul, generozitatea și buna morală. În ziua de 11 mai, la prânz, Mercur va intra în mișcare aparent retrogradă și, în acest context, va rămâne în zodia Gemenilor, străbătând, până pe 23 mai, casa I a personalității și introducând o binevenită temperare a entuziasmului în angajamente și atașamente și o mai mare disponibilitate de a cântări atent cuvintele și afirmațiile.

Între 12 mai, după ora 8:35′, și 13 mai, sentimente trăite într-un registru modest, ca și cum nativii ar dori să se elibereze de stresul emoțiilor intense de până acum. Posibile dezbateri interioare pe o temă actuală care vor implica crezul, vocația și proiectele majore și conștiința Gemenilor.

Horoscop Urania săptămânal pentru Rac

În prima parte a zilei de 7 mai, dimineață care trece greu, presărată cu tot felul de piedici interioare: lipsa motivației, a energiei, a chefului de muncă; discrete stări organice care nu le vor permite nativilor să fie senini și activi.

Între 7 mai, ora 13:50′, și începutul zilei de 10 mai, abordări energice și autoritate fără nici o disponibilitate spre cedări sau compromisuri în plan financiar și patrimonial, mai ales dacă nativii sunt deja implicați în cereri de recuperare, restituire, revendicare, compensare. Între 10 mai, după ora 0:54′, și dimineața zilei de 12 mai, posibile demersuri oficiale în vederea cărora unele persoane vor simți nevoia să se informeze temeinic înainte să depună cereri sau să ridice pretenții ori să solicite o rezolvare.

Pe 11 mai, Jupiter va intra în zodia Berbecului, pe care o va tranzita, parțial, până pe 29 octombrie 2022, timp în care va străbate sectorul casei a X-a, unde va juca un rol excepțional, Marele Benefic și Protector fiind un adevărat scut pentru carieră, pentru ascensiunea socio-profesională, pentru succes sau pentru construirea imaginii publice. Contextul este activ și eficient mai ales în cazul celor care au în prezent 46-47de ani, pentru că Jupiter va veghea asupra lor și în timpul celei de-a doua treceri prin zodia Berbecului (20 decembrie 2022 – 16 mai 2023).Pe 11 mai, Mercur va intra în mișcare aparent retrogradă și, în acest context, el va rămâne în zodia Gemenilor până pe 23 mai, sugerându-le nativilor nevoia să-și revizuiască unele opinii, atitudini sau decizii prin reanalizarea lor atentă și obiectivă.

Reevaluări utile ale unor premise ce le pot apărea acum nativilor într-o altă lumină. Între 12 mai, după ora 8:35′, și 13 mai, determinări personale care vor influența activitățile casnice. Racii vor dori să consolideze o relație de prietenie care le oferă o bună corespondență de idei și intenții.

Mai multe detalii, pe libertatea.ro