HOROSCOP URANIA: Complicaţii pentru multe zodii

Horoscop Urania – Previziuni astrologice pentru perioada 10 – 16 octombrie 2015. Afla ce ti-au rezervat astrele pentru perioada urmatoare, in functie de zodie.

09 oct. 2015, 10:09
HOROSCOP URANIA: Complicaţii pentru multe zodii

Horoscop Urania Berbec 10 – 16 octombrie 2015
Pe 10 şi 11 octombrie se adună multe activităţi care-l solicită pe nativ până la limita extenuării. Trebuie să depună efort fizic, să facă faţă stresului, apelând deseori la rezervele, tot mai mici, de răbdare şi autocontrol.

Trebuie să fie corecţi, să împartă dreptatea ori să ceară, într-un context legat de o activitate practică, revenirea la ordine, disciplină, eficienţă şi responsabilitate. Dacă sunt şefi, obligaţiile lor sunt şi mai dificil de îndeplinit pentru că ei se pot confrunta cu tot felul de reproşuri sau acte de revoltă ale subordonaţilor care se plâng, sunt refractari sau ridică pretenţii.

Starea de sănătate este relativ bună dar urmările stresului şi ale sacrificiilor de timp, hrană, odihnă necesare încep să-şi pună amprenta. În această casă, pe 10 octombrie, intră Sensul Vieţii, ceea ce la va da, timp de 18 luni, tot felul de mesaje din astral, cu privire la o serie de activităţi şi evenimente la care trebuie să facă faţă pentru a răspunde acestei direcţii majore de viaţă: Destinul.

Horoscop Urania Taur 10 – 16 octombrie 2015
Între 10 şi 11 octombrie dimineaţa viaţa unor dintre aceşti nativi se concentrează pe problemele legate de creşterea şi educaţia copiilor ori de problemele acelora personale dacă aceia au depăşit vârsta adolescenţei. 

Începând cu 10 octombrie în acest sector astral intră Sensul vieţii (Nodul Nord al Lunii) care le pune tuturor probleme de principiu şi de opţiune de viaţă în legătură nu doar cu copii (dacă îi au) cât şi cu privire la viaţa lor afectivă de care nu sunt mulţumiţi.

De aceea, nota generală, pentru viitor, este îndreptată spre aşezarea într-o albie de viaţă corectă, simplă, fără complicaţii şi conflicte chiar dacă ea nu va străluci de romantism şi căldură sufletească.

Între 11 octombrie după-amiaza şi 14 octombrie se anunţă evenimente ce au nota „începutului”, a unei ipostaze noi de muncă, nu întru totul acceptată de către nativi, care păstrează rezerve cu privire la felul în care va evolua situaţia. Pe această direcţie, primele nemulţumiri sau confruntări dure, manifestate deocamdată în plan verbal, se vor înregistra chiar pe 16/17 octombrie.

Horoscop Urania Gemeni 10 – 16 octombrie 2015
Complicată se dovedeşte, cel puţin pe „hârtie”, predispoziţia astrală a săptămânii viitoare pentru aceşti nativi, care se văd obligaţi să fie prezenţi în viaţa rudelor în vârstă.

Din păcate, nu se pot extrage din acest vârtej şi nu pot delega probleme lor, pentru că intervin chestiuni oficiale, acte şi multă alergătură pe care trebuie să le facă ei înşişi pentru a aduce la zi şi a pune la punct tot felul de situaţii de ordin patrimonial ale rudelor şi implicit ale lor ca o consecinţă directă.

Perioadă asociată cu enervări, dispute, discuţii în contradictoriu pe 16/17 octombrie. Pe această casă se va instala, din 10 octombrie, Sensul Vieţii care va aduce, timp de 18 luni de acum-încolo, un accent special în existenţa acestor nativi.

Dar, tot din această zi, va începe să opereze şi Nodul Sud al Lunii (Pedeapsa în Viaţă, care le pune cariera şi afirmarea socio-profesională, într-o ecuaţia dificilă, ce-i va solicita din plin, pe aceiaşi perioadă de timp.
Între 11 octombrie după-amiaza şi 13 octombrie, sentimentele lor sunt scuturate ca frunzele unui copac în furtună. În acest răstimp, Luna Nouă îi va pune în faţa unui început de relaţie sau de atitudine schimbată afectiv faţă de cineva.

Horoscop Urania Rac 10 – 16 octombrie 2015
Între 10 şi 11 octombrie dimineaţa cei născuţi în zodia Racului se pot confrunta cu informaţii stringente, ce-i obligă să se decidă repede, pe moment. Sub povara presiunii timpului, ei nu mai pot luat în calcul toate detaliile şi nu mai pot analiza atent toate consecinţele.

Această formă de constrângere este de natură să-i facă să-şi „ascută” toate formele de percepţie şi înţelegere pentru a nu greşi în hotărârile lor. Întreaga săptămână deţine un potenţial astral defavorabil liniştii interioare necesare susţinerii unor examene sau negocierilor subtile.

Risc de confuzie sau de iluzie pierdută pe 16 octombrie. A nu se face călătorii, excursii sau deplasări decât dacă este cu adevărat necesar. În sectorul casei a III-a, intră pe 10 octombrie, Sensul Vieţii, ceea ce presupune că şcoala, învăţătura (pentru cei mai tineri) devin fundamentale, iar discuţiile şi pragmatismul sunt, pentru cei maturi, nota generală a conduitei lor pe viitor.

Pedeapsa în Viaţă intră, în aceiaşi zi, în casa a IX-a, marcându-le orice proiect pe termen lung şi orice chestiune de conştiinţă care va trebui reformulată după ce, de-a lungul timpului, i se vor fi revelat erorile.

Horoscop Urania Leu 10 – 16 octombrie 2015
Între 10 şi 11 octombrie dimineaţa chestiunile băneşti par a se acumula. Evoluţia acestor probleme se poate complica pe 16/17 octombrie printr-o decizie neinspirată sau ca o consecinţă a unei păcăleli ori a unei proaste evaluări a situaţiei la un moment dat.

Unii pot trece prin momente de mare îngrijorare şi/sau conflicte privind situaţia lor bănească. În acest sector de viaţă, îşi va începe tranzitul Nodul Nord al Lunii, adică Sensul Vieţii, în timp ce Nodul Sud al Lunii sau Pedeapsa în Viaţă va intra în casa a VIII-a a veniturilor şi beneficilor materiale în legătură cu alte persoane sau instituţii, dând astfel, acestei Axe a banilor şi bunurilor materiale, o dimensiune specială în ansamblul existenţei lor.

Totodată însă, acest nou context astral ridică nu doar chestiuni de moment ci, mai ales, îi obligă pe nativi să facă schimbările necesare pentru destinul lor în care banii şi avantajele (sau siguranţa financiară) joacă un rol important.

Între 11 octombrie după-amiaza şi 13 octombrie tot felul de informaţii sau discuţii au darul de a-l destabiliza pe un nativ care primeşte prost o veste, sau care iniţiază din stângăcie, din exces de zel sau din neînţelegerea realităţii un dialog în dezavantajul său, situaţie care se poate relua sau amplifica pe 16/17 octombrie.

Continuarea la Horoscop Urania – Previziuni astrologice pentru perioada 10 – 16 octombrie 2015 o gasiti pe LIBERTATEA.RO