HOROSCOP URANIA 2-8 noiembrie 2019. Se anunţă benefici astrale pentru unele zodii, dar multe vor avea probleme

Celebrul astrolog a făcut previziuni astrologice pentru perioada 02 – 08 noiembrie 2019. Venus va intra în zodia Săgetătorului, cum sunt afectate celelalte zodii.

01 nov. 2019, 16:46
HOROSCOP URANIA 2-8 noiembrie 2019. Se anunţă benefici astrale pentru unele zodii, dar multe vor avea probleme

HOROSCOP BERBEC 

Între 2 și 3 noiembrie, la prânz, nevoia de a depăși un prag de încercare profesională, de a se afirma sau afișa în public mai ales că, în „coasta” lor, pot să se afle niște rivali sau niște persoane care încearcă să-l pună pe nativ, mereu, în dificultate. Din 2 noiembrie, planeta Venus se va afla în zodia Săgetătorului și va da, până spre 26 noiembrie, casei studiilor înalte și a conștiinței, multă disponibilitate spre acumulări de date, informații și experiențe utile, dându-le Berbecilor speranțe, încredere în forțele proprii sau în viabilitatea unui proiect profesional și de viață din care străinătatea nu lipsește. Șansa de a face călătorii, deplasări pentru studii și aprofundarea unor discipline și forme de manifestare a performanței lor cu miză mare. Vești interesante, incitante, favorabile lor, în ansamblu, de la instituții ori de la persoanele care au un statut important în viața publică. Între 3 noiembrie, după ora 13:20′, și începutul zilei de 6 noiembrie, posibile evenimente mai puțin obișnuite care vor atrage atenția nativilor asupra felului de a fi al unor apropiați ori asupra naturii reale a unei prietenii (prin informații, descoperiri, dezvăluiri ale unor laturi necunoscute lor) dar și întâlniri plăcute, interesante de la al căror parcurs cei născuți în zodia Berbecului pot avea un neașteptat beneficiu. Între 6 noiembrie, după ora 01:08′, și 8 noiembrie, la prânz, efort de detașare de factorii de stres, nevoia de calm, de echilibru interior, de satisfacții sufletești. Din 8 noiembrie, după ora 13:49′, Luna se va afla în tranzit prin semnul lor zodiacal natal, dând impulsuri intense în plan fizic și psihic: Berbecii vor fi în formă, harnici, dedicați, implicați în tot ceea ce fac, combativi dar și destul de categorici, rigizi sau dificili dacă vor primi riposte ce stârnesc în ei dorința de confruntare deschisă.

HOROSCOP TAUR

Între 2 și 3 noiembrie, la prânz, efort de a se acomoda cu idei pe care nu le acceptă în totalitate și asupra cărora păstrează importante rezerve de neîncredere; constrângeri sociale, profesionale sau umane născute din relația elev, student/profesor, începător/maestru sau subordonat/lider care începe să nu mai fie confortabilă sau justificată: povară, condiție impusă abuziv, exces sau subordonare, motiv pentru care nativii nutresc o intensă dorință de eliberare. Din 2 noiembrie, planeta Venus se va afla în zodia Săgetătorului și le-ar putea înlesni, până spre 26 noiembrie, câștiguri modeste, mici avantaje, oportunități bănești, ajutoare sau susțineri financiare modeste. Între 3 noiembrie, după ora 13:20′, și începutul zilei de 6 noiembrie, mai ales asupra unora dintre cei care au 41 – 43 de ani, se pot exercita vibrațiile destabilizatoare ale unor tranzite complexe, mai greu de gestionat, care implică natura fizică și personalitatea câte unui nativ, relațiile lui parteneriale și/sau contractuale, rivalitățile, dușmăniile și cariera. Uneori, nativii vor simți nevoia să facă un gest neobișnuit, să aibă o inițiativă care să-i surprindă pe aceia; alteori, ar putea să fie vorba de nevoia de a reacționa prompt față de acuzațiile nedrepte, calomniile, alianțele menite să-i destabilizeze din funcție ori să le șubrezească autoritatea în colectivul din care fac parte. Între 6 noiembrie, după ora 01:08′, și 8 noiembrie, la prânz, nevoie de solidaritate și ambianță prietenoasă, dorința de a se relaxa în prezența unor persoane apropiate: petrecere, excursie, activitate ludică. Din 8 noiembrie, după ora 13:49′, Luna va accentua niște disfuncții organice care le pot induce o stare de agitație și de nemulțumire (insomnii, frământări interioare, porniri pătimașe) justificată, poate, și de evenimentele de la locul lor de muncă care îi alarmează sau îi enervează.

HOROSCOP GEMENI

Între 2 și 3 noiembrie, la prânz, blocaje și întârzieri în calea rezolvării unor probleme materiale sau financiare; uneori, piedicile sau rezervele lor pot veni dinspre prieteni sau dinspre copii de ale căror nevoi, pretenții sau îndatoriri nativii vor fi obligați să țină cont. Din 2 noiembrie, planeta Venus se va afla în zodia Săgetătorului și va introduce, până spre 26 noiembrie, o secvență mai destinsă, mai profitabilă în privința relațiilor parteneriale. Micul Benefic poate crea conjuncturi favorabile unui dialog, unei înțelegeri, semnării unui contract, stabilirii unei relații de colaborare. Evoluție corectă din punct de vedere juridic, deși modestă ca impact, a unor litigii, conflicte sau procese. Există însă și riscul ca Gemenii să se lase furați de impresiile exterioare și să nu vadă soluția potrivită sau o oportunitate; uneori, neatenția, superficialitatea sau influențele neinspirate ale partenerilor de viață și/sau de proiect îi pot face să treacă pe lângă noroc. Între 3 noiembrie, după ora 13:20′, și începutul zilei de 6 noiembrie, „idei în dialog”: nativii se întreabă, discută, comentează cu persoane avizate cercetează surse autorizate pentru a se lămuri sau pentru a-și perfecționa un proiect profesional ori un plan de viață. Nevoie de a ieși din anonimat, de a face lucruri deosebite, de a se remarca.

HOROSCOP RAC

Între 2 și 3 noiembrie, la prânz, indisponibilitate pentru negocieri sau concesii; uneori, cei născuți în zodia Racului pot arăta o latură antipatică prin felul în care vor respinge idei, soluții și propuneri sau din cauza inflexibilității cu care își vor apăra interesele și principiile; moment mai puțin constructiv. Din 2 noiembrie, planeta Venus se va afla în tranzit prin zodia Săgetătorului și va influența, până pe 26 noiembrie, sectorul sănătății dar nota generală va fi una pozitivă: ameliorarea unor simptome, vindecare, recuperare rapidă după operații sau accidente, răspuns bun al organismului la proceduri medicale și tratament medicamentos. Singurul aspect vulnerabil al viitoarelor trei săptămâni privește reacțiile organice inflamatorii și/sau congestive. Între 3 noiembrie, după ora 13:20′, și începutul zilei de 6 noiembrie, informații care uimesc, pun pe gânduri sau dezvăluie, uneori, în chip brutal, o realitate necunoscută, până atunci, nativilor. Premize materiale care vizează un statut patrimonial, mai ales locativ de unde și ipoteza schimbării bruște a unei decizii de vânzare sau de cumpărare a unui imobil, secundar a unui bun funciar, pe fondul unei binevenite „treziri la realitate”. Între 6 noiembrie, după ora 01:08′, și 8 noiembrie, la prânz, amestec de idei, dorințe, vise, speranțe, intenții și sentimente care nu funcționează bine, la un loc. Este necesar să se opereze niște separări, pentru a se pierde contactul cu realitatea: una este ce-și doresc nativii și alta este ceea ce pot ei, cu adevărat, obține. Oarecare beneficiu astral pentru cei care desfășoară activități artistice de creație sau interpretative. Din 8 noiembrie, după ora 13:49′, preocupări majore, dedicare și concentrare pe activități importante din punct de vedere profesional, social ori cu impact la public (imagine, nume, simpatie, încredere).

Citeşte mai multe pe libertatea.ro