Horoscop vară 2020. Această zodie va avea o vară plină de surprize

Horoscop vară 2020. Vara asta se anunţă o vară plină de surprize pentru o zodie. Dar nici celelalte nu o vor duce rău. Cele mai norocoase vor fi semnele de Aer (Gemeni, Balanță, Vărsător ) şi de Foc (Berbec, Leu, Săgetător). August va fi luna în care ne putem îndrepta greşelile şi ne putem împăca cu oameni pe care i-am rănit.
Alina Costache
11 iul. 2020, 06:52
Horoscop vară 2020. Această zodie va avea o vară plină de surprize

Horoscop vară Berbec 

Te aşteaptă o vară plină de surprize. Prietenii şi familia vor fi alături de tine şi te vor ajuta să-ţi îndeplineşti toate dorinţele. Luna iulie va fi cea mai frumoasă perioadă a verii. Vei avea multe împliniri şi bucurii.Dacă eşti în căutarea unui nou iubit, cea mai bună perioadă este cuprinsă între 10 şi 17 iulie. August este luna schimbărilor, potrivit zodiata.ro. 

Evenimentele majore pentru Berbeci

29 iunie: Marte, astrul guvernator al zodiei tale, își încheie mersul retrograd în semnul Scorpionului și sursate ajută să redescoperi dragostea.

29 iulie: Uranus, astrul surprizelor, își începe mersul retrograd în zodia ta și te avertizează că va veni o perioadă cu multe evenimente și schimbări neașteptate.

Horoscop vară Taur

Ai o vară liniştită, fără prea multe schimbări şi evenimente nedorite. Nu te lăsa descurajat de micile probleme pe care le-ai putea întâmpina. Cel mai bine este să faci haz de necaz şi să-ţi păstrezi speranţa. August va fi o lună frumoasă, cu un concediu reușit și cu relaxare.

Evenimentele majore pentru Tauri

17 iunie: Venus, astrul tău protector, intră în semnul de apă al Racului unde influențează în mod benefic dragostea, relațiile de familie și sănătatea.

19 iulie: va fi Lună plină în Capricorn, eveniment astral care influențează puternic și zodia ta și va aduce o mare bucurie în familie.

Horoscop vară Gemeni 

Vara  asta trebuie să găseşti echilibrul perfect între stabilitate şi schimbare, mai ales pe plan emoţional. Nu te teme să rupi legătura cu anumite persoane din trecut. Este timpus să intri într-o nouă relaţie. Dacă vrei să schimbi jobul, apare o şansă bună în preajma zilei de 18 august, atunci când eclipsa de Lună plină din Vărsător poate aduce schimbări mari în viața ta.

Evenimentele majore pentru Gemeni

12 iunie: Mercur ajunge acasă, în zodia ta, și va aduce numeroase vești bune, călătorii, întâlniri și pasiune.

18 august: eclipsa de Lună din Vărsător marchează o decizie sau o schimbare dramatică care poate fi începutul unei noi etape în viața ta.

Horoscop vara Rac

vara asta îţi faci planuri noi, Nu îţi va fi greu să-ţi îndeplineşti visele, dacă strângi cât mai mulţi bani. Singura perioadă critică din vară ar putea fi luna iulie când, din cauza temperaturilor ridicate, este posibil să ai probleme medicale. În august, eclipsa de Lună plină din data de 18 te ajută să iei o decizie legată de partenerul de viaţă și să întâmpini mai uşor o posibilă schimbare în carieră.

Evenimentele majore pentru Raci

17 iunie: vei primi vizita lui Venus care îți va oferi una dintre cele mai frumoase perioade ale anului, cu multe surprize, dragoste și întâlniri romantice.

4 iulie: va fi Lună nouă în zodia ta, un moment prielnic pentru activități noi, pentru un hobby relaxant și chiar pentru o dragoste nouă.

Horoscop vară Leu 

De la jumătatea lunii iulie, tu și partenerul tău vă veți înțelege tot mai bine și veți colabora să realizați ceva deosebit. Atenţie, luna august va fi luna cheltuielilor şi a vacanțelor. Se pare că bugetul tău se va echilibra abia la mijlocul toamnei.

Evenimentele majore pentru Lei

12 – 14 iulie: Venus și Mercur te vizitează, aproape concomitent, și îți vor oferi cele mai frumoase șanse ale verii, și în relația de dragoste, dar și în carieră.

2 august: va fi Lună nouă în zodia ta, eveniment astral care nu va trece fără să lase în urmă o schimbare, o îmbunătățire sau o surpriză de nerefuzat.

Horoscop vară Fecioară 23 

Lunile de vară aduc prosperitate, șanse și noutăți în viața ta. Iulie este luna în care aduni bani și îți restabilești prioritățile, pentru că vor apărea anumite schimbări. Dar, în august, începe cu adevărat perioada frumoasă a verii, cu reușite, victorii și împliniri. Venus te ajută să pui pe roate câteva proiecte importante și profitabile.

Evenimentele majore pentru Fecioare

30 iulie: vei primi vizita lui Mercur, care este patronul tău astral și totodată astrul care aduce întotdeauna vești bune și mai multe șanse de câștig.

5 august: Venus își va începe tranzitul prin zodia ta, prilej cu care îți poți face proiecte noi, deoarece influența acestui astru te va ajuta să le duci la capăt fără probleme.

Horoscop vară Balanță 

Vara asta pui la cale câteva planuri noi împreună cu familia și încerci să schimbi lucrurile sau obiceiurile vechi, care nu vă aduc niciun folos. Dorinţa ta de schimbare este tot mai puternică şi se va simți și la locul de muncă, unde vei reanaliza priorităţile. Cu toate acestea, trebuie să găseşti o formulă de compromis și să te achiți de obligaţiile pe care ţi le-ai asumat deja. Venus îți poate oferi o șansă să avansezi, în luna iulie. Iar, în august, Saturn te îndeamnă să pui capăt cât mai repede unei relaţii care te necăjeşte.

Evenimentele majore pentru Balanțe

12 iulie: tranzitul lui Venus prin semnul de Foc al Leului este de bun augur pentru zodia ta, care poate profita nu doar financiar, dar și din punct de vedere al succesului social.

12 august: Saturn revine la mersul direct în zodia Săgetătorului și impulsionează toate activitățile legate de carieră, precum și proiectele personale cu perspective de viitor.

Horoscop vară Scorpion 

Vara asta se anunţă schimbări bune pentru suflet. Vei avea parte de o vacanță minunată și de relaxare. Iulie va fi cea mai potrivită lună pentru concediu și perioada în care vei beneficia de schimbări benefice, iar august trebuie să fie o perioadă de acumulare și stabilitate financiară.

Evenimentele majore pentru Scorpioni

29 iunie: Marte revine la mersul direct în zodia ta, după aproape o lună de retrogradare, iar atmosfera din cuplu și din familie se echilibrează.

4 iulie: Luna nouă din zodia de Apă a Racului aduce o schimbare benefică în viața ta și anunță zile tot mai frumoase alături de persoanele pe care le iubești.

Horoscop vară Săgetător

Vara asta este timpul să pui accentul pe dragoste. Redescoperi lucrurile frumoase din relația de cuplu, retrăiești pasiunea de la început și planifici vacanțe în locuri inedite. Vara aceasta îți poate împlini multe dorințe, dacă ai răbdare. Indiferent cum și cât muncești, vei avea timp și pentru tine și pentru planurile tale personale.

Evenimentele majore pentru Săgetători

20 iunie: va fi Lună plină în zodia ta, un moment care promite dragoste, împliniri și momente fericite în familie.

12 august: Saturn revine la mersul direct în Săgetător, iar problemele mai dificile cu care te-ai confruntat în ultima perioadă își vor găsi rezolvarea.

Horoscop vară Capricorn 

Vara aceasta îţi va aduce zile mai liniştite şi afecţiune din partea celor apropiaţi. Este timpul să te bucuri de stabilitate, să faci planuri solide pentru viitor sau să te căsătoreşti, dacă ești singură și ești dispusă să îți întemeiezi o familie. La jumătatea lui iulie, Luna plină marchează finalul unei perioade tensionate, cu multă muncă, și totodată începutul unei perioade mai relaxate, în care vei beneficia de concediu și de odihnă. În luna august, Vei fi fericită în dragoste şi te vei bucura şi de o perioadă lipsită de probleme financiare.

Evenimentele majore pentru Capricorni

19 iulie: zodia ta va fi marcată de tranzitul Lunii pline chiar la mijlocul verii, marcând o etapă nouă pentru lunile iulie și august, în care vor conta mai mult dorințele și proiectele tale personale.

12 august: Saturn își încheie retrogradarea din Săgetător și îți va aduce mai multe ocazii să te distrezi, să călătorești și să îți revezi prietenii.

Horoscop vară Vărsător

Va fi o vară lipsită de surprize neplăcute și de evenimente ieșite din comun, vei avea parte de multe zile senine și de armonie în familie. Iar Saturn și Jupiter îți vor oferi o conjunctură astrală benefică și vei descoperi că viața este plină de posibilități! În luna iunie, fii atentă la toate șansele profesionale care apar în domeniul tău. Poți avea ocazia să preiei conducerea unui proiect sau a unei echipe de oameni. 

Evenimentele majore pentru Vărsători

5 iunie: vei beneficia din plin de energia Lunii noi, care ajunge în semnul de Aer al Gemenilor și îți deschide perspective noi în plan social și profesional.

12 august: Saturn, astrul guvernator al zodiei tale, își încheie perioada de retrogradare și îmbunătățește relațiile sociale, bugetul casei și aduce distracții.

Horoscop vară Pești

Simbolul zodiei tale sunt doi peşti care înoată în direcţii opuse, dar rămân împreună, legaţi de un fir nevăzut. Aceste două forţe opuse te vor pune la încercare pe tot parcursul verii, mai ales că patronul zodiei tale, puternicul Neptun, va fi din nou în mișcare retrogradă. Această etapă din tranzitul neptunian se va încheia la jumătatea lunii noiembrie, iar, până atunci, vei descoperi multe lucruri simple care te pot face mai fericită. Neptun retrograd își asumă misiunea de a aduce mai multă liniște în viața ta și te îndeamnă, pentru o vreme, să lași deoparte marile ambiții, să te ocupi de tine și de familie. Vara aceasta este perioada în care trebuie să consolidezi relațiile frumoase pe care riști să le pierzi, iar eclipsa de Lună din august este un moment prielnic să câștigi încrederea celor dragi.

Evenimentele majore pentru Pești

13 iunie: Neptun, astrul guvernator al zodiei tale, începe o nouă etapă de retrogradare în care va pune accentul pe echilibru emoțional, pe dragoste și liniștea familiei.

18 august: eclipsa de Lună plină din Vărsător te va ajuta să vezi mai clar ceea ce nu merge bine în viața ta, ceea ce trebuie schimbat, dar mai ales ceea ce te împiedică să ajungi acolo unde visezi.

Spynews
Tzancă Uraganu, gest impresionant în memoria lui Lucas. Ce decizie a luat în carieră, pentru nepoțelul său, care a murit: ”Am promis” / FOTO
Bzi.ro
Ana Bodea vrea un copil cu Valentin Butnaru: „Nu m-a cerut încă, dar îmi doresc!“
Fanatik.ro
Unul dintre cele mai spectaculoase drumuri din România se va deschide din această vară. Ce localități va străbate
Capital.ro
Reguli noi la vămile din România. Autoritatea Vamală Română a făcut anunțul
Playtech.ro
Reacţia lui Hagi când Loredana s-a aşezat lângă el! Nu a putut să reziste când a văzut decolteul vedetei. Imaginea momentului
DailyBusiness
Se schimbă Codul Penal! Pedepse dure pentru cei care fac acest lucru!
Adevarul
De ce bebelușii spun „tata”, înainte să spună „mama” VIDEO
Spynews
Hidrologii, anunț de ultimă oră! Pericol de inundații în mai multe județe din țară. A fost emis un cod galben de viituri / FOTO
Spynews
EXCLUSIV! Fostul iubit al Cristinei Pucean, acuzații extrem de grave la adresa dansatoarei și a familiei ei! Bărbatul susține că a fost păcălit și își vrea banii înapoi! Declarații pentru Spynews.ro!
Evz.ro
Câți bani vor primi românii de la 1 iulie. Cu cât cresc salariile
Impact.ro
Te CRUCEȘTI! Cum arată divele din showbiz FĂRĂ MACHIAJ! Unele sunt HORROR
Prosport.ro
FOTO. „Ce rușine!”. Imaginile indecente pentru care Mădălina Ghenea a fost desfințată de fani
wowbiz.ro
Getuța Sterp a răbufnit și ea la adresa Marei Bănică! Ce i-a transmis jurnalistei: „Să vezi ce bătaie de joc ți-ai făcut singură. Nu rămâne așa”
Cancan.ro
Cine este și cu ce se ocupă soția lui Radu Mazăre, de fapt. Roxana e însărcinată în 4 luni!
Playsport.ro
Mădălina Ghenea a arătat TOT de data asta! Imaginile interzise au fost făcute publice
kanald.ro
De ce niciun trecător nu a intervenit pentru a-l salva pe bărbatul ucis în Crângași! Explicația unui psiholog criminalist: „Oamenii sunt din ce în ce mai egoiști”
Capital.ro
S-a dat interdicție în România. Este ilegal în sate și în orașele mici. Legea e deja activă
StirileBZI
Produse din ciocolată și biscuiţi, vândute mai scump în România! Amendă de 337,5 milioane de euro
Prosport.ro
FOTO. Are 75 de ani, dar arată ca la 30, are o avere impresionantă și își caută iubit la 12 ani de când a divorțat
stirilekanald.ro
Șocant unde au găsit-o moartă pe Raisa, fetița de 2 ani dispărută din fața casei
substantial.ro
Descoperă rețeta salatei de legume la borcan: Gust de vară, prospețime și conveniență în bucătăria ta!
MediaFlux
Un ALT IMPOZIT la PENSIE după RECALCULARE. Anunțul ministrului MUNCII
Shtiu.ro
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!'