Horoscop: Vezi dacă te ajută sau nu cu bani, în funcţie de zodia lui

Diferenţele de statut financiar între bărbaţi şi femei pot fi principalele cauze ale infidelităţii. Bărbaţii sunt consideraţi sexul puternic şi, prin urmare, au avut nevoie de-a lungul timpului de "arme" prin care să-şi impună puterea.

09 iul. 2014, 08:07
Horoscop: Vezi dacă te ajută sau nu cu bani, în funcţie de zodia lui

Atunci cand vorbim de o relatie, lucrurile se complica. Intervin nevoile comune, pretentiile unuia din parteneri sau frustrarile, toate acestea contribuind treptat la destramarea relatiei. Conform unor studii, femeile care castiga mai putin decat partenerii lor de viata nu sunt inclinate sa-i insele pe acestia, iar relatia are sanse de reusita.

Daca iubitul tau castiga mai multi bani decat tine, trebuie sa stii si cat este de dispus sa te sustina din punct de vedere financiar, iar astrele te pot ajuta sa afli acest raspuns.

Citeşte şi Horoscop italian: La ce să te aştepţi în următoarele şase luni, în funcţie de ziua naşterii

Berbec

Berbecul este independent si incapatanat, ceea ce nu il ajuta sa fie un partener foarte usor de suportat. Nu il va deranja daca castigi mai putin decat el, iar la inceput chiar te va sustine in orice demers, insa pe termen lung poate deveni o problema. Daca vrei ca relatia voastra sa mearga, trebuie sa-i dovedesti ca ai planuri de viitor foarte bine puse la punct.

Citeşte şi Horoscop. Ce şanse ai să te îndrăgosteşti vara aceasta, în funcţie de zodia ta

Taur

Taurul are nevoie de siguranta si confort. Totul la el se rezuma la casa, mancare si sex. Pe termen scurt, nu va avea nicio problema sa te sustina din punct de vedere financiar, insa pe termen lung poate deveni o problema. Isi va face griji pentru viitor si va face presiuni asupra ta sa faci in asa fel incat sa aduci venituri mai mari in casa.

Vezi şi Horoscop: Cum să cucereşti un bărbat din zodia Taur

Gemeni

Acest barbat poate parea cel mai grozav partener de viata la prima vedere. Este vorbaret si mereu atent la nevoile partenerei, dar acest lucru nu inseamna ca ar fi dispus sa te sustina financiar, mai ales pe termen lung. Cu el, lucrurile trebuie sa fie clare de la inceput, iar tu trebuie sa pui accent pe comunicare si sinceritate.

Citeşte continuarea pe Ele.ro.