Horoscop vineri, 12 septembrie şi pentru weekend. Ce rezervă astrele fiecărei zodii

Ziua de vineri si weekend-ul sunt destul de bogate in evenimente decisive pentru majoritatea nativilor zodiacului. Se produc schimbari in dragoste, la locul de munca si sunt afectate si finantele multora. 

12 sept. 2014, 04:33
Horoscop vineri, 12 septembrie şi pentru weekend. Ce rezervă astrele fiecărei zodii

BERBEC – horoscop complet vineri, 12 septembrie si pentru weekend

Ziua de 12 septembrie este destul de incarcata pentru nativii din Berbec. Vor avea de rezolvat o serie de probleme destul de grave la locul de munca iar acest lucru ii va epuiza efectiv. Mai mult decat atat, se pare ca apar unele probleme cu persoana iubita care nu le vor da pace nici in weekend. Sunt sfatuiti sa icnerce sa se detaseze de ceea ce li se intampla.

TAUR – horoscop complet vineri, 12 septembrie si pentru weekend
Taurii incep weekend-ul devreme, adica de vineri. Sunt lasati in pace la munca iar persoana iubita le-a pregatit o serie de surprize destul de mari pentru isi spala pacatele. Insa, dulcegariile nu prea merg la Tauri asa ca se vor arata cat se poate de reci in confruntarile amoroase. Weekend-ul este rezervat unei petreceri planuite de ceva vreme.

GEMENI – horoscop complet vineri, 12 septembrie si pentru weekend
Gemenii se bucura in final de un moment de respiro vineri, dupa ce termina toata munca pe care o au de facut. In weekend ii asteapta doua zile de voie buna si petreceri, alaturi de prieteni dragi. Este posibil sa mearga la o nunta a unei persoane foarte apropiateiar acest lucru ii va face sa isi faca planuri de casatorie pe viitor.

RAC – horoscop complet vineri, 12 septembrie si pentru weekend
Racii sunt destul de ocupati vineri avand in vedere ca si-au propus sa inceapa curatenia de toamna. Si odata porniti isi vor da seama ca nu este lucru usor sa deretici o casa intreaga. Insa, experienta curateniei in familie ii va face sa se simta din ce in ce mai apropiati de familie.

LEU – horoscop complet vineri, 12 septembrie si pentru weekend
In ciuda faptului ca sunt foarte ocupati, leii isi petrec toata ziua de vineri gandindu-se la ce fel isi vorpetrece timpul in weekend. Este posibil sa aiba o mare surpriza placuta din punct de vedere financiar iar acest lucru ii va face sa fie si mai fericiti. Au de gand totodata sa faca o adevarata surpriza persoanei iubite.

FECIOARA – horoscop complet vineri, 12 septembrie si pentru weekend
Fecioarele abia asteapta sa se termine ziua de vineri din cauza disconfortului fizic pe care il simt. Este posibil sa cada prada unei viroze destul de puternice, lucru ce le va face weekend-ul destul de neplacut. Partea buna insa este ca se vor bucura de o perioada de odihna la care spera de mult timp.

Continuarea pe Lyla.ro