HOROSCOP VINERI 13 IUNIE: Ce zodii au ghinion?

Horoscop 13 iunie 2014 – Citeste Horoscopul din 13.06.2014 pentru toate zodiile.

12 iun. 2014, 11:35
HOROSCOP VINERI 13 IUNIE: Ce zodii au ghinion?

Horoscop 13 iunie 2014 – Berbec

Ti-e frica de judecata aspra a celor din jur si, ca sa nu intri in gura lupului, preferi sa ramai tacut si anonim pe margine. Poate criticile sunt corecte si meritate, poate te-ar ajuta sa indrepti o situatie de care te faci vinovat, dar azi nu te simti in stare sa faci fata unui tir de atacuri. Esti mai sensibil, incat o vorba dura te-ar dobori cu totul, de aceea ori faci tot posibilul sa repari problema inainte ca ea sa devina subiect de critica, ori te retragi departe de cei care te-ar putea lua in vizor, macar pana se calmeaza atmosfera.

Horoscop 13 iunie 2014 – Taur
Te remarci printr-o atitudine severa ce te va ajuta sa-ti atingi mai bine scopurile. A fi amabil, a asculta parerile din jur cu un dram de supunere nu e in beneficiul tau, ca atare devino militantul agresiv dispus sa faca orice pentru victoria pe care ti-o doreste. Chiar daca aceasta atitudine autoritara ti-ar putea crea neplaceri si animozitati in societate, merita sa fii asa pana la capat, ca sa arati tuturor ca esti stapan pe situatie si stii ce vrei.

Horoscop 13 iunie 2014 – Gemeni
Agitatia zilei are doua taisuri: ori te irita si reactionezi agresiv in cele mai nepotrivite momente, ori te sustine pentru a te apuca de o activitate pe care o priveai cu putina teama. Ai chef de actiune, de ceva nou, ceea ce e o raritate la tine, ca atare profita de acest avant care te cuprinde si canalizeaza-l intr-o directie constructiva, care sa nu dea nimic peste cap din tot ce ai ridicat pana acum. O modificare de sens nu este imposibila, deci nu te crampona de lucrurile cu care esti obisnuit, pentru ca azi este favorizata initiativa indrazneata spre cai nebatute.

Horoscop 13 iunie 2014 – Rac
Daca te inconjori de oameni negativisti sau pesimisti, fii sigur ca te vor influenta si pe tine in mare masura, ca atare ziua depinde enorm de anturajul in care nimeresti. Unii te vor monopoliza cu problemele lor nesfarsite, altii te vor folosi ca umar de plans sau ureche de ascultat, dar trebuie sa ai curajul sa iesi din aceste medii si sa nu te lasi coplesit de energiile lor negative. Ai si tu destule probleme, ca sa le mai iei pe umerii tai pe ale altora, deci invata sa mai spui nu la astfel de situatii care nu iti fac bine.

Horoscop 13 iunie2014 – Leu
E foarte stimulativ sa vezi ce bine evolueaza lucrurile atunci cand pui atata suflet in ceea ce faci. Iti place activitatea de care te ocupi, dar si anturajul in care te afli, si cand toate merg excelent, e normal sa ajungi la rezultate foarte bune. Si viata sentimentala cunoaste astazi un val ascendent, de parca relatia in care esti implicat ar ajunge mai repede la o etapa superioara ce iti inspira deja mai multa incredere in viitor.

Horoscop 13 iunie 2014 – Fecioara
Fii foarte precaut in orice tip de tranzactie, deoarece exista riscul sa fii inselat sau sa comiti o eroare greu de reparat. Poti bate palma cu o persoana care nu merita increderea ta si care poate profita ori de credulitatea ta, ori e bunavointa ta pentru a obtine ceva in avantajul propriu. Numara cu atentie restul la cumparaturi, stai cu ochii pe portofel in inghesuiala si citeste bine clauzele contractelor pe care esti gata sa le semnezi, deoarece se poate infiltra un mic aspect din care ai putea avea de pierdut mai tarziu.

Horoscop 13 iunie 2014 – Balanta
Banii pe care ii primesti ori nu sunt de ajuns pentru a-ti satisface o dorinta, ori nu sunt la nivelul meritat, desi ar trebui sa te ridici pentru drepturile tale. Toleranta are si ea o limita, deci nu poti trece cu vederea ca esti platit prea putin sau ca eforturile tale nu sunt apreciate la justa valoare. Evident, fiecare simte ca merita mai mult, dar uneori trebuie sa-ti ajustezi pretentiile si in functie de ce iti poate oferi cel cate te plateste. Multi vor aminti de criza atunci cand vine vorba sa semneze cecul!

Horoscop 13 iunie 2014 – Scorpion
Din dragoste pentru persoana iubita, esti capabil de multe sacrificii, dar nu poti sa nu te gandesti, macar trecator, daca si el ar face la fel pentru tine. Ai putea trece azi printr-o situatie in care ai avea nevoie de mai multa toleranta de la cel drag, dar acesta nu da dovada ca e dispus sa renunte la propriile principii doar pentru a-ti face tie pe plac, ci o tine pe a lui cu incapatanare, incat tot tu, si de data aceasta, trebuie sa treci cu vederea.

Horoscop 13 iunie2014 – Sagetator
Orice activitate intelectuala ti se potriveste de minune, pentru ca mintea iti merge brici si vii intotdeauna cu cele mai potrivite solutii. Ai raspuns la orice intrebare, rezolvare la orice problema si informatia potrivita pentru orice situatie, ca atare multa lume te va cauta acum pentru a te intreba cate-n luna si-n stele. Poti excela in arta conversatiei sau in domenii in care cuvantul este primordial: presa, vanzari, invatamant, consultanta, pentru ca manevrezi perfect instrumentele cheie din aceste planuri: memorie buna, exprimare concisa, solutii eficiente.

Horoscop 13 iunie 2014 – Capricorn
Privesti cu admiratie spre o persoana a carei superioritate o recunosti fara putinta de tagada. E mai bun decat tine, asta e clar, si daca ai sansa de a-i atrage atentia cu ceva, te poti numi norocos. Poate deveni un idol pentru tine, un exemplu de urmat deoarece a ajuns la varf prin studiu, prin munca si vointa. Ii apreciezi valoarea, ii respecti renumele si iti propui sa-i calci pe urme. Ti-ai gasit mentorul, ca atare stai in preajma sa, atat cat iti permite, si incearca sa furi din zbor orice informatie, orice lectie si orice invatatura pe care o va impartasi.

Horoscop 13 iunie 2014 – Varsator
Privesti cu admiratie spre o persoana a carei superioritate o recunosti fara putinta de tagada. E mai bun decat tine, asta e clar, si daca ai sansa de a-i atrage atentia cu ceva, te poti numi norocos. Poate deveni un idol pentru tine, un exemplu de urmat deoarece a ajuns la varf prin studiu, prin munca si vointa. Ii apreciezi valoarea, ii respecti renumele si iti propui sa-i calci pe urme. Ti-ai gasit mentorul, ca atare stai in preajma sa, atat cat iti permite, si incearca sa furi din zbor orice informatie, orice lectie si orice invatatura pe care o va impartasi.

Horoscop 13 iunie 2014 – Pesti
Nu stii ce sa alegi in situatia de fata, pentru ca ai la dispozitie doua variante, din care numai una duce cu adevarat la un rezultat. Daca nu o alegi cu grija pe cea potrivita, ai putea ajunge intr-un impas din care singura solutie ar mai fi renuntarea. Nu te grabi sa oferi raspunsul imediat, mai ai ceva timp sa chibzuiesti, sa cantaresti argumentele pro sau contra, sa te informezi din mai multe surse si, dupa ce te vei edifica, vei extrage o concluzie. Nu-ti cere nimeni sa decizi pe loc, deci ia-ti un ragaz de gandire!

Horoscop 13 iunie 2014 oferit de Acvaria.com.