Horoscop vineri 19 februarie şi pentru weekend

Zi de vineri si un weekend speciale. Ziua de vineri va dicta tonul urmatoarelor doua zile, avand in vedere ca acestea se vor continua in baza evenimentelor de vineri. 

19 feb. 2016, 07:27
Horoscop vineri 19 februarie şi pentru weekend

Berbec – Ziua de astazi iti va parea mult mai aglomerata decat e ea intr-adevar. S-ar putea sa te strabata mai multe ganduri care tin de familie sau de cineva apropiat, insa nu lasa ca asta sa te doboare. Mai bine pune mana si suna sa afli ce se intampla, decat sa te ingrijorezi degeaba.

Taur – Succes este de partea ta la finalul acestei saptamani, intrucat se pare ca vei finaliza ceva ce ai inceput acum ceva timp in urma. Fie vorba despre un proiect la munca sau despre o noutate in casa ta, vei reusi astazi sa termini. Ia-ti o bine meritata pauza de weekend si relaxeaza-te cu cei apropiati sau cu prietenii.

Gemeni – Viata te pune un pic la incercare astazi. Iti doreai un weekend linistit, insa vei avea parte de provocari noi ce te vor irita, insa incearca sa le faci fata cu brio pentru ca s-ar putea sa ai o sansa mare de dezvoltare in cariera ta. Nu ezita sa te concentrezi un pic mai mult pe viata profesionala.

Rac – Dragostea pentru cei apropiati s-ar putea sa devina un pic oarba. Fii un pic mai atenta si minutioasa atunci cand vine vorba de partener sau copii, intrucat s-ar putea sa ai surprize neplacute daca nu iei masuri din timp.

Leu – Pasiunea iti descrie aceasta zi. Te bucuri de programul mai scurt si parca ti-ai lua o vacanta, dar inca nu poti. Bucura-te de timpul liber, iesi in oras cu prietenii si incearca sa asculti mai multa muzica si sa te destinzi chiar si la un film sau facand sport in parc.

Fecioara – Nativii acestei zodii vor avea parte astazi de cateva suprize. Fie ele din partea apropiatilor sau a superiorilor, cert e ca sfarsitul acesta de saptamana va fi palpitant pentru voi. Nu va faceti griji prea mari. Nu e vorba de vreo surpriza neplacuta, ci de o avansare, o nota buna sau o marire de salariu.

Continuarea pe Lyla.ro.