Horoscop vineri, 19 septembrie şi pentru weekend. Ce rezervă astrele fiecărei zodii

HOROSCOP: Alinierea planetelor la jumatatea lunii septembrie aduce dupa sine o perioada destul de incarcata emotional pentru majoritatea nativilor horoscopului, fie ca este vorba de diverse schimbari in dragoste, la locul de munca sau pe plan financiar.

19 sept. 2014, 05:00
Horoscop vineri, 19 septembrie şi pentru weekend. Ce rezervă astrele fiecărei zodii

BERBEC – horoscopul zilei de vineri, 19 septembrie si pentru weekend

Pentru berbeci, ziua de vineri, 19 septembrie, este decisiva pentru weekend, avand in vedere ca sunt pusi in fata unor alegeri in dragoste destul de grele. In functie de ceea ce vor decide, au fie un weekend plin de armonie si de dragoste fie unul contemplativ asupra propriei persoane.

TAUR – horoscopul zilei de vineri, 19 septembrie si pentru weekend

Taurii reusesc in sfarsit sa se relaxeze vineri, dupa saptamana foarte grea pe care au avut-o. Isi dau seama ca ii asteapta o serie de zile relaxante si decid ca ar fi cazul sa profite din plin de ele. Ii ajuta foarte mult faptul ca au pus mana pe ceva bani in plus pe care ii vor cheltui cu placere.

GEMENI – horoscopul zilei de vineri, 19 septembrie si pentru weekend

Gemenii sunt in forma maxima si se bucura din plin de zilele libere care incep de vineri, avand astfel un weekend prelungit. Mai mult decat atat, vineri vor bate palma cu un partener de afaceri, deschizand portile catre un viitor de succes.

RAC – horoscopul zilei de vineri, 19 septembrie si pentru weekend

Racii reusesc in final sa isi gaseasca linistea sufleteasca si sa se bucure de cei din jurul lor. Vineri vor castiga niste bani in plus pe care ii vor cheltui pe mici placeri de-a lungul weekendului.

LEU – horoscopul zilei de vineri, 19 septembrie si pentru weekend

Leii se simt din ce in ce mai pregatiti pentru un examen care le va schimba viata in bine. Vineri isi canalizeaza intreaga energie catre studiu iar in weekend isi rezerva doar cateva ore pentru relaxare, incercand sa rezolve tot ceea ce au neglijat de-a lungul saptamanii din cauza pregatirii intense.

FECIOARA – horoscopul zilei de vineri, 19 septembrie si pentru weekend

Fecioarele au parte de o zi de vineri aproape erotica. O persoana pe care au cunoscut-o recent le face unele dintre cele mai indraznete avansuri iar acest lucru ii face pe nativii acestei zodii sa se simta in al noualea cer. In weekend situatia va deveni si mai „fierbinte”, spre fericirea Fecioarelor.

Continuarea pe Lyla.ro