Horoscop VINERI 26 FEBRUARIE 2021. Partenerul de cuplu are nevoie de atentia ta

Citeste in continuare horoscopul zilei si sa ai o zi traita cu credinta, incredere in tine, in viata si iubire!

25 feb. 2021, 23:01
Horoscop VINERI 26 FEBRUARIE 2021. Partenerul de cuplu are nevoie de atentia ta

Horoscop VINERI 26 FEBRUARIE 2021.

Luna intra in Fecioara si ne pregatim pentru e etapa de critica si analiza in viata noastra. Urmeaza o perioada in care trebuie sa ducem la indeplinire toate sarcinile. Cu Fecioara cea perfectionista nu este de glumit!

Horoscop VINERI 26 FEBRUARIE 2021 BERBEC (21 martie – 20 aprilie)
Farmecul si dinamismul sunt cap de lista azi, draga Berbec! Obiectivele tale personale incep sa se materializeze si viitorul pare bun. O miscare neasteptata a cuiva apropiat poate lua o conotatie opusa in mintea sa, iar tu trebuie sa fii calm daca se intampla asa ceva. Fii cumpatat in cuvinte si actiuni ca sa eviti consecinte neplacute.

Horoscopul zilei TAUR (21 aprilie – 21 mai)
Tu ai fost blocat intr-un aspect de ceva timp iar problemele poate s-au adancit, fara o vizibilitate clara pentru o rezolutie. Este o situatie foarte stresanta, desigur. Trebuie insa sa abordezi lucrurile unul cate unul. Pune-ti lucrurile in ordine, seteaza un plan si nu da inapoi pana nu vezi luminita de la capatul tunelului. Nu ii lasa pe altii sa te influenteze departe de miscarile pe care intentionezi sa le faci. Fii atent la conversatiile care nu ajuta si la cuvintele periculoase ce iti pot fi soptite la ureche.

Horoscop VINERI 26 FEBRUARIE 2021 GEMENI (22 mai – 21 iunie)
Nu iti lasa nicio dificultate prezenta sa te descurajeze si sa te doboare, draga Gemeni. Tine-o tot asa cu munca buna pe care o faci si mergi inainte si spre realizarea obiectivelor tale cu energie si dinamism. Tu esti incredibil de ambitios si sigur vei ajunge la linia de final cu ce iti doresti. Totusi, nu iti neglija si alte nevoi, cum ar fi viata ta personala. Manifesta viziune si asteapta cu rabdare ca orice ceata sa se curete din cale.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.

Horoscop zilnic DRAGOSTE pentru azi, VINERI 26 FEBRUARIE 2021. Fa-ti ordine in viata!
Iata horoscopul zilnic dragoste pentru azi, VINERI 26 FEBRUARIE 2021. Luna intra in Fecioara si nu te pui cu perfectionismul ei. Lucrurile sunt simple. Sau cel putin asa ar trebui. N-ai de facut decat o lista de prioritati. Fa-ti ordine in viata si vei resimti pacea si calmul!

Iata un nou mesaj de la astre pentru fiecare zodie:

Horoscop VINERI 26 FEBRUARIE 2021 dragoste BERBEC (21 martie – 19 aprilie)
Partenerul de cuplu are nevoie de atentia ta. Nu-l lasa de izbeliste. Asculta-l, vorbeste-i asigura-l ca inca il iubesti si ca este jumatatea ta. Daca esti singur, fii mai relaxat. Nu e usor pentru nimeni inteaga aceasta situatie. Incearca sa-ti pastrezi buna dispozitie.

Horoscop VENUS IN PESTI 2021 25 februarie – 31 martie. Sezonul dragostei se prelungeste!
Horoscopul zilei de dragoste TAUR (20 aprilie – 20 mai)
Armonie intre tine si partenerul de cuplu. Bucura-te de aceste momente. Partenerul face totul pentru a-ti intra in gratii. Exprima-ti recunostinta si aprecierea. Daca esti singur, fii mai flexibil si mai abordabil. Pot fi oameni interesati de tine, dar care se lovesc de raceala si rigiditatea ta.

Horoscop VINERI 26 FEBRUARIE 2021 dragoste GEMENI (21 mai – 20 iunie)
Relatia se desfasoara sub bune auspicii. Ai reusit impreuna cu partenerul sa reaprindeti flacara pasiunii dintre voi. Acum, ai grija sa o pastrezi intacta. Daca esti singur, ai incredere ca totul se va termina, la un moment dat. Iar cand vei putea din nou sa iesi vei intalni exact oamenii pe care ti i-ai dori alaturi.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.