Horoscop WEEKEND 1-3 decembrie 2023. Vorbaretul Mercur intra in practicul Capricorn. Cine trebuie sa fie atent la vorbe!

Sfarsitul de saptamana este marcat de mutarea planetei comunicarii, Mercur, in practica zodie a Capricornului. Acest tranzit te va ajuta sa te pregatesti pentru retrogradul care va urma peste cateva saptamani.

01 dec. 2023, 11:44
Horoscop WEEKEND 1-3 decembrie 2023. Vorbaretul Mercur intra in practicul Capricorn. Cine trebuie sa fie atent la vorbe!

Horoscop weekend. Iata horoscopul de weekend 1-3 decembrie 2023, scaldat de influente astrale majore.

Iata horoscopul acestor zile de weekend sub aceste influente astrale:

Horoscop weekend. BERBEC (21 martie – 20 aprilie)
Poti avea un anumit fler pentru o situatie financiara ce te preocupa iar tu, dintre toate zodiile, stii cat de important este sa ai incredere in instinctele tale. Pana la urma, esti unul din cele mai intuitive zodii. Totusi, in acest caz poate fi vorba de o miscare riscanta si e bine sa stii exact ce faci inainte de a trece la o miscare mai mare. Mentine-ti deocamdata orice inspiratie, revelatie, idee, instinct doar pentru tine. Daca incepi sa vorbesti inainte de a face actiuni si de a fi ceva real, vei dilua energia pozitiva si cine stie, pot fi oameni care sa iti deturneze planurile, din varii considerente ce nici nu mai conteaza. conteaza doar ce e bine pentru tine, iar acum e bine sa fii discret si sa aduni informatii.

Horoscop chinezesc DECEMBRIE 2023. Predicții pentru toate semnele din zodiac

Horoscop weekend. TAUR (21 aprilie – 21 mai)
Contextul astral al acestor zile iti favorizeaza sentimente puternice ca intensitate despre mai multe subiecte. Pe de-o parte te simti motivat si dornic sa actionat, pe de alta parte te gandesti destul de mult la motivele pentru care o faci. Aceeasi indoiala pare ca o manifesti si legat de o decizie care ti-ar putea influenta viitorul semnificativ. Gandeste-te cu multa atentie de ce este importanta pentru tine, iar motivele palpabile iti vor da indicatii valoroase ce ai de facut. Prietenii nu sunt cea mai puternica sursa de informatie si recomandare, daca cauti sfaturi de la ei. Raspunsurile sunt mereu in inima ta.
Zodiile care își schimbă karma total în decembrie. Bani mulți și relocări amoroase

Horoscop weekend. GEMENI (22 mai – 21 iunie)

Daca discuti in public o idee neobisnuita pe care o ai, te poate inspira sa o pui si in actiune. Cumva, ea suna diferit si mult mai plina de entuziasm cand o vorbesti si o auzi cum suna. Feedbackul pe care il primesti de la altii te poate ajuta sa aduni curajul necesar de a actiona. Este in regula daca planurile tale au nevoie de timp sa demareze. Mentine-ti atentia treaza si aduna detalii pana cand este timpul potrivit sa faci urmatorul pas. Va trebui sa iti mobilizezi curajul si spontaneitatea si sa faci un mare salt de credinta spre inainte. Va fi bine !

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.