Horoscop WEEKEND 10-12 iunie 2022. Dragostea la putere, dar banii o intretin!

Venus, planeta iubirii este la ea acasa, in Taur, si face conjunctie cu Uranus. Intalnirea dintre Venus si Uranus activeaza sectorul tau de romantism.

10 iun. 2022, 00:30
Horoscop WEEKEND 10-12 iunie 2022. Dragostea la putere, dar banii o intretin!

Horoscop weekend. Iata horoscopul de weekend 10-12 mai 2022 scaldat de influente astrale majore. Venus, planeta iubirii este la ea acasa, in Taur, si face conjunctie cu Uranus. Se stie ca Venus este responsabila cu romantismul si tandretea. Iar in Taur are un efect sporit. In conjunctie cu Uranus, ideile noi sunt binevenite. Traieste momentul si nu te gandi prea mult!

Horoscop 10 iunie 2022. Se fac planuri de minivacanţa de Rusalii
Iata horoscopul acestor zile de weekend sub aceste influente astrale:

Horoscop weekend. BERBEC (21 martie – 20 aprilie)
Intalnirea dintre Venus si Uranus activeaza sectorul tau de romantism. Esti dornic sa obtii acea intalnire speciala de amor la care te gandesti in ultima vreme. Daca apari prea interesat sau disperat, poti tine la distanta temporar sau definitiv chiar persoana pe care speri sa o atragi. Da drumul si permite lucrurilor sa isi urmeze cursul natural si astfel toate clipele vor fi mult mai putin stresante. Mergi la evenimente sociale, la intalniri amicale fara pic de asteptari si stii de ce ? Atunci cand esti relaxata esti cel mai atractiva cu putinta. „Trebuie sa dansezi ca si cum nimeni nu te priveste, sa iubesti ca si cum nu vei fi ranit niciodata, sa canti ca si cum nimeni nu te aude si sa traiesti ca si cum Raiul este aici pe Pamant.” ― William W. Purkey

Horoscopul banilor. Ce zodii încep să numere bani la sfârşitul săptămânii
Horoscop weekend. TAUR (21 aprilie – 21 mai)
Weekendul acesta are potential ridicat pentru romantism ca si prioritate a agendei tale insa este indicat si intelept sa iti faci intentiile clare pentru ca exista o predispozitie de neclaritate care duce la semnale interpretate gresit de persoana iubita sau de care esti interesat. Mercur e in zodia ta, deci cuvintele rostite iti sunt mai curajoase si vei fi foarte inclinat sa spui exact ceea ce doresti in amor. Daca esti atras de cineva, cu siguranta persoana va afla si va sti. „Noi acceptam dragostea pe care credem ca o meritam” ― Stephen Chbosky.

Horoscop weekend. GEMENI (22 mai – 21 iunie)
Exista mult focus pe zodia ta in Cosmos acum si asta te pune pe scaunul soferului si te face sa fii dornic si nerabdator sa iei decizii care sa duca la implinire si bucurie in relatiile tale. Ai trecut prin tot felul de situatii in cuplu si esti interesat sa continui sa construiesti lucruride durata si de calitate pentru dragostea ta. Nu este inca finalul acestei calatorii, relatia este in continua transformare precum o floare in ghiveci ce are nevoie zilnic de apa, ingrasamant, lumina, iubire. Insa ce obtii zi dupa zi te face sa te simti imputernicit si energizat. „Stii ca iubesti cu adevarat atunci cand abia poti adormi pentru ca realitatea este, in sfarsit, mai buna decat visele tale.” – Dr Seuss

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.