Horoscop WEEKEND 10-12 mai 2024. Posibile tensiuni la împărţirea timpului între berea cu prietenii, îndatoririle domestice şi cina romantică

Luna se muta in emotionalul Rac, zodie pe care o guverneaza. Iar cand se afla in semnul sau de baza, ofera energie blanda si delicata.
Alina Costache
09 mai 2024, 22:54
Horoscop WEEKEND 10-12 mai 2024. Posibile tensiuni la împărţirea timpului între berea cu prietenii, îndatoririle domestice şi cina romantică

Horoscop weekend. Iata horoscopul de weekend 10-12 mai 2024, scaldat de influente astrale majore. Am tot avut saptamani agitate. Dar acum pare ca e timpul pentru putina liniste si dragoste. Weekend-ul incepe vineri, pregatit pentru indatoriri domestice care variaza de la curatenie la gatit si petrecerea unei gratare cu familia sau prietenii – programeaza timp pentru odihna si relaxare. Reveniti la elementele de baza. Plantati un gradina sau reinnoiti camara cu alimente integrale. Imbratisati placerile simple ale vietii.

Iata horoscopul acestor zile de weekend sub aceste influente astrale:

Horoscop weekend. BERBEC (21 martie – 20 aprilie)
Ceva inca necesita sa se schimbe si daca nu te lasi purtat de fluxul natural al lucrurilor, tsunami-ul interior te va duce oricum unde trebuie. Cel mai bine este sa ramai alert si sa te misti o data cu intamplarile vietii, acceptand circumstantele aparute ca un semnal de mutare in urmatoarea etapa a vietii tale cu mai multa usurinta. Este responsabilitatea ta sa avansezi spre satisfactie.

Horoscop chinezesc mai 2024. Marian Golea anunţă zodiile care vor face bani până la sfârşitul primăverii: „Centrul casei e foarte afectat”

Locurile si oamenii care nu te fac fericit si care nu iti sustin starile emotionale profunde trebuie sa stea la distanta de tine. Nu toata lumea trebuie sa aiba acces la lumea ta intima, dar nici nu inseamna ca toata lumea ar trebui sa stea in afara ei.

Horoscop weekend. TAUR (21 aprilie – 21 mai)
Stiai ca cel mai bine vandut condiment in America este salsa si nu ketchup ? Ceea ce te astepti s-ar putea sa nu fie ceea ce vei primi. Tine minte ca nevoile oamenilor din jur se schimba in timp dar tine de acele elemente intime pe care le-ati descoperit din experientele comune care pot fi dureroase dar eliberatoare. Vorbeste despre ce simti cu claritate si deschidere sufleteasca, altfel nu vei putea aduce liniste.

Experientele de iubire se vor transforma in dialoguri de iubire in weekendul ce vine. Vremurile creative oferite de Venus se opresc dar asta nu inseamna ca lectiile s-au terminat. Acum ti s-au fixat radacini pentru lucruri importante ce se vor dezvolta in viitor.

Horoscop weekend. GEMENI (22 mai – 21 iunie)
Cu asa de multe surprize pe calea ta, nici nu stii unde sa te uiti mai intai. Au loc schimbari mari pentru tine si trebuie sa te tii de orice tip de stabilitate pe care o ai ca sa faci tot ce este mai bine. Respira adanc si ia-ti timp ca sa faci tot ce se poate face, in loc sa te grabesti si sa iti pierzi capul pe drum.

Horoscop financiar: Zodia care ar putea câștiga bani din 18 mai 2024 până la finalul anului

Desi abia astepti ca anumite decizii si rezolutii sa vina spre tine, trebuie sa ai rabdare inca putina vreme de acum incolo si sa vezi cand apare momentul potrivit pentru tine. Incetineste ritmul, ia lucrurile pas cu pas.

Horoscop weekend. RAC (22 iunie – 23 iulie)
Emotiile fine si echilibrul se vor transfoma in forte creative ce vor face o diferenta pentru tine. Nu rata oportunitatile ce iti vor aparea sub forma de lumina stralucitoare. Fii pregatit sa iei ceea ce lumea are sa iti ofere cu o minte si inima deschise. Proiecte noi de afaceri sunt si ele pe drum spre tine. Fii gata sa sari in ele si sa iei initiativa cand apare momentul potrivit.

Unele credinte vechi trebuie sa se destrame ca sa poti vedea persoana din fata ta asa cum este si sa fii constient de senzatiile pe care ti le-a aduc in relatie inca de la bun inceput.

Citeşte mai multe pe sfatulparintilor.ro

Spynews
Acces Direct. Momente cumplite pentru familia Raisei, fetița de doi ani din Dolj. Va fi înmormântată mâine, de Ziua Copilului. Cine a lipsit de la priveghi
Bzi.ro
Cabral și-a găsit nevasta cu doi bărbați! „Deci, nu te mai suport!”
Fanatik.ro
Dacia pe care n-o poți cumpăra nici dacă ești milionar. Cum arată modelul fabricat special pentru război
Capital.ro
Este interzis total pentru cei care au telefoane mobile. Toată lumea trebuie să respecte
Playtech.ro
Dumnezeule! Maria Constantin, cu sânii la vedere în public. Le-a tăiat respirația tuturor cu bustul generos
DailyBusiness
Cel mai frumos drum din România, resdeschis circulației! Ce trebuie să știe șoferii înainte de a porni la drum
Adevarul
Folosirea armelor occidentale pe teritoriul Rusiei, doar o chestiune de timp. „Ucraina nu poate lupta împotriva Rusiei cu o mână legată la spate”
Spynews
Știrile Antena Stars. Frații Tate rămân sub control judiciar. Milionarii britanici nu au voie să părăsească țara
Spynews
Știrile Antena Stars. Ramona Olaru s-a săturat de iubiții cu bani, dar nu și bogați sufletește! Cum își testează pretendenții încă de la primele întâlniri: „Contează pentru mine...”
Evz.ro
Teo Trandafir, la mare cumpănă. Suferă de o boală gravă
Impact.ro
Mihaela Rădulescu, GOALĂ pe internet. Ipostaze incendiare, doar Bănică o vedea așa
Prosport.ro
FOTO. Ilinca Vandici a făcut-o praf pe Bianca Drăgușanu! Războiul frumoaselor foste iubite de fotbaliști
wowbiz.ro
Imagini sfâșietoare de la priveghiul Biancăi! Momentul în care soțul ei izbucnește în plâns
Cancan.ro
Palatul Kensington, anunț de ultimă oră despre Kate Middleton. Scenariul de care se temeau cu toții
Playsport.ro
Mădălina Ghenea a arătat TOT de data asta! Imaginile interzise au fost făcute publice
kanald.ro
Crește salariul minim de la 1 iulie 2024: Câți bani vor lua în mână angajații români
Capital.ro
Dispozitivul interzis pe mașini. Schimbare drastică pentru milioane de șoferi
StirileBZI
A fost aprobat un nou Program Rabla. Ce buget este pregătit
Prosport.ro
FOTO. Milionarul Arpad Paszkany a transformat-o total pe „Cenușăreasa” Antonela Pătruț. Afaceristul i-a schimbat nu doar înfățișarea, ci și modul de viață
stirilekanald.ro
Ei sunt cei trei tineri dispăruți în urma inundațiilor din Italia! S-au îmbrățișat în timp ce erau luați de ape
substantial.ro
Empatia: Cheia către o lume mai bună – Cum să îți înveți copilul să fie plin de compasiune
MediaFlux
Se dă PENSIE INDIFERENT de contribuții! CINE PRIMEȘTE 1.300 de lei LUNAR
Shtiu.ro
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!'