HOROSCOP WEEKEND 11-12 AUGUST 2018: O zodie se simte rătăcită, alta găseşte iubire. Cine se distrează şi îşi rezolvă problemele

HOROSCOP WEEKEND 11-12 AUGUST 2018: Sezonul eclipselor verii – iulie si august 2018 – a fost cel putin dramatic pentru multa lume. In timp ce eclipsele lunare cum a fost cea sangerie de Luna plina din 27 iulie, elibereaza multa energie stagnanta veche, eclipsele solare si Luna noua, cum este si cea de sambata 11 august, ne pune multa energie noua pe calea noastra ca sa ne ajute sa ne deblocam si sa initiem ceva nou.

10 aug. 2018, 08:26
HOROSCOP WEEKEND 11-12 AUGUST 2018: O zodie se simte rătăcită, alta găseşte iubire. Cine se distrează şi îşi rezolvă problemele

HOROSCOP WEEKEND 11-12 AUGUST 2018 Berbec

Berbecii vor fi nevoiți să își ia inima în dinți și să rezolve o problemă pe care o au în relația cu persoana iubită ori cu o persoană dragă. Acești nativi s-ar putea găsi într-o situație dificilă în care vor trebui să aleagă între a face un compromis ori a pune capăt acelei relații. Trebuie să aleagă cu atenție!

HOROSCOP WEEKEND 11-12 AUGUST 2018 Taur

Taurii vor fi puși la încercare în plan emoțional, în acest weekend. Acești nativi vor ajunge la un punct de cotitură și vor avea de ales între a repara o relație ori a porni pe un alt drum. Important este ca Taurii să facă așa cum simt.

HOROSCOP WEEKEND 11-12 AUGUST 2018 Gemeni

Gemenii se vor surprinde alergând de câteva adevăruri care dor, mai ales în relație cu oameni dragi. La un moment dat în acest weekend, ei vor trebui să le confrunte. După ce vor lua această decizie, vor găsi repede soluția pentru a reveni la o stare normală și la optimismul care îi caracterizează.

HOROSCOP WEEKEND 11-12 AUGUST 2018 Rac

Racii se vor reconecta cu ei înșiși în acest weekend. Vor petrece timp pentru a lămuri care sunt cele mai importante lucruri pentru ei și apoi, în funcție de ceea ce vor stabili, își vor face planuri pentru viitorul apropiat și mai puțin apropiat. Poate vor hotărî să facă o investiție, să își caute un alt loc de muncă ori să înceapă să le acorde mai multă atenție persoanelor iubite.

HOROSCOP WEEKEND 11-12 AUGUST 2018 Leu

Leii se vor simți ușor rătăciți în acest weekend și vor avea nevoie de un timp de gândire pentru a se reorganiza. În plus, este posibil să pară că sunt urmăriți de ghinion și să li se strice lucruri în casă ori mașina sau să întâmpine alte astfel de probleme. Vor avea nevoie de sprijinul persoanelor dragi.

HOROSCOP WEEKEND 11-12 AUGUST 2018 Fecioară

Fecioarele se vor ocupa de lucruri pe care le-au tot amânat și care acum cer o rezolvare, cele mai multe dintre aceste lucruri fiind personale. Însă, acești nativi trebuie să se protejeze de o povară prea mare pe care unii vor încerca să le-o așeze pe umeri. Este important pentru Fecioare să își asume exact atât cât consideră că merită.  

HOROSCOP WEEKEND 11-12 AUGUST 2018 Balanță

Balanțele vor fi extreme de eficiente în weekend și vor găsi metode incredibile de a-și face bine toată treaba și de a se distra. În plus, acești nativi se vor concentra mai mult pe ei înșiși și vor avea trăiri ceva mai intense decât de obicei. Se vor bucura de viață în adevăratul sens al cuvântului!

HOROSCOP WEEKEND 11-12 AUGUST 2018 Scorpion

Pe Scorpioni nu îi va slăbi stresul în acest weekend. Le este recomandat să petreacă ceva timp în natură, pentru a-și recăpăta echilibrul emoțional și pentru a găsi soluția perfectă pentru problema care îi preocupă.

HOROSCOP WEEKEND 11-12 AUGUST 2018 Săgetător

Săgetătorii vor avea sentimentul că totul se petrece prea lent în viața lor și vor fi nevoiți să își reanalizeze emoțiile, pentru a afla care este, de fapt, problema, și ce este de făcut.

HOROSCOP WEEKEND 11-12 AUGUST 2018 Capricorn

Capricornii vor lua o pauză în acest weekend și se vor reconecta cu persoanele dragi, alături de care vor petrece momente frumoase. Va fi un sfârșit de săptămână liniștit și plin de prietenie și iubire pentu acești nativi.

HOROSCOP WEEKEND 11-12 AUGUST 2018 Vărsător

Vărsătorii vor trebui să se concentreze pe ei înșiși și să își facă planuri care le aduc fericire și mulțumire în relația lor cu sinele. Nu este momentul să ia decizii majore și radicale, deoarece acestea ar putea fi pripite.

HOROSCOP WEEKEND 11-12 AUGUST 2018 Pești

Peștii vor avea parte de una sau mai multe dezamăgiri în acest weekend. Vor trăi un moment dureros în care vor fi nevoiți să renunțe la un ideal și să revină cu picioarele pe pământ. Însă, chiar dacă realitatea nu are tocmai acele culori pe care le-ar fi dorit Peștii, nu înseamnă că totul este negru. Pentru acești nativi se impun câteva discuții sincere cu persoanele importante din viețile lor.