Horoscop WEEKEND 11-13 DECEMBRIE 2020. Cum te influenteaza portalul 12.12, Luna noua si eclipsa de Soare?

Iata horoscopul de weekend 11-13 DECEMBRIE 2020 scaldat de influente astrale majore.

11 dec. 2020, 08:47
Horoscop WEEKEND 11-13 DECEMBRIE 2020. Cum te influenteaza portalul 12.12, Luna noua si eclipsa de Soare?

Horoscop WEEKEND 11-13 DECEMBRIE 2020.

Saptamana a stat sub semnul sextilului Venus-Pluto, iar spre finalul ei este cuprinsa de energia portalului 12.12 (12 decembrie), dar si de Luna noua in Sagetator care coincide cu eclipsa totala de Soare (14 decembrie). Weekend-ul se anunta in continuare magic, cu puternice tente intunecate si misterioase.

Iata horoscopul acestor zile de weekend sub aceste influente astrale:
Vino in fiecare vineri pe SFATULPARINTILOR.RO pentru a afla ce-ti rezerva weekend-ul din punct de vedere astral.
Horoscop WEEKEND 11-13 DECEMBRIE 2020. BERBEC (21 martie – 20 aprilie)
Fa un pas in spate acum pe durata zilelor Lunii Noi si a influentei ei, ca sa reevaluezi care sunt relatiile pe care le consideri importante in viata ta. Asta include prieteniile tale, membrii familiei cu care mentii contactul regulat si desigur partenerul romantic. Ai incredere in instinctul tau acum, intrucat intuitia iti va revela, cu o acuratete surprinzatoare, cine este demn de timpul tau si fata de cine ar trebui sa tai legaturile mai curand, nu mai tarziu. Tine minte, nu ai de ce sa faci compromisuri, vorbim aici despre viata ta. Daca cineva introduce energie toxica si negativa, este timpul sa nu mai fie lasat sa o faca.

Horoscop TAROT şi RUNE 11 decembrie 2020

Horoscop WEEKEND 11-13 DECEMBRIE 2020. TAUR (21 aprilie – 21 mai)
Daca viata ta amoroasa a cunoscut o oarecare zbatere in ultimul timp, este momentul sa faci un pas in spate si chiar sa te uiti de ce. Relatiile nu sunt despre a arata cu degetul sau a da vina. Insa daca totusi ai observat ca relatiile tale se destrama, poate ca este un numitor comun. Luna Noua te va forta sa privesti lung si dur la echilibrul pe care il ai (sau nu) in relatia de iubire, iti va lumina zonele in care tu nu joci chiar corect. Tine minte, intr-o relatie sunteti parteneri de echipa, nu esti in cautarea unui servitor pentru nevoile tale.

Horoscop WEEKEND 11-13 DECEMBRIE 2020. GEMENI (22 mai – 21 iunie)
Tu poate esti maestrul regulilor si datelor, dar asta nu este intotdeauna suficient ca sa te tina motivat si mergand inainte cu succes. De fapt, oricat de mult nu iti place sa recunosti, ceea ce ai de fapt nevoie este sa intri in ceva care este mai mult focusat pe inima decat pe minte. Nu exista un substitut pentru pasiune si u vei reusi cu adevarat pana nu te deschizi in fata acestei idei. Incepe cu pasi mici si nu te ingrijora, nu trebuie sa vorbesti cu nimeni despre ceea ce simti daca nu vrei. nu te conectezi la emotii pentru imaginea publica, totul este doar pentru tine si sufletul tau. Hai, poti face asta ! Da-ti voie sa simti !

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.