HOROSCOP WEEKEND 13-14 APRILIE 2019: Relaţiile parteneriale vor cunoaşte răsturnări de situaţie

HOROSCOP WEEKEND 13-14 APRILIE 2019. RomaniaTV.net vă spune ce vă aşteaptă în acest sfârşit de săptămână în funcţie de zodie.

12 apr. 2019, 10:14
HOROSCOP WEEKEND 13-14 APRILIE 2019: Relaţiile parteneriale vor cunoaşte răsturnări de situaţie

Berbec

E posibil să primiţi o sumă importantă în urma muncii desfăşurate la serviciu. Există şi posibilitatea rezolvării unor aspecte profesionale sau obţinerea unui nou loc de muncă mai bine plătit. Foarte animate sunt dialogurile cu persoanele din anturajul apropiat. Prudență și răbdare, deoarece sunt posibile conflicte în toată reagula.

Taur

Sunteţi orientat spre propria persoană și spre nevoile personale. Unele relaţii parteneriale se vor sfârşi, deoarece vă veţi da seama că nu mai corespund cerinţelor voastre. Se conturează cheltuieli, însă în paralel primiţi și bani, mai ales de pe urma activității desfășurate la serviciu. Relaţiile cu neamurile şi prietenii apropiaţi vor fi frecvente.

Gemeni

Stările de spirit sunt contradictorii. Controlaţi-vă, alegeţi rezolvarea priorităților și, la nevoie, cereţi sprijinul celor dragi. Vă veţi reveni foarte bine, strălucirea și energia vitală de care dispuneţi din plin vor atrage în preajmă oameni interesanți și situații pe măsură. Evitați combativitatea și permiteți-le celorlalți să vi se alăture.

Rac

Este o perioadă de schimbări profunde. Stările de spirit vor cunoaşte suişuri şi coborâşuri, depinde doar de voi să vă gestionaţi atent energiile şi reacţiile. Sunt foarte active conflictele ascunse în sfera profesională, e bine să fiţi vigilent și să lăsaţi emotivitatea deoparte.

Leu

Dialoguri importante cu șefi și autorități, rezolvarea unor demersuri ce țin de acte personale sau profesionale, trasarea unor direcții sociale noi. Sprijinul oamenilor importanți într-un domeniu de activitate este de anvergură și cu efecte pe termen lung. Pe de altă parte, sunt posibile controverse majore între voi și aceste persoane.

Fecioară

Foarte active sunt relațiile socio-profesionale. Este nevoie de prudență, răbdare, selectarea priorităților, detașare de problemele celorlalți. Sunt posibile altercații mai ales cu șefii și cu autoritățile. Cumva sunteţi o contră la tot și toate, găsind nod în papură la orice. Controlați-vă stările și evitaţi critica excesivă! 

Balanţă

Aveți o mare dorință de a vă rafina sufletul, de a vă remodela sistemul valorilor morale și spirituale, de a vă desprinde de un trecut perimat și dureros. Mentalul vă este foarte activ, riscând să spuneţi vorbe nepotrivite, să decideţi superficial și în grabă. Dialoguri cu persoane aflate în străinătate și demersuri legate de călătorii sau de studii.

Scorpion

Relaţiile parteneriale vor cunoaşte răsturnări de situaţie. Unele colaborări se pot încheia definitiv, făcând loc altora. Chestiunile financiare de genul achitarea datoriilor, relaționarea cu instituții financiare, rezolvarea aspectelor legate de moșteniri și partaje abundă. Fiţi prudent, deoarece tendința de a cheltui mult este mare.

Săgetător

Selectaţi-vă prioritățile, odihniţi-vă și staţi mai mult în natură. La serviciu se vor putea finaliza unele activităţi începute mai demult. Relațiile parteneriale sunt conflictuale, disputele fiind provocate de aspecte sentimentale, copii sau ceva din sfera familială și domestică. Fiţi prudent și nu amestecaţi latura personală cu cea profesională.

Capricorn

La serviciu se conturează situații dinamice, multă forfotă și sarcini de lucru noi și urgente. Relațiile colegiale sunt conflictuale, fiţi prudent și ocupați-vă singur de ceea ce aveţi de făcut. Ceva din mediul familial și domestic vă creează probleme în mediul profesional. Sănătatea este foarte vulnerabilă pe sistemul respirator, brațe, mâini, ficat.

Vărsător

Segmentul amoros este foarte răscolit, aveți dialoguri importante cu persoana iubită sau cu copiii. Este nevoie să acceptați și filozofia de viață specifică persoanelor dragi sau dorințele lor din această perioadă. Fiţi deschis la schimbări și veţi avea numai de câștigat! Dialoguri colegiale importante și sarcini de lucru noi și interesante.

Peşti

Momente favorabile activităților gospodărești de avergură. Relațiile cu membrii familiei și cu neamurile sunt conflictuale. Evitaţi discuțiile aprinse și ascultaţi pe toată lumea. Chiar dacă aveţi senzația că toată lumea este împotriva a ceea ce vreţi sau aveţi nevoie, așteptaţi să treacă zilele conflictuale și apoi acționaţi în consecință.