Horoscop WEEKEND 13-15 decembrie 2019. Energii puternice, răni de vindecat

Iata horoscopul de weekend 13-15 DECEMBRIE 2019 subjugat de energia Lunii pline in Gemeni, dar si a altor evenimente astrale si numerologice puternice. Luna plina in Gemeni 2019 sau Luna plina rece din 12 decembrie aduce iubire de sine, concentrare pe ingrijire personala, pe vindecare si pe propria dezvoltare. Pot aparea momente de izolare, de tristete, pot aparea tulburari in relatii sau derapaje financiare. Pot aparea sentimente de vinovatie, de neloialitate. Dar tot acest proces karmic poate aduce un respect si un angajament mai mare.

12 dec. 2019, 19:29
Horoscop WEEKEND 13-15 decembrie 2019. Energii puternice, răni de vindecat

Totodata, tot pe 12 decembrie, s-a deschis portalul 12.12, a carui semnificatie numerologica si spirituala este extrem de puternica. 12.12 este un portal care deschide starea de constienta. 12.12 are o vibratie puternica, ce ne impinge sa evoluam. Aceasta data este o combinatie intre puternica cifra 1, numarul independentei si al individualitatii, si cifra 2, care poarta energia dorintei de parteneriat, conectare si unitate. In timp ce 1 aduce intelegerea spiritului sinelui si a independentei, numarul 2 se concentraza pe nevoia de a fi inconjurat de alte persoane. In timp ce 12.12 semnifica armonizarea energiilor yin si yang, masculine si feminine. Poti citi mai multe informatii aici.

Weekend-ul se afla si sub influenta lui Chiron, planeta vindecarii, care iese din miscarea sa retrograda prin Berbec. Chiron aduce la suprafata cea mai vulnerabila parte din tine, acea bucatica din tine de care iti este rusine. Acea parte din tine pe care vrei sa o tii secreta, nu doar de cei din jur, ci chiar de tine insuti. Aceasta parte, insa, este cea care trebuie explorata si acceptat. Numai asa te poti vindeca. Numai asa poti fi mai bun. Mai multe informatii despre Chiron direct poti citi aici.

Iata horoscopul acestor zile de weekend sub aceste influente astrale :

Horoscop weekend. BERBEC (21 martie – 20 aprilie)

Da-i bataie si pune-te acolo, in exterior, pentru ca oamenii iti vor urmari miscarile. Usile se deschid si oportunitatile sunt la orizont, deci este nevoie sa arati lumii ceea ce ai si ceea ce esti. Totusi, nu este vorba doar de abilitatile si realizarile tale care vor atrage atentia, ci si dispozitia ta insorita si spiritul de generozitate care va crea o impresie pozitiva. Gandeste-te incotro vrei sa iti duci cariera de aici in continuare si incepe sa te pregatesti pentru noii pasi.

Horoscop weekend. TAUR (21 aprilie – 21 mai)

Uita de ideea de a sta pe acasa. Viata ta sociala acum iti promite sa vina la pachet cu evenimente interesante si cu oportunitati de conectare cu o larga varietate de oameni foarte speciali si cool. Vibratia este foarte calda si prietenoasa, deci te vei simti ca si cum esti unul din cei mai asteptati si iubiti membri ai unui grup. Pot fi asa de multe lucruri distractive la care sa te comiti, mai multe decat cele pe care le poti si onora, incat e important sa iti ingustezi optiunile si sa tii de activitatile ce te bucura cel mai mult si nici nu te epuizeaza.

Horoscop weekend. GEMENI (22 mai – 21 iunie)

Indiferent in ce crezi sau recunosti ca fiind puterea mai mare deasupra vietii tale, esti pregatit acum pentru a primi o portie uriasa de credinta. Asadar, fii cu ochii in patru pentru a intamplare miraculoasa sau neobisnuita care confirma ca fortele nevazute lucreaza in beneficiul tau. Ingerii tai pe pamant pot fi deghizati si in oameni ce te ajuta fara sa iti dai seama. Rugaciunile, meditatiile si calatoriile samanice vor fi foarte puternice, deci dedica-ti timp sa te conectezi la fortele spirituale divine sub ce forma doresti si rezonezi. Sa stii ca aceasta portie de energie speciala poate fi doar o chestiune unica. Bucura-te de moment, nu deveni prea atasat.

Citeşte continuarea pe SFATULPARINTILOR.RO.