HOROSCOP weekend 14-15 octombrie: Viaţa unor nativi se schimbă complet. Cine are parte de distracţie maximă. Previziuni complete

HOROSCOP weekend 14-15 octombrie: Leii sunt într-o mare dilemă, scorpionii își pun în practică spiritul justițiar, iar viața peștilor ia o turnătură la care nu se așteptau. Află ce-ți rezervă astrele în acest weekend!

13 oct. 2017, 12:54
HOROSCOP weekend 14-15 octombrie: Viaţa unor nativi se schimbă complet. Cine are parte de distracţie maximă. Previziuni complete

BERBEC- ai primit o invitație de la un prieten care nu te-a mai văzut de mult timp, însă vei ajunge într-un colectiv în care nu vei cunoaște pe nimeni. Experiența aceasta îți va prinde bine, prietenii noi sunt întotdeauna bineveniți.

TAUR – ești foarte dezamăgit de tot ce se întâmplă de ceva vreme în viața ta. Problemele ți-au dat mari bătăi de cap, însă familia îți este aproape. Datorită acestui lucru, în acest weekend vei găsi o rezolvare pentru a ieși din acest impas.

GEMENI – în acest weekend vei avea șansa să petreci timpul doar cu partenerul de viață.

RAC – ai avut ocazia să participi la o petrecere ceva mai oficială, însă ai uitat să-ți anunți prezența, așadar nu vei mai lua parte la aceasta.

LEU – ești într-o mare dilemă, ai ajuns într-un impas și te gândești ce variantă trebuie să alegi. Weekendul acesta este propice pentru a analiza în amănunt situația și a alege varianta bună.

FECIOARĂ – tot weekendul te vei gândi la o mare problemă care se pare că nu îți dă pace. Duminică vei avea o discuție cu o persoană extrem de importantă pentru tine și te va aduce cu picioarele pe pământ.

BALANȚĂ – în acest weekend vei da peste o oportunitate imensă care te îți va permite să faci o schimbare în carieră. Recomandat este să analizezi situația pe toate părțile, pentru a fi sigur că iei cea mai bună decizie.

SCORPION – vei afla că o persoană dragă va fi neîndreptățită. Nu poți suporta acest lucru și încerci să-i faci dreptate. Spiritul tău justițiar este bine văzut în fața acesteia și va aprecia intenția ta.

SĂGETĂTOR – ești foarte sensibil în acest sfârșit de săptămână. Te vor afecta cele mai neimportante lucruri. Totul va trece până la finalul acestui weekend.

CAPRICORN – o rudă foarte apropiată ție se pregătește de un eveniment important, care va da o direcție nouă vieții acesteia. Încearcă să ții emoțiile sub control, deoarece nu doriți să o stresați și emoționați mai tare decât este deja.

VĂRSĂTOR – ai planuri mărețe pentru a-ţi îmbunătăți considerabil viața. Astfel, în weekendul acesta vei petrece muncind pe brânci căutând soluții pentru a ajunge tot mai aproape de îndeplinirea acestui țel măreț.

PEȘTI – în acest weekend, viața ta se schimbă complet. Nu știi exact cum să gestionezi situația și ce decizii să iei. Orice sfat este binevenit.