Horoscop weekend 14-16 iulie 2023. Liniştea dinaintea furtunii, de luni astrele ne fac viaţa turbion

Iata horoscopul de weekend 14-16 iulie 2023, scaldat de influente astrale majore. Sfarsitul de saptamana se anunta linistit. Parca prea linistit.

13 iul. 2023, 23:05
Horoscop weekend 14-16 iulie 2023. Liniştea dinaintea furtunii, de luni astrele ne fac viaţa turbion

Horoscop weekend.  De luni incolo sunt mutari importante pe cer. Pana atunci, insa, sa ne bucuram de romantism gratie sextilului dintre Soare si Uranus cel schimbator. Schimbarea ne poate speria. Dar, pe de alta parte, ea aduce dezvoltare. Iar daca si noi si partenerii incepem sa stralucim, nu putem decat sa ne bucuram.

Horoscop weekend. BERBEC (21 martie – 20 aprilie)

Inca esti in asteptarea semnalelor potrivite din mediul inconjurator. Sa stii ca schimbarea pluteste in aer, ar putea fi putin intarziata din pricina unor circumstante in afara controlului tau. O poti simti intens si adanc. Nu iti arunca la cos noile oportunitati care te vor satisface pe deplin cu conditia sa le vezi. Ceea ce ai nevoie acum este cu mult mai adanc decat credeai candva. Permite-ti sa simti ce este si urmeaza calea oriunde te duce.

Previziunile runelor. Othila aduce final de relaţii, Uruz te ţine departe de oamenii negativi, iar Algiz vine cu protecţia zeilor
Horoscop weekend. TAUR (21 aprilie – 21 mai)
Tu stii ca unele lucruri nu vor fi rezolvate daca vorbesti prea mult, iar pentru tine este important sa iti mentii prioritatile si sa ramai in contact cu cei pe care ii iubesti. Ceva te impinge adanc in solitudine ca sa gasesti raspunsurile cautate. Unele din cele mai bune lucruri ale vietii se intampla cand te intalnesti cu tine insuti. Ia-o de la zero, nu iti subestima oponentii si pe cei ce stau in fata ta. Nivelul tau de pace depinde foarte mult de importanta anumitor relatii din viata ta. Ramai calm si incearca sa asculti chiar daca unele cuvinte sunt ascutite si daunatoare.

Horoscop weekend. GEMENI (22 mai – 21 iunie)
Timpul pentru un nou inceput este la dispozitia ta. Il poti simti apropiindu-se in aceasta perioada dar tot trebuie sa ai de-a face cu vechiul ca sa il eliberezi si sa faci loc pentru nou. Nu renunta la aspecte care inca sunt relevant pentru tine acum, doar pentru ca te apropii de implinirea unui scop. Ai nevoie doar sa te conectezi la lume de la un nivel total diferit ca sa fii pregatit pentru tot ce vine pe calea ta. Ramai in relatii in care candva te simteai mai slab daca simti ca ele te cheama. Nu ai niciun motiv sa fugi de ce stii ca ai nevoie sa le infrunti. Fii curajos.

Horoscop weekend. RAC (22 iunie – 23 iulie)
In aceste zile vrei realiza din nou importanta cuvintelor bine alese si a calitatii gandurilor tale atunci cand iti incetinesti ritmul. Ca sa ajungi la lumina, va trebui sa faci un ocol curand si ai nevoie de timp ca sa te gandesti si sa contemplezi la tot ce s-a intamplat ca sa ai claritatea de a arde tot ce nu mai conteaza in mintea ta. Este destul de multa tensiune in aer, dar esti ghidat de forta corecta interioara. Recunoaste asta la timp ca sa nu fie nevoie sa te reintorci la aspecte ce puteau fi evitate daca te lasai calauzit.

Horoscop Camelia Pătrăşcanu. Zodia care primeşte mulţi bani până la finalul lunii
Horoscop weekend. LEU (24 iulie – 23 august)
Sunt zile in care poti experimenta anumite neajunsuri si dezavantaje in sistemul tau de valori si trebuie sa iti reexaminezi si sa repari ce este deteriorat. Este timpul sa simti ce meriti cu adevarat si sa mergi spre asta, altfel te poti bloca in relatii care pur si simplu nu te fac fericit si nu iti implinesc nevoile autentice. Simti impulsul de a fi mai liber decat esti si cu siguranta mai creativ. Ai nevoie sa ai viata mai colorata cu iubire si cu emotii, iar rutina zilnica sa serveasca unui scop mult mai mare decat credeai.

Citeşte mai multe pe sfatulparintilor.ro