Horoscop WEEKEND 14-16 octombrie 2022. Ce este de valoare in viata noastra?

Exista o nevoie in aer de a intari o legatura speciala de suflet cu partenerul tau sau cu un prieten, dar asta inseamna sa te deschizi intr-un mod care te face sa te simti super vulnerabil.

14 oct. 2022, 06:00
Horoscop WEEKEND 14-16 octombrie 2022. Ce este de valoare in viata noastra?

Horoscop weekend. Iata horoscopul de weekend 14-16 octombrie 2022 scaldat de influente astrale majore. Sfarsitul de saptamana este marcat de trigonul Venus-Saturn. Ce e de valoare in viata ta? Saturn apreciaza lucrurile de valoare, care trec testul timpului. Daca iti cumperi ceva, asigura-te ca este de calitate.

Iata horoscopul acestor zile de weekend sub aceste influente astrale:
Horoscop weekend. BERBEC (21 martie – 20 aprilie)
Esti asa de curajos cand vine vorba sa te aventurezi pe un teritoriu necunoscut ! Totusi, asta nu inseamna ca nu te intrebi daca ai cumva curajul de a realiza ceea ce ti-ai propus. In acest weekend, orice asemenea frica, indoiala si insecuritate pot rasari tocmai cand esti pe punctul de a face un mare salt in acest teritoriu nefamiliar al viitorului. Recunoaste ceea ce simti dar nu iti hrani aceste stari. Doar continua sa avansezi, punand cate un picior in fata celuilalt si continua sa mergi in directia in care vrei sa mergi. Universul te va sustine.

Horoscop 14 octombrie 2022. Decontul verii vine pentru multe zodii înainte de acest weekend
Horoscop weekend. TAUR (21 aprilie – 21 mai)
Exista o nevoie in aer de a intari o legatura speciala de suflet cu partenerul tau sau cu un prieten, dar asta inseamna sa te deschizi intr-un mod care te face sa te simti super vulnerabil. Este usor sa te inchizi si sa fugi, insa iti trebuie un mare curaj sa te deschizi si sa risti sa fii respins sau ranit. Este riscul pe care ti-l iei, pe care cu totii ni-l luam, pentru a simti iubirea si conexiunea. Daca vrei ca cineva sa fie autentic cu tine, trebuie sa fii si tu autentic cu el/ea. Daca esti sincer cu privire la planurile tale de viitor ti se poate parea infricosator, dar vei vedea ca nu prea exista alta cale de urmat daca vrei profunzime, indiferent daca cealalta persoana este sau nu pe aceeasi viziune cu tine.

Ce zodie va avea noroc triplu la finalul anului 2022. Aceștia au șansă la bani, în dragoste și carieră
Horoscop weekend. GEMENI (22 mai – 21 iunie)
O relatie importanta pe care ai tot cultivat-o ar putea intampina primul blocaj. Fie ca este vorba de iubire sau de afaceri, noi presiuni sunt adaugate atunci cand o conexiune privata ajunge publica. Cand altii din afara incep sa isi faca simtita prezenta, oricine, cu opinii sau influenta, ati putea invata unul despre celalalt lucruri despre care nici nu stiai inainte. Daca va lasati influentati, este un semn clar ca nici nu a fost cu adevarat un angajament inca de la bun inceput. Pur si simplu nu poti lua orice auzi drept adevar si de buna.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.