HOROSCOP WEEKEND 15-16 SEPTEMBRIE: O serie de oportunităţi vin ca un taifun. O zodie cunoaşte o persoană specială

HOROSCOP WEEKEND 15-16 SEPTEMBRIE: Este săptămâna în care lasă în urmă trecutul și privesc cu mult optimism spre viitor.

14 sept. 2018, 07:58
HOROSCOP WEEKEND 15-16 SEPTEMBRIE: O serie de oportunităţi vin ca un taifun. O zodie cunoaşte o persoană specială

Berbec

Nativii acestei zodii trebuie să se preocupe mai mult de sănătate. Pot face investigații ori vizite pe la medici şi li se recomandă să se țină de tratament, pentru că totul va fi mai bine în curând. Alți nativi vor fi preocupați mai mult de sport, de o hrană sănătoasă sau să ţină un regim. Alţi nativi ar putea avea probleme în carieră sau s-ar putea să primească niște sarcini care nu le vor fi pe plac.

Taur

Nativii zodiei Taur au ocazia să se bucure de anumite câștiguri financiare. La finalul săptămânii pot întâlni anumite persoane cu care să încheie afaceri ori proiecte, iar aceste lucruri le vor aduce multe satisfacții. La serviciu, pot primi sarcini în plus de la șefi, așa că trebuie să termine la timp ce li se cere. Li se recomandă să aibă mai multă răbdare cu cei din jur și să discute orice lucru care îi deranjează.

Gemeni

Nativii zodiei Gemeni au un sfârşit săptămână tensionat, în care se vor preocupa mai mult ca oricând de partea financiară. Anumite datorii nu le dau pace și nu se vor liniști până când nu vor da înapoi toţi banii pe care îi datorează. Vor avea emoții uriașe întreaga săptămână și se vor mai relaxa abia la finalul ei. Este o perioadă în care unii nativii se vor angaja în proiecte suplimentare.

Rac

Pentru unii Raci, este săptămâna în care lasă în urmă trecutul și privesc cu mult optimism spre viitor. Vor avea parte de zile interesante, în care le va fi atrasă atenția de cineva special. În schimb, cei care țin cu dinții de trecut și nu vor să se detașeze de anumite lucruri care le-au făcut probleme și le-au cauzat suferințe vor avea momente de melancolie.

Leu

Nativii zodiei au ocazia să cunoască o persoană specială și să înceapă o nouă viață alături de ea. Primesc semnale interesante din partea unei persoane și trebuie să hotărască repede dacă vor să înceapă o relație sau să se retragă pentru a nu-i provoca suferință. Trebuie, de asemenea, să fie mai atenți la situațiile care le pot crea emoții și stres puternic și să le evite cât se poate de mult.

Fecioară

Pentru Fecioare, sfârşitul de săptămână începe cu multe planuri legate de serviciu. Șefii le pot propune proiecte din care să aibă multe lucruri de învățat. Curioși și dornici de progres, nativii zodiei vor lua foarte în serios tot ce au de făcut în această săptămână și vor obține lucruri care îi vor bucura sufletește și material. Nativilor zodiei li se recomandă să fie mai atenți la relația cu colegii de serviciu.

Balanţă

Sfârşitul săptămânii îi prinde pe nativii zodiei Balanță extrem de frustrați, mai ales în legătură cu locul de muncă. Anumite discuții de la serviciu le provoacă o stare de stres, care se va diminua abia spre finalul săptămânii. Li se recomandă să fie mai raționali și să nu plece urechea la tot ceea ce aud, deoarece zilele acestea tind să facă din țânțar armăsar. Dacă nu vor mai lua lucrurile atât de personal, situaţia va evolua și se va schimba în bine.

Scorpion

Din punct de vedere profesional, săptămâna este marcată de acest proces al recâștigării încrederii în sine. Din punct de vedere financiar, nativii zodiei sunt nevoiți să renunţe la anumite plăceri. Nu este exclus să apeleze la anumite persoane pentru a cere ajutor ca să iasă din colapsul financiar.

Săgetător

E un sfârşit de săptămână cu suișuri și coborâșuri, în care va trebui ca Săgetătorii să accepte eșecurile. Ele nu vor fi pe linie, dar vor lovi anumite zone ale profesiei, unde va trebui să pună mai mult osul la treabă ca să repare. Din punct de vedere profesional sunt nevoiţi să meargă înainte cu mici temeri. Au parte de provocări la tot pasul. Apar tot felul de sarcini noi, pe care nu au cum să le ducă la bun sfârșit oricât s-ar speti.

Capricorn

Capricornii sunt persoane orgolioase şi pierd de multe ori prietenii trainice. În aceast sfârşit de săptămână încep să descopere, în sfârşit, ce au de făcut ca să nu îi mai rănească pe alții cu sinceritatea lor brutală. Unii oameni vin la ei ca musca la miere și se lipesc de ei pentru că își dau seama că sunt oameni buni. Unele prietenii se reînnoadă într-un mod surprinzător.

Vărsător

Nu aduce anul ce aduce weekendul! O serie de oportunități vin ca un taifun ce nu poate fi ignorat! Cu banii vor sta foarte bine, așa că ar fi indicat să îi folosească chibzuit. E bine să se distreze, dartrebuie să mai şi pună bani la saltea, căci fiind mână largă se pot trezi oricând în colaps financiar. Oricum, au talentul să „scape“ de bani foarte repede, oricât de mulți ar avea.

Peşti

Pentru nativii zodiei, serviciu este locul în care au nevoie să se desfășoare în voie și să se facă remarcați de ceilalți. Sunt dependenți de muncă și dacă nu au spațiul necesar să exceleze, unii nativi ai zodiei Pești şi-ar putea depune brusc demisia, fără să se gândească la consecințe. Acestora li se recomandă să cântărească bine decizia, pentru a nu o regreta mai târziu.