Horoscop WEEKEND 15-17 martie 2019. Atmosferă electrizantă înainte de ULTIMA SUPERLUNĂ PLINĂ 2019 şi de echinocţiul de primavară!

Horoscop weekend. Iata horoscopul de weekend 15-17 martie 2019. Luna martie este ca o dinamita din punct de vedere astrologic ! Daca Luna Noua in Pesti din 6 martie ne-a adus drept nou inceput tranzitul lui Uranus cel rebel si socant in Taur pana in 2026, iata ca saptamana viitoare vom avea ultima SuperLuna plina a anului 2019 ce va fi in Balanta, pe 21 martie, iar aceasta este conectata cu inceputul unui nou an astrologic. Luna plina din Balanta va avea loc o data cu intrarea Soarelui in zodia Berbec si cu echinoctiul de primavara. Ce inseamna aceasta primavara pentru zodia ta poti afla AICI.

13 mart. 2019, 20:59
Horoscop WEEKEND 15-17 martie 2019. Atmosferă electrizantă înainte de ULTIMA SUPERLUNĂ PLINĂ 2019 şi de echinocţiul de primavară!

Cu totii stim ca o Luna plina este in sine foarte puternica si reprezinta varful energetic al unei luni. Dar aceasta Luna plina in Balanta este una din cele mai potente ale anului 2019. Daca vrei sa incepi ceva sub influenta ei, sa stii ca orice este posibil.

Aceasta Luna plina este in opozitie cu Chiron, vindecatorul de rani, aflat in Berbec pana in 2027 si care se ocupa sa ne vindece ranile profunde de identitate de sine in acesti ani ce vor urma. Daca vrei sa ai relatii sanatoase (Balanta), trebuie ca mai intai sa te vindeci pe tine (Soarele conjunctie cu Chiron, Luna in opozitie cu Chiron).

In loc sa incerci sa gasesti partenerul potrivit, munceste sa devii tu persoana potrivita. Descopera cine esti cu adevarat si vindeca-ti sentimentul identitatii de sine. Fii confortabil cu tine insuti fara sa mai cauti adevarata implinire din a fi impreuna cu cineva. Apoi, cand tu cu tine esti bine, o relatie nu va face decat sa reflecte acest echilibru interior pe care ti l-ai dobandit. 

Weekendul dinainte de ultima SuperLuna plina de saptamana viitoare ne scalda in doua energii emotionale diferite : avem zilele impartite frateste de Luna in Rac si de Luna in Leu. Ne cautam echilibrul intre viata casnica, orientata pe tot ce e intim, personal, sufletesc in preajma celor dragi si viata stralucitoare, sociala, puternica in care radiem precum Leul la cotele sale maxime. Tu cu care aspect rezonezi mai mult ? Cum iti va fi weekendul ? 

Viata sub Luna in Rac :

Am mai avut Luna in Rac si acum o luna, tot in weekend. Cand Luna e in Rac in zile de weekend, este ca un balsam pentru suflet. Cu totii devenim oameni casnici. Ne dorim sa ne retragem in acel loc unde ne simtim cel mai mult acasa ori ca acasa, ca sa ne umplem de bine dar si ca sa ne imbogatim prin legaturile de suflet si din siguranta caminului. Acest lucru poate aduce si un sentiment de „dor de casa” pentru cei ce se afla departe de casa sau de tara sau sunt instrainati de altii. Este si un timp pentru a ne conecta cu cei ce ne cunosc cel mai bine si profund pentru ca ne dorim sa fim apropiati, intimi si in medii familiare si familiale. 

Ne putem indrepta spre mancaruri preferate sau sa ne aratam iubirea gatind sau facand prajituri, toate cu miros de acasa deci de confort si bine. Totul se poate incheia stand comod in varful patului sau canapelei, ca in copilarie cand nu aveam griji. Atentie insa la starile sentimentale pentru ca Luna in Rac ne face mult mai emotionali, chiar plangaciosi din nimic. 

Ce sa faci Vineri si Sambata cu Luna in Rac : 

Bucura-te de activitati ce implica apropierea, caldura umana, hranitul, ingrijitul cu drag, maternatul si apa. Ele te ajuta sa cresti spiritual si iti intareste legaturile. 

Stai in apa sau langa apa ; prepara mancaruri preferate si arata-ti iubirea gatind ; stai comod in varful patului sau canapelei ; petrece timp de calitate cu familia si prietenii ; hraneste-ti sufletul prin pictura, desenat, cantat, jucat, scris ; ai grija de sufletul altora prin mici atentii dragi ; ajuta la ingrijirea copiilor, plantelor, batranilor, cuiva in nevoie ; lucreaza in gradina daca vremea permite sau cu plantele, pune seminte, plante, ingrijeste un spatiu ce implica plante. 

Viata sub Luna in Leu : 

Destul cu emotiile, sentimentalismele si statul in casa, pare a spune Luna in Leu care vine sa echilibreze aceasta stare necesara dar care trebuie sa fie inlocuita cu un alt spectru de stari, activitati si mod de a trai viata asa cum numai Luna in Leu poate oferi !

Pregateste-te de zile stralucitoare ! Intra Leul in actiune. 

Atunci cand Luna este in iubitorul-de-viata Leu avem energie creativa, dragastoasa si jucausa. Energia Leului in combinatie cu Luna te ajuta sa intri in contact cu copilul tau interior. Aminteste-ti cand erai mic sau tanar. Care era jocul tau preferat ? Cand ai ras ultima data in hohote, asa cum fac cei mici ?

A fi in preajma copiilor este terapeutic acum. Interactiunea cu un copil ne reaminteste cum sa privim lumea : cu ochi stralucitori si inima deschisa.

Cu Luna in Leu, mergi la inaintare si bucura-te sa fii in lumina atentiei. Lumea chiar este scena ta, daca vrei sa o privesti asa !

Daca vrei sa iti asumi un risc, poti fi precum Leul din Vrajitorul din Oz ce si-a gasit curajul si a primit in schimb o inima ; poti flirta cu indrazneala daca asta cauti. Iubaretul Leu adora sa se aranjeze pentru orice ocazie, deci nu te teme sa stralucesti ! 

Ce sa faci Duminica cu Luna in Leu : 

Joaca-te ! Picteaza, deseneaza, mergi la teatru, du copiii la film, in parc, la distractie, da in mintea lor toata ziua, mergeti la circ sau carnaval, oriunde unde puteti rade in hohote impreuna. Asuma-ti riscuri calculate. Aranjeaza o petrecere. Imbraca-te in haine luminoase si fistichii. Fii curajos. Danseaza. Zambeste ! 

Iata horoscopul acestor zile de weekend sub aceste influente astrale  : 

Vino in fiecare joi pe SFATULPARINTILOR.RO pentru a afla ce-ti rezerva weekend-ul din punct de vedere astral. 

Horoscop weekend. BERBEC (21 martie – 20 aprilie)

Starea ta de spirit este destul de buna si relaxata. Nu o strica angajandu-te intr-o activitate care sa iti solicite mai mult timp, energie sau bani decat esti dispus sa dai. Ar putea fi vorba de o idee buna desi nu este acum cel mai bun timp pentru o mare aventura. Responsabilitatile profesionale se anunta super intense in urmatoarea saptamana, deci foloseste acest timp pentru a te relaxa si diminua munca de orice fel. Fa-ti un masaj, orice te rasfata sau fa ceva ce te distreaza dar iti si reumple corpul, mintea si spiritul cu bine.

Horoscop weekend. TAUR (21 aprilie – 21 mai)

Daca alegi sa petreci timp cu prietenii preferati, vei avea parte de camaraderie, empatie si distractia necesara pentru acest weekend. S-ar putea sa ai mai mare nevoie de acestea decat crezi. Astfel, poti avea si asteptari mai mari care pun presiune si asteptari de la un prieten. Toata lumea va beneficia daca te vei focusa sa dai la fel de mult precum primesti. De ce sa nu faci tu un kilometru in plus ca sa faci tu planurir speciale de intalnire in loc sa stai si sa astepti pe altii sa iti livreze distractia ?

Horoscop weekend. GEMENI (22 mai – 21 iunie)

Exista ceva magic despre tine care atrage atentia, deci nu fii surprins daca popularitatea ta este in crestere. Mai multa atentie inseamna mai multi admiratori. Este grozav daca esti singur, dar daca ai deja o relatie, ai putea fi tentat sa te ratacesti. In loc sa te uiti dupa ceva mai mult sau ceva diferit, ar fi mai bine sa intaresti relatia pe care o ai deja. A iesi si a flirta este distractiv si reconfortant si pare inofensiv, insa partenerul tau s-ar putea sa nu aiba aceeasi parere. Daca aveti ceva bun si valoros intre voi, nu strica.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO