Horoscop WEEKEND 16-18 aprilie 2021. Atmosfera optimista, dar nu pentru toate zodiile

Horoscop weekend. Iata horoscopul de weekend 16-18 aprilie 2021 scaldat de influente astrale majore.

16 apr. 2021, 08:28
Horoscop WEEKEND 16-18 aprilie 2021. Atmosfera optimista, dar nu pentru toate zodiile

Horoscop WEEKEND 16-18 aprilie 2021.

Saptamana se incheie cu un Mercur stralucitor, intr-o legatura speciala cu entuziastul si optimistul Jupiter. Ceva sau cineva te poate inveseli. Sau poate urmaresti un film care iti aduce o puternica motivatie de a-i ajuta pe altii.

Iata horoscopul acestor zile de weekend sub aceste influente astrale:

Horoscop WEEKEND 16-18 aprilie 2021. BERBEC (21 martie – 20 aprilie)
Poate nu stii de ce, dar toata aceasta perioada se poate simti ca o pregatire pentru ceea ce va urma. Multi Berbeci vor fi in gandurile lor tot weekendul, distanti si greu de prins cand vine vorba de implicare in lumea reala. Reviziteaza-ti unele tipare dar nu lasa obiceiuri proaste sa iti scape de sub control si sa devina tendinta autodistructive de vreun fel. Da, esti sigur ca adevarul este acolo undeva si ca il vei gasi mai ales prin caile spirituale cu care asa de bine rezonezi. Urmeaza-ti instinctul, mediteaza, comunica cu ghizii spirituali in cautarea starii de pace. Important este sa fii bland si rabdator cu tine acum.

Horoscop 16 aprilie 2021. Schimbă-ţi perspectiva asupra lucrurilor care nu funcţionează
Horoscop weekend. TAUR (21 aprilie – 21 mai)
Daca te confrunti cumva cu o confruntare sau un schimb diferit de opinii, asuma-ti opinia cat de mult simti nevoia, dar asigura-te ca faci totul cu judecata morala si bazandu-te pe ghidarea interioara care iti spune sa aduci satisfactie sinelui tau. Este important sa faci tot ce poti mai bine pentru tine insuti la acest moment, oricat de ciudat iti pare. Gandeste-te la toate acele opinii cu care altii nu sunt de acord si pentru care consumi energie in dorinta de a-i convinge. Chiar nu e cazul. Ai asa de putine de dovedit oricui care nu e dispus sa iti vada personalitatea stralucitoare, deci orice alegi fii sigur ca alegi pentru tine insuti. Traieste liber.

Horoscop Mihai Voropchievici 12-18 aprilie 2021. Ce zodii sunt binecuvântate
Horoscop WEEKEND 16-18 aprilie 2021. GEMENI (22 mai – 21 iunie)
Tu ai in continuare o dificultate in a intelege unele informatii care au ajuns la tine in ultimul timp si nu stii cum sa actionezi cand ele au asa de multe semnificatii si asa de putine optiuni de actiune. Ai incredere in sentimentele tale instinctive mai intai care poarta cele mai importante raspunsuri pentru binele tau. Inconjoara-te cu pozitivitate si aduna-ti gandurile in ordine. Daca sunt imprastiate, lasa-le balta si ocupa-te de ceva placut care iti va aduce stare de bine si in minte. Este timpul sa elimini unele obiceiuri proaste pentru totdeauna. Ai grija de nevoile tale fizice.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.