Horoscop WEEKEND 16-18 OCTOMBRIE 2020. Weekend cu Luna noua in Balanta. Cine iti forteaza mana?

Horoscop weekend. Iata horoscopul de weekend 16-18 OCTOMBRIE 2020 scaldat de influente astrale majore. Se incheie o saptamana linistita din punct de vedere astral, daca o comparam cu saptamanile anterioare. Dar se incheie in forta cu o spectaculoasa Luna noua in Balanta. Ai fost provocat la duel? Iti forteaza cineva mana? Aceasta Luna noua iti aduce motivatia perfecta sa aranjezi lucrurile o data pentru totdeauna.

16 oct. 2020, 05:03
Horoscop WEEKEND 16-18 OCTOMBRIE 2020. Weekend cu Luna noua in Balanta. Cine iti forteaza mana?

Horoscop WEEKEND 16-18 OCTOMBRIE 2020.

Iata horoscopul acestor zile de weekend sub aceste influente astrale:

Vino in fiecare vineri pe SFATULPARINTILOR.RO pentru a afla ce-ti rezerva weekend-ul din punct de vedere astral.

Horoscop weekend. BERBEC (21 martie – 20 aprilie)

Daca ai cumva intentia sa faci ceva ca sa arati faptul ca esti ofensat sau deranjat de cineva, esti sfatuit ca mai intai sa te intrebi in mod intelept ce vrei sa obtii cu asta si daca cumva intentiile tale te duc spre finalizarea cea mai potrivita pentru tine. In anumite relatii, sunt mai multe aspecte ce va privesc decat cele vizibile cu ochiul liber. Bucura-te de ceea ce este si de ceea ce intuiesti ca este printre randuri si lasa spiritul sarbatorilor sa te conduca. Contempla-ti actiunile din 2020 si intreaba-te ce ai de fapt de schimbat. Muta-ti atentia spre actiuni conduse de energia pozitiva a iubirii si starii de bine.

Horoscop weekend. TAUR (21 aprilie – 21 mai)

Cu asa de multe idei in mintea ta si cu asa de multe lucruri de spus, iti va fi greu sa mentii informatii doar pentru tine. Alege-ti compania ca sa nu fie nevoie sa iti alegi cuvintele. Cu oamenii potriviti in jur, limitarea de a vorbi nu va mai fi asa de iritanta. Aceasta este o perioada a daruirii iar una din formele daruirii este sa aduci informatii importante in relatiile apropiate ca sa poti arata astfel iubirea si prin aceasta forma.

Horoscop weekend. GEMENI (22 mai – 21 iunie)

Ai putea avea parte de o surpriza placuta in zilele urmatoare de la cei care nu si-au mai schimbat abordarile si caile de luni sau ani de zile. Bucura-te de aceasta perioada, gaseste suficient timp sa te relaxezi, destresezi si uita-te la filme cu oamenii pe care ii iubesti. Exista mai multe in atmosfera decat ce se vede cu ochiul liber. Nu pleca de la petreceri devreme daca te simti bine. Gandeste-te la nevoile tale emotionale inainte de a avea noi ingrijorari despre munca sau proiectele pe rol. Ai nevoie de echilibru si stabilitate ca sa mentii lumea personala si profesionala satisfacute in egala masura.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.