Horoscop WEEKEND 16-18 septembrie 2022. Iubăreții Venus și Marte stârnesc pasiuni. Cum ne decurcăm cu gelozia?

Te vei surprinde prins in metode si proceduri ciudate pe calea ta de a te elibera din spasmul lumii materiale si a aspectelotr financiare care te-au impovarat recent.

16 sept. 2022, 09:47
Horoscop WEEKEND 16-18 septembrie 2022. Iubăreții Venus și Marte stârnesc pasiuni. Cum ne decurcăm cu gelozia?

Horoscop weekend. Iata horoscopul de weekend 16-18 septembrie2022 scaldat de influențe astrale majore. Fă doar ceea ce este urgent, orice altceva poate aștepta până săptămâna viitoare. Pentru că acum este loc în capul tău doar pentru iubire. Sub cuadratura Venus-Marte, totul se învârte în jurul problemelor emoționale. Cu toate acestea, nu se simte întotdeauna atât de bine. Poate vor apărea neîncrederea, invidia sau gelozia și cu greu poți îmblânzi aceste sentimente. Nu pune la îndoială relația imediat, acum poți dramatiza unele lucruri.

Iata horoscopul acestor zile de weekend sub aceste influente astrale:
Horoscop weekend. BERBEC (21 martie – 20 aprilie)
Este imposibil sa ajungi la un acord cu orice care iti altereaza valoarea de sine si nu ar trebui sa accepti nimic care nu te satisface si nu este in aceleasi aliniere cu starea ta emotionala buna. Relatiile par a fi o reflectare a lumii tale interioare si o imagine clara a ce tip de sentimente crezi ca meriti. Protejeaza-ti lumea si intimitatea de tot felul de insi intruzivi si vampiri. Nu ai nevoie de mai multa negativitate in viata ta si ai nevoie sa te indrepti spre copilul din tine ca sa mergi mai departe spre pasul urmator pe scara satisfactiei personale si a bucuriei.

Horoscop Minerva 2022. Patru zodii super-norocoase până la sfârşitul anului
Horoscop weekend. TAUR (21 aprilie – 21 mai)
In timp ce sunt unele lucruri pe care nu esti in stare sa le schimbi la acest moment, vei avea ocazia sa iti vezi trecutul si sa termini ceva ce a inceput demult dar a ramas neincheiat in sufletul tau. Pune-ti la punct conturile, datoriile si orice te-a asteptat sa te ocupi de ele. unele prietenii pot deveni dificile din nou dar si unele dorinte se pot retrezi. Nu fi surprins daca lumea ta materiala iti ofera ceea ce ai tot dorit demult. Exista o putere a momentului in care iti vezi clar nevoile emotionale si ii gasesti pe cei cu care sa le impartasesti.

Horoscop weekend. GEMENI (22 mai – 21 iunie)
Te vei surprinde prins in metode si proceduri ciudate pe calea ta de a te elibera din spasmul lumii materiale si a aspectelotr financiare care te-au impovarat recent. Nu fi prea dur cu tine insuti si realizeaza ca ai facut tot ce ai putut ca sa iti respecti nevoile autentice pe calea ta. Fii cat de sincer poti cu tine si priveste lumea pentru ce este ea, fara umbre, ceata sau orice iti blureaza imaginea. Cand ai informatia potrivita vei avea acces la toate solutiile bune de care ai nevoie in continuare.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.+

Citeste si Horoscop toamnă 2022. Top cinci zodii a căror viaţă se va schimba radical toamna aceasta