Horoscop WEEKEND 17-19 SEPTEMBRIE 2021. Cine tradeaza, cine viseaza? Se anunţă zile pasionale

Iata horoscopul de weekend 17-19 septembrie 2021 scaldat de influente astrale majore. Citeşte previziunile pentru fiecare zodie.

17 sept. 2021, 06:48
Horoscop WEEKEND 17-19 SEPTEMBRIE 2021. Cine tradeaza, cine viseaza? Se anunţă zile pasionale

Horoscop WEEKEND 17-19 SEPTEMBRIE 2021.

Mercur si Marte sunt in Balanta, Venus se adanceste in Scorpion, ceea ce sporeste pasiunea. Te poti astepta la castiguri financiare si la atractii romantice. Atmosfera este accentuata de Luna, care traverseaza in acest weekend zodia Varsatorului, dar si a Pestilor.  Zodia Varstaor este caracterizata prin detasare emotionala si prin orientare spre viitor. Un bun ajutor pentru noi din partea Cosmosului ca sa facem fata emotiilor intense si dureroase si sa gasim solutii pozitive orientate spre viitor. Un viitor, insa, diferit de ce a fost in trecut. Sa nu ne ducem in viitor treburile neterminate din trecut!

Duminica, Luna se muta in Pesti, zodie visatoare, romantica si cu suflet de poet. Nu avem un mare chef sa facem fata aspectelor pragmatice ale realitatii cu Luna in Pesti si de aceea simtim nevoia sa evadam in orice, mai multa mancare, mai multa bautura, mai multe programe tv sau internet. Navigam zilele pe modulul „ratacit in propriile vise”, fapt ce ne poate fi de folos, sa gasim un focus creativ pentru viitor.

Horoscop rune septembrie 2021. Mihai Voropchievici spune care sunt zilele norocoase pentru fiecare zodie

Iata horoscopul acestor zile de weekend sub aceste influente astrale:

Horoscop WEEKEND 17-19 SEPTEMBRIE 2021. BERBEC (21 martie – 20 aprilie)
Berbecule, un mix de urcusuri si coborasuri iti vor colora weekendul. Cand emotiile te depasesc, te poti indrepta pentru sustinere oricand spre partener. Asteapta-te ca Luna in Varsator sa iti dea o energie calma. Vei gasi pace interioara sub influenta ei si din asta vor beneficia toate relatiile tale. Daca simti nevoia puternica sa iti hranesti mintea si spiritul, petrece mai mult timp in casa. Inconjoara-te cu oameni pozitivi.

Daca esti Berbec singur si viata ti se pare searbada si plictisitoare, bazeaza-te pe prietenii apropiati pentru putina aventura. Fii spontan sub Luna in Varsator care va descuia cutia cu surprize frumoase. Sunt sanse sa te apropii de gasirea unei persoane speciale. Conversatiile cu oameni destepti ce gandesc ca tine vor fi pline de sens si placere. Ceea ce simti acum se va extinde in saptamanile urmatoare, deci colecteaza emotii pozitive si distreaza-te, Berbecule.

Horoscop WEEKEND 17-19 SEPTEMBRIE 2021. TAUR (21 aprilie – 21 mai)
Cuvintele tale pot suna cam aspru, deci fii tare atent cum le folosesti. Este posibil ca fara sa vrei neaparat asta, sa iti instigi persoana iubita intr-un mod defensiv, caz in care nu ar trebui sa te mire sau supere reactia sa daca ii apesi anumite butoane sensibile. Foloseste ocazia acestor zile ca doar sa fii, sa privesti cu atentie in liniste persoana iubita si vezi daca iti este bine sau daca regreti ca esti in aceasta relatie. Inainte sa iti pierzi cumpatul si sa spui ceva ce vei dori sa retractezi, intreaba-te mai bine : Este de folos ? Este necesar ? Este amabil si respectuos ? Daca raspunsurile sunt NU, mai bine taci. Gaseste alt mod de a-ti rezolva indoielile sau de a obtine schimbarile dorite.

Etalare RUNE mistice VINERI 17 septembrie 2021. Mesaje din magia supranaturalului

Horoscop WEEKEND 17-19 SEPTEMBRIE 2021. GEMENI (22 mai – 21 iunie)

Draga Gemeni, daca nu ai inca planuri pentru weekend, fii spontan si fa primul lucru ce iti trece prin minte. Uita sa faci planuri, tot ce ai nevoie este sa te bucuri de fiecare moment. Da drumul momentelor plictisitoare si condimenteaza putin lucrurile in viata ta. Luna in Varsator te indeamna sa iesi mai mult in exterior si sa fii in contact cu natura. Sentimentul de pace interioara iti va restabili energia pozitiva sufleteasca. Ai puterea sa implinesti orice idee gandesti.

Daca esti inca singur, fii deschis la surprize in acest weekend. Mergi in exterior si accepta invitatiile sociale. Ai incredere ca energia ce te inconjoara te conduce mai aproape spre dorintele cele mai fierbinti. Reanalizeaza-ti scopurile personale de viitor sub supravegherea Lunii in vizionarul Varsator care iti creste vibratiile pozitive, deci da-ti voie sa fii mai aventuros.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.