Horoscop WEEKEND 19-21 FEBRUARIE 2021. Iubiri si visuri intense!

Horoscop WEEKEND 19-21 FEBRUARIE 2021. Daca weekend-ul trecut am avut Sfantul Valentin, weekend-ul acesta ne pregatim de Dragobete.

19 feb. 2021, 06:23
Horoscop WEEKEND 19-21 FEBRUARIE 2021. Iubiri si visuri intense!

Horoscop WEEKEND 19-21 FEBRUARIE 2021.

Iata horoscopul de weekend 19-21 FEBRUARIE 2021 scaldat de influente astrale majore. Daca weekend-ul trecut am avut Sfantul Valentin, weekend-ul acesta ne pregatim de Dragobete. Astrele sunt gata sa ne dea o mana de ajutor. Soarele intra in emotionalul si visatorul Pesti. Mercur iese din retrograd si isi va continua mersul direct spre zodia Pesti. Inca se simt efectele cuadraturii planetelor iubirii – Venus si Marte, din 18 februarie. Un admirator nou sau poate un prieten care vrea mai multa intimitate isi fac loc in viata ta. Astrele avertizeaza sa nu mergi impotriva principiilor personale.

Iata horoscopul acestor zile de weekend sub aceste influente astrale:
Horoscop WEEKEND 19-21 FEBRUARIE 2021. BERBEC (21 martie – 20 aprilie)
Tu esti mereu constient ca iti este permis sa visezi mare de tot, dar acestea sunt zile in care visele tale depasesc cu mult orice forma de realitate si te duc departe de subiecte de viata care iti necesita atentia totala. Asigura-te ca rutina ta nu este compromisa acum si gandeste-te si la corpul tau si la nevoile instinctive care trebuie implinite constant. Tine-ti gandurile pentru tine si nu vorbi prea mult despre planurile tale de viitor. Cauta suport la altii doar cand simti ca ai deja un fundament pentru eforturile tale, ca sa iti mentii energia in siguranta in loc sa o dispersezi spre cei care nu sunt chiar pe aceeasi lungime de unde cu ideile si dorintele tale (pe alocuri considerate fanteziste).

Cuvintele pentru tine acum : IMI URMEZ INSTINCTELE

Horoscop WEEKEND 19-21 FEBRUARIE 2021. TAUR (21 aprilie – 21 mai)
Contextul astral puternic al acestor zile te face sa te gandesti destul de mult la limitari si restrictii, ele fiind un factor important atunci cand ai rezolutii noi si noi inceputuri. Spre exemplu, asa cum esti tu de fel, nu iti este foarte clar de ce unii oameni au nevoia de a pune granite acolo unde ele nu ar trebui sa fie. Totusi, trebuie sa ai rabdare cu limitarile din lumea exterioara daca vrei sa iti implementezi ideile pe baze solide. Gandeste-te la circumstante din trecut cu o minte deschisa, accepta faptul ca totul se intampla cu un scop. Vei vedea adevarul si vei realiza ca tot ce s-a intamplat vreodata are sens perfect la o scara mai larga.

Horoscop zilnic: Horoscopul zilei VINERI 19 FEBRUARIE 2021. Succesul este aproape!
Cuvintele pentru tine acum : SUNT SINCER CU ALTII SI CU MINE

Horoscop WEEKEND 19-21 FEBRUARIE 2021. GEMENI (22 mai – 21 iunie)
Multe se intampla in semnul tau zodiacal in aceste zile. Ti se deschid usile pentru avansari profesionale incredibile si in acelasi timp se pune si accentul pe limitarile de putere pe care le ai de gestionat. Unele restrictii sunt menite sa te protejeze, chiar daca ele nu par asa atunci cand iti pui capul la zid de buna voie. Incearca sa iti schimbi perspectiva pana cand iti poti vedea toate optiunile in loc sa tii ferm doar de unele dintre ele. Desi ambitia si focusul tau pe obiective este unul din cele mai puternice forte ale tale, ele trebuie sa fie echilibrate si cu dorintele inimii, ale familiei si ale contactelor intime pe care le vrei create in viata ta. Incetineste un pic ritmul pana cand vezi adevaratul potential din relatiile tale de suflet.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.