Horoscop WEEKEND 19-21 ianuarie 2024. Mercur îşi curăţă umbra postretrogradă. Sfârşit de săptămână cu transformări puternice

Mercur isi curata umbra postretrograda sambata, 20 ianuarie. Conversatiile care au ramas in aer de la inceputul lui noiembrie ar trebui sa fie complet rezolvate acum! Iata horoscopul acestor zile de weekend sub aceste influente astrale.

18 ian. 2024, 23:51
Horoscop WEEKEND 19-21 ianuarie 2024. Mercur îşi curăţă umbra postretrogradă. Sfârşit de săptămână cu transformări puternice

Horoscop weekend. Iata horoscopul de weekend 19-21 ianuarie 2024, scaldat de influente astrale majore. Soarele se intalneste pentru ultima oara cu planeta puterii, Pluto, in Capricorn, sambata, 20 ianuarie. Acest eveniment arunca lumina asupra tabuurilor si secretelor. Sezonul Varsatorului incepe sambata, 20 ianuarie, cand Soarele intra in semnul aerian al Varsatorului. Varsatorul este semnul constructiilor sociale, identitatii colective, constientizarii politice si excentricitatii. Planeta puterii, Pluto, intra si ea in Varsator pe 20 ianuarie, marcand inceputul unei noi generatii si o transformare colectiva a relatiei noastre cu tehnologia. Tododata Mercur isi curata umbra postretrograda sambata, 20 ianuarie. Conversatiile care au ramas in aer de la inceputul lui noiembrie ar trebui sa fie complet rezolvate acum!

Iata horoscopul acestor zile de weekend sub aceste influente astrale:
Horoscop weekend. BERBEC (21 martie – 20 aprilie)
Acum este momentul sa-ti afli forta interioara, dragă Berbec. Weekend-ul acesta te va provoca sa te confrunti cu temerile tale, dar vei descoperi ca esti mai puternic decat ai crezut. Pe plan profesional, fii pregatit pentru oportunitati neasteptate.

Horoscop special. Asteoroidul căsătoriei, Juno, este retrograd în Fecioară până în 21 aprilie 2024. Ce se schimbă în relațiile noastre de cuplu

Horoscop weekend. TAUR (21 aprilie – 21 mai)
Dragă Taur, acest weekend este despre transformari in viata personala. Este posibil sa descoperi aspecte ascunse ale relatiilor tale, iar aceste revelatii te vor ajuta sa te conectezi mai profund cu cei dragi. Financiar, este momentul sa fii prudent.

Horoscop weekend. GEMENI (22 mai – 21 iunie)
Dragă Gemeni, comunicarea este cheia acestui weekend. Conversatiile amanate vor gasi rezolvare, clarificand multe dintre relatiile tale. Pe plan profesional, ai putea avea parte de negocieri sau discutii importante.

Horoscop 2024: Trei zodii care vor fi pe culmile fericirii până la finalul anului 

Horoscop weekend. RAC (22 iunie – 23 iulie)
Dragă Rac, concentreaza-te pe sanatatea si bunastarea ta. Este un moment bun pentru a incepe noi rutine de exercitii sau dieta. Emotional, vei simti o conexiune mai profunda cu familia si prietenii apropiati.

Horoscop weekend. LEU (24 iulie – 23 august)
Creativitatea ta va fi la cote maxime, dragă Leu. Este un moment excelent pentru a-ti exprima talentele si pasiunile. In dragoste, asteapta-te la surprize placute.

Horoscop weekend. FECIOARA (24 august – 23 septembrie)
Dragă Fecioara, acest weekend aduce schimbari in camin si viata familiala. Poate fi vorba de o renovare sau de reorganizarea spatiului de locuit. Pe plan emotional, vei gasi confort in spatiul tau personal.

Citeşte mai multe pe sfatulparintilor.ro