Horoscop WEEKEND 19-21 MARTIE 2021. Sfârşit de săptămână cu schimbari!

Horoscop weekend. Iata horoscopul de weekend 19-21 MARTIE 2021 scaldat de influente astrale majore. Este, poate, unul dintre cele mai importante weekend-uri ale lunii martie.

19 mart. 2021, 08:23
Horoscop WEEKEND 19-21 MARTIE 2021. Sfârşit de săptămână cu schimbari!

Horoscop WEEKEND 19-21 MARTIE 2021.

Totul este pus sub semnul schimbarii, al transformarii, al reinnoirii, al dezvoltarii. Avem echinoctiul de primavara, cand ziua devine egala cu noaptea si isi va continua cresterea. Soarele se muta in Berbec si intram in Noul An Astrologic. Se anunta vindecari de tot felul, cresterea interesului pentru chestiuni ce tin de sanatatea mentala si spirituala.

Iata horoscopul acestor zile de weekend sub aceste influente astrale:

Horoscop WEEKEND 19-21 MARTIE 2021. BERBEC (21 martie – 20 aprilie)
Te-ai putea decide sa mai tai din cantitatea de munca pe care o prestezi in anumite colective sau proiecte. Ai pus mult efort la bataie, deci nu ar trebui sa fie o surpriza nevoia ta de pauza. Energiile echinoctiului de primavara duc la o transformare majora a starii tale mentale, fizice si spirituale. Iti dai seama mai clar de modurile in care sa ai mai multa grija de tine si sa iti mentii si prioritatile sub control. Asculta-ti corpul si sufletul. Da-le ce au nevoie. Lasa-le sa iti ghideze calea.

O noua oferta de job sau un nou interes te va ancora solid si optimist in viitor.

Horoscop WEEKEND 19-21 MARTIE 2021. TAUR (21 aprilie – 21 mai)
Energiile echinoctiului de primavara pot duce la anumite schimbari semnificative intr-o relatie de termen lung. Fie poate aparea o despartire fie intrarea intr-o noua etapa si mai profunda cu actualul partener sau cu cineva nou. Si un parteneriat de afaceri poate fi la orizont sau la fel de bine un nou prieten. Relatiile care vor supravietui acestor energii sunt aici ca sa ramana in viata ta. Ai incredere in lucrarea Universului care iti aduce doar ce e mai bun pentru tine.

Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de vineri 19 MARTIE 2021. Discuţii care te însufleţesc
Horoscop WEEKEND 19-21 MARTIE 2021. GEMENI (22 mai – 21 iunie)
Dupa inca o saptamana ocupata in care ai avansat pe aspectele semnificative ale proiectelor si ideilor tale, pregateste-te de clipe de weekend in care ai nevoie de odihna, de rasfat, de orice forma de tratament de relaxare care sa te si revigoreze. Energiile echinoctiului de primavara te pot implica in schimbari care sa deschida un nou capitol pentru tine. Un aspect major al vietii tale se apropie de un final. Asta se va simti emotional si foarte intens. Totusi, noul inceput ce urmeaza este plin de speranta, chiar daca viata va fi diferita intr-un fel. Poate si sa insemne o trezire sexuala la orizont.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.

HOROSCOP MIHAI VOROPCHIEVICI 15-21 martie 2021. Runele anunţă o săptămână grea, doar o singură zodie este răsfăţată