Horoscop WEEKEND 2-4 februarie 2024. Luna se muta in expansivul Sagetator. Ce aventuri ne asteapta 

Horoscop weekend. Iata horoscopul de weekend 2-4 februarie 2024, scaldat de influente astrale majore.

01 feb. 2024, 23:36
Horoscop WEEKEND 2-4 februarie 2024. Luna se muta in expansivul Sagetator. Ce aventuri ne asteapta 

Horoscop WEEKEND 2-4 februarie 2024. Vineri, Mercur in Capricorn formeaza un sextil cu Neptun in Pesti, ajutandu-ne sa acționam in conformitate cu visele noastre. Luna intra apoi in Sagetator, facand weekend-ul plin de energie, expansiv si aventuros!

Iata horoscopul acestor zile de weekend sub aceste influente astrale:
Horoscop weekend. BERBEC (21 martie – 20 aprilie)
Stiai ca un criminal si-a tatuat scena crimei pe piept si a fost prins din acest motiv dupa 4 ani dupa ce a comis crima ? Concluzia trasa de aici este ca unele lucruri chiar s-au terminat demult si nu trebuie sa te mai reintorci la ele nici macar cu amintirea. Este timpul sa te dezlegi, sa fii liber si sa folosesti si aceste zile drept poligon pentru acele zboruri spre viitor pe care vrei sa le iei. Nu ceda in gandire negativa si in fata cuvintelor altora ce sunt prea critice si iti intristeaza inima. Tu ai raspunsuri pentru oricine pune restrictie pe tine. Gaseste calea de mijloc ca sa fii productiv si sa iesi din punctele de conflict.

Horoscop karmic februarie 2024. Zodiile de foc au o lună de vis, zodiile de apă scot bani din piatră seacă. Probleme pentru zodiile de aer

Horoscop weekend. TAUR (21 aprilie – 21 mai)
Poti trece la actiuni clare, acum ca esti pregatit sa vezi lucrurile asa cum sunt ele de fapt. Unele neintelegeri au fost vindecate si vezi eforturile altor oameni pentru tine ca pe niste binecuvantari. Mentine-ti judecata clara si evita miscarile rebele, fiind constient de sensibilitatea pe care toata lumea o poarta in inima.

Horoscop weekend. GEMENI (22 mai – 21 iunie)
Ti se dau instrumentele potrivite ca sa creezi ceva valid si nou. Ceea ce ti-au aratat circumstantele vietii in ultimele luni te ajuta sa folosesti ca sa mergi mai departe cu capul sus. Ai trecut prin multe si ai nevoie de timp de odihna ca sa pui cap la cap si sa capete sens tot ce ai invatat.

Horoscop Urania februarie 2024. Luna îndrăgostiţilor nu se dezminte, o zodie primeşte inelul de Valentine’s day

Horoscop weekend. RAC (22 iunie – 23 iulie)
Stiai ca au fost scoase cu excavatorul sute de crainii de sub o catedrala din Mexico si asa a existat prima dovada ca aztecii sacrificau copii si femeile capturati de la alte natiuni ? Ceea ce s-a sapat si scos la iveala din propria ta istorie sau din istoria arborelui tau genealogic poate fi socant dar aceasta cunostinta iti poate schimba viata in bine. Vei simti mari miscari de destin cum au loc si, in timp ce nu esti in masura sa controlezi fiecare situatie a vietii tale, ele vor incepe sa devina beneficii pentru tine in timp. Fii realist si cu picioarele pe pamant cat de mult poti, pregatit sa imbratisezi impactul pozitiv al deciziilor tale in zilele ce vor veni.

Citeşte mai multe pe sfatulparintilor.ro