Horoscop WEEKEND 20-22 NOIEMBRIE 2020. Weekend intens cu Venus in Scorpion

Socializarea si timpul petrecut cu prietenii merita sa devina o prioritate zilele acestea. Ai nevoie de compania oamenilor care nu vin cu pretentii asupra timpului tau si meriti sa ai parte de distractie.

20 nov. 2020, 11:58
Horoscop WEEKEND 20-22 NOIEMBRIE 2020. Weekend intens cu Venus in Scorpion

Horoscop WEEKEND 20-22 NOIEMBRIE 2020 . Iata horoscopul sfarsitului de saptamana scaldat de influente astrale majore. Venus se muta din Balanta in Scorpion, iar Soarele, din Scorpion in Sagetator. Vei simti sagetile Sageatorului, dar si misterul si profunzimea Scorpionului. Adevaruri iesi la lumina. Secretele sunt dezvaluite. Pasiunea, misterul, senzualitatea sunt irezistibile.

Horoscop Decembrie. Top 5 zodii care vor radia de fericire în luna cadourilor

Iata horoscopul acestor zile de weekend sub aceste influente astrale:

Horoscop weekend. BERBEC (21 martie – 20 aprilie)
Ai muncit sustinut sa iti slefuiesti imaginea si sa castigi credibilitatea printre colegii tai si oamenii intre care traiesti social. Nu strica totul printr-un comportament bizar asa cum numai cei din Berbec pot face. Fii ciudat in particular, dar fii atent cum te prezinti cand ai de-a face cu oamenii pe care doresti sa ii impresionezi. Asta nu inseamna sa negi cine esti cu adevarat, ci sa intelegi cum anumite comportamente chiar pot fi acte de autosabotaj. Tu esti un mare actor cand vrei. joaca rolul pe care trebuie sa il joci ca sa treci linia de sosire cu bine intr-un obiectiv important personal sau profesional.

Horoscop WEEKEND 20-22 NOIEMBRIE 2020. TAUR (21 aprilie – 21 mai)
Socializarea si timpul petrecut cu prietenii merita sa devina o prioritate zilele acestea. Ai nevoie de compania oamenilor care nu vin cu pretentii asupra timpului tau si meriti sa ai parte de distractie. O criza brusca financiara (reala sau imaginara) ti-ar putea ameninta planurile, dar nu ar trebui sa iti strice weekendul. Daca exista o criza reala, reaseaza-ti planurile ca sa ai parte totusi de o distractie pe care sa ti-o permiti. Daca esti doar paranoic despre bani, opreste-te din a face pe martirul si da-ti permisiunea sa ai parte de zile foarte placute.

Horoscop weekend. GEMENI (22 mai – 21 iunie)
Ai nevoie de putin mai mult timp de destresare si solitudine decat de obicei, deci de ce sa nu iti oferi o pauza linistita inainte ca nebunia zilelor de sarbatoare sa inceapa? Meditatii, somn scurt, masaj si yoga sunt doar cateva din felurile in care iti poti reincarca energia si gasi si relaxarea cautata. Inchide telefonul mobil pentru un timp si decupleaza-te de la internet. Daca cazi in capcana sa raspunzi la mesaje, sa intorci apelurile si sa citesti stirile, iti vei reagita creierul si vei fi stresat in continuare.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.

 

 


loading...