HOROSCOP WEEKEND 21-22 APRILIE: Se anunţă vizite neaşteptate şi un câştig neaşteptat

Weekendul este numai bun pentru relaxare pentru nativii Săgetător, iar nativii Rac nu vor avea probleme financiare.

20 apr. 2018, 12:21
HOROSCOP WEEKEND 21-22 APRILIE: Se anunţă vizite neaşteptate şi un câştig neaşteptat

Berbec (21 martie-20 aprilie)

-nativul din zodia Berbec va începe weekendul primind o vizită așteptată de mult. Sâmbătă îți rezervi câteva ore pentru un proiect pe care l-ai neglijat. Vei primi o invitație în oraș de la un apropiat.

Taur (21 aprilie-21 mai)

-se pare că în acest weekend banii nu vor fi atrași de către nativul din zodia Taur, ci dimpotrivă, cheltuielile nu vor corespunde cu veniturile. Duminică o discuție cu un apropiat îi va aduce nativului răspunsuri la unele întrebări.

Gemeni (21 mai-21 iunie)

-începutul weekendului lasă pentru nativul din zodia Gemeni loc și pentru o mică plimbare prin parc sau prin oraș, alături de un membru al familiei. Duminică se anunță drumuri, poate vei vizita o rudă sau un apropiat.

Rac (22 iunie-22 iulie)

-pentru nativul Rac venirea weekendului este prilej de bucurie, chiar dacă poate este un alt weekend în care îşi va focaliza întreaga atenție asupra pasiunilor sale. În plan financiar, în acest weekend va fi împlinit.

Leu (23 iulie-22 august)

-sâmbătă nativul din zodia Leu va da o mână de ajutor în treburile casnice, însă în cea mai mare parte a timpului se va relaxa. Spre sfârșitul weekendului se anunță rost de bani, dar pe nativ îl va interesa mult mai mult armonia dintre membrii familiei.

 Fecioară (23 august-22 septembrie)

-promisiunile pe care le face nativul Fecioară sunt mereu prioritare, în acest weekend va profita de ocazie pentru a-și îndeplini o promisiune față de un apropiat. Deși nativul nu se situează într-o criză financiară, va dori să câștige un venit în plus.

Balanță (23 septembrie-22 octombrie)

-vei fi nevoit să amâni sau chiar să anulezi o întâlnire pe care ai stabilit-o cu un apropiat pentru acest weekend. O veste pe care ai primit-o îți va schimba radical planurile de weekend, însă nu te va deranja, căci orice activitate care îi implică și pe cei din familie te bucură.

Scorpion (23 octombrie-21 noiembrie)

-lăsând la o parte problemele financiare, weekendul acesta va fi benefic din punct de vedere sentimental. Nativii singuri îşi vor clădi o relație stabilă, iar cei deja aflați într-o relație o pot oficializa.

Săgetător (22 noiembrie-21 decembrie)

-în acest weekend nativul din zodia Săgetător îşi va rezerva timp doar pentru sine. O mică escapadă departe de agitația orașului și stresul cotidian este binevenită, iar nativul va profita de ocazii.

Capricorn (22 decembrie-20 ianuarie)

-deși nativul va încerca să fie activ în discuțiile dintre membrii familiei, atenția îi va fi distrasă de o invitație în oraș. Pentru nativul Capricorn ziua de duminică reprezintă o ocazie pentru a se face remarcat în cadrul unei reuniuni de prieteni și apropiați.

Vărsător (21 ianuarie-19 februarie)

-șansele ca nativul din zodia Vărsător să se poată relaxa în acest weekend sunt foarte mici, spre nemulțumirea acestuia. Sâmbătă dimineață se anunță o vizită care necesită pregătiri intense înainte…

Pești (20 februarie-20 martie)

-în acest weekend nativul din zodia Pești acordă mai multă atenție unor discuții purtate cu un membru al familiei, însă poate fi prea direct în a spune o părere. Duminică va fi cel care face o invitație în oraș unui apropiat.