HOROSCOP WEEKEND 21-22 DECEMBRIE 2019. Agitaţie mare înainte de Sărbători, se anunţă mici conflicte la cumpărături

HOROSCOP WEEKEND 21-22 DECEMBRIE 2019. Pentru anumiți nativi, zilele de sâmbătă și duminică sunt pline de încercări. Iată ce au rezervat astrele în acest weekend, RomaniaTV.net vă prezintă previziunile pentru fiecare.

20 dec. 2019, 10:50
HOROSCOP WEEKEND 21-22 DECEMBRIE 2019. Agitaţie mare înainte de Sărbători, se anunţă mici conflicte la cumpărături

Berbec
Profită de această zi pentru a pune la punct planurile de viitor. S-ar putea să primeşti o ofertă profesională tentantă. Calculează riscurile şi beneficiile şi ia în considerare această oportunitate dacă succesul pare garantat. Sunt şanse mari ca persoana iubită să te surpindă plăcut.

Taur
Te gândeşti la vacanţă şi nu e nimic rău în asta. Totuşi, asigură-te că ai destul timp ca să rezolvi sarcinile importante de serviciu. Pe seară discută cu familia, persoana iubită sau prietenii apropiaţi despre o viitoare excursie la munte. Vremea ţine cu tine.

Gemeni
Dă frâu liber emoţiilor şi nu te mai gândi la ce spune lumea. Fii sincer cu tine şi ai mai mult curaj, altfel vei rata ocazia de a-ţi întâlni jumătatea sau de face un pas important în dragoste. Fii alături de cei aflaţi în impas şi dă o mână de ajutor cui are nevoie.

Rac
Azi ai toate şansele să-ţi schimbi viaţa. Trebuie să ai curaj, să fii dedicat şi perseverent. Demonstrează devotament şi forţă de muncă la serviciu şi vei avea doar de câştigat. E posibil să primeşti o mărire de salariu sau să fii propus pentru avansare în cadrul firmei.

Leu
Dorinţa de independenţă te face să te manifeşti într-un mod surprinzător chiar şi pentru tine. Nu te implica în discuţii despre mari afaceri. Lasă să treacă lin ziua de muncă şi gândeşte-te unde îţi vei petrece weekendul. Nu lua în seamă faptul că nu toţi cei din jur vor fi de acord cu tine.

Fecioară
Să fii egoist este în natura ta, dar parcă astăzi îţi exprimi egoismul în faţa altora cu mai multă forţă decât de obicei. Chiar dacă o faci doar în glumă, prietenii tăi încep să se gândească la tine ca la cineva viclean.

Balanţă
Ai capacitatea mentală să termini tot ce ai de făcut la job, astfel că pleci acasă repede, să pregăteşti weekendul. Nu e o zi potrivită pentru noi proiecte sau conversaţii riscante. Eşti grijuliu cu oamenii apropiaţi. E posibil chiar să dai o mână de ajutor şi să te bucuri că poţi face asta.

Scorpion
Eşti un mister pentru mulţi dintre cei care te înconjoară şi senzaţia aceasta va mai fi accentuată astăzi. Astăzi vei fi fericit doar pentru tine. Faţă de cei pe care îi iubeşti vei manifesta multă afecţiune, dar asta tocmai pentru că te face foarte fericit să te simtă astfel cei din jur.

Săgetător
Azi eşti în cu totul altă lume. Mintea nu-ţi stă la muncă, iar gândurile îţi zboară la petreceri, relaxare şi alte lucruri care cu greu pot fi îndeplinite. Încearcă să rămâi cât mai ancorat în realitate, altfel viaţa ta poate să o ia pe o pantă nu tocmai plăcută.

Capricorn
Ai parte de emoţii neprevăzute pe plan personal şi profesional. Vei fi interesat de lucruri de care nu îţi pasă de obicei, iar asta o să te pună pe gânduri. Nu-ţi face probleme, se numeşte maturitate. Fă-ţi ordine în principii şi axează-te pe propria bunăstare.

Vărsător
Azi eşti în elementul tău şi nimic nu te poate destabiliza. Eşti tot numai un zâmbet, iar fericirea ta este contagioasă pentru cei din jurul tău. Eşti hotărât să-ţi îndeplineşti oblgaţiile la serviciu, dar şi să participi la evenimente. Dispoziţia ta este mai bună decât cea din ultimele zile.

Peşti
Energia de care dispui astăzi ar fi bine să o foloseşti la ceva concret, fie că este vorba de ceva legat de serviciu sau de un proiect personal. Ai grijă ce faci în plan financiar, pentru că poţi cheltui banii foarte uşor când investeşti pasiune într-un hobby.


loading...