Horoscop WEEKEND 22-24 aprilie 2022. Întâlniri cu prieteni pe care nu i-ai văzut de multă vreme

Profita de aceasta perioada astrala si petrece Pastele impreuna cu prietenii sau familia. Socializarea este favorizata!

22 apr. 2022, 08:53
Horoscop WEEKEND 22-24 aprilie 2022. Întâlniri cu prieteni pe care nu i-ai văzut de multă vreme

Horoscop weekend. Iata horoscopul de weekend 22-24 aprilie 2022 scaldat de influente astrale majore. Sfarsitul de saptamana este marcat Luna in Varsator care sporeste pofta de aventura. Profita de aceasta perioada astrala si petrece Pastele impreuna cu prietenii sau familia. Socializarea este favorizata!

Iata horoscopul acestor zile de weekend sub aceste influente astrale:
Horoscop weekend. BERBEC (21 martie – 20 aprilie)
Sunt zile dedicate rezolutiilor financiare si finalizarii anumitor proiecte. Fie ca esti bine platit fie ca nu, esti pe cale sa inveti ceva nou despre valorizarea de sine pe care trebuie sa ti-o construiesti. Nu te multumi cu mai putin din ce stii ca inseamna experienta si expertiza ta. Unii dintre voi ganditi idei noi si moduri noi de a aborda unele probleme dar e nevoie de timp si de date de adunat ca sa puteti pune in practica un alt mod de a face lucruri. Bazeaza-te pe judecata ta dar nu forta prea mult oamenii sa adere la ce gandesti tu. Ia totul pe rand si cu rabdare.

Horoscop Minerva. Zodia care primeşte un cadou special de Paşte. Pe cine răsfaţă astrele de mâine!
Horoscop weekend. TAUR (21 aprilie – 21 mai)
Stii acel prieten care stie ce gandesti chiar daca nu scoti un sunet ? Zilele acestea vei trai multa satisfactie din conectarea cu cineva care iti da iubire neconditionata. Oricum, daca aceasta persoana tinde sa fie cot la cot cu nebuniile tale cand de fapt ai avea nevoie de o abordare realista, poate sa nu iti fie de prea mare folos. Tu ai o personalitate puternica si nu toti stiu cum sa iti spuna adevarul. De asemenea, posibil sa fie nevoie sa actionezi rapid pe un subiect legat de bani.

Un astrolog celebru a prezis cum se va termina războiul din Ucraina. Luna Neagră şi Marte definesc deznodământul luptelor
Horoscop weekend. GEMENI (22 mai – 21 iunie)
Ai fost intr-un tipar de a tine cu dintii de ceva in ultimul timp, insa inainte sa se termine weekendul vei fi cu toate panzele sus din nou tot inainte. Este usor sa faci multe alegeri gresite daca nu esti liber sa faci lucrurile asa cum vrei tu. Trebuie sa ai grija sa nu faci o miscare ghidata gresit in cariera. Cineva iti poate da informatie falsa sau iti poate intretine sperante desarte. Vizualizeaza ce vrei tu sa obtii si vezi ce pasi realisti ai de facut ca sa ajungi acolo, insa nu face inca pasi majori.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.