HOROSCOP WEEKEND 24-25 AUGUST 2019: odihnă, detaşare de cotidian, staţi de vorbă cu voi înşivă

HOROSCOP WEEKEND 24-25 AUGUST 2019. Citiţi, pe RomaniaTV.net, previziunie astrale pentru sfârşitul acestei săptămâni.

23 aug. 2019, 14:10
HOROSCOP WEEKEND 24-25 AUGUST 2019: odihnă, detaşare de cotidian, staţi de vorbă cu voi înşivă

Berbec
Selectaţi-vă prioritățile și dozați-vă eforturile, pentru că riscați să obosiţi și să se manifeste afecțiuni vechi. Segmentul financiar este foarte răscolit, este bine să vă dozaţi cheltuielile, să verificaţi constant bugetul veniturilor și cheltuielilor, dar și documentele financiare. Călătorii pe distanțe scurte.

Taur
Aveţi nevoie de odihnă, detașare de cotidian și să stați de vorbă cu voi înşivă. Sunt posibile afecțiuni care să vă dea peste cap programul propus. Planificați-vă activități ușoare și, la nevoie, cereți sprijinul celor apropiați și de încredere. Evitaţi semnarea documentelor și luarea deciziilor majore, pentru că mentalul este răscolit.

Gemeni
Propuneri de activități comune cu prietenii, cu impact pe termen lung, ce privesc îmbunătățirea spațiului locativ și rezolvarea unor situații-problemă ale familiei. Fiţi prudent, deoarece există detalii ascunse, total nepotrivite intereselor voastre, pe care le veţi descoperi curând.

Rac
Sunt posibile controverse și discuții aprinse pe teme de larg interes. Fiţi atent la ce vi se spune și mai ales controlați-vă vorbele și gesturile. Gândirea și comunicarea sunt deficitare, transmiterea și înțelegerea informației se realizează mai lent. Discuții importante cu prietenii și cu susținătorii din segmentul socio-profesional.

Leu
Cumva există o legătură între călătorii, studii și segmentul profesional, în sensul că este posibil să călătoriţi sau să studiaţi ceva necesar la locul de muncă. Dincolo de forfota cotidiană, rezervaţi-vă momente și pentru odihnă. Aveţi nevoie să vă reorganizaţi programul și activitățile, să vă relaxaţi alături de cei dragi.

Fecioară
Cei dragi, partenerul de viață sau colaboratorii vă pot solicita sprijin material consistent, de aceea fiţi prudent. Unii chiar ar fi tentați să exagereze privitor la distracții și aventuri costisitoare. În călătorii puteți întâmpina neplăceri. Selectaţi prioritățile, alegeți-vă cu grijă vorbele și evitaţi suprasolicitarea nervoasă.

Balanţă
Este posibil să vă redefiniţi noțiunea de cooperare, pentru că unii vă vor provoca mult și veţi fi nevoit să decideţi în consecință. Gândiţi-vă, în primul rând, ce condiții vă avantajează, fie că este vorba despre relația matrimonială, fie despre cea profesională. Se recomandă prudență, discreție și evitarea luării deciziilor majore.

Scorpion
Este posibil să resimțiţi oboseală sau să vă dea bătăi de cap niscai afecțiuni ale sistemului uro-genital sau ale segmentelor capului. Relațiile colegiale sunt anoste, comunicarea e deficitară. Alegeţi-vă cu grijă vorbele, gesturile și evitaţi discuțiile contradictorii. O relație matrimonială poate lua turnuri nebănuite.

Săgetător
Fiţi precaut și chibzuit la fiecare cheltuială, deoarece există o tendință păguboasă să cheltuiți peste măsură. La serviciu este mult de lucru, iar relațiile colegiale lasă de dorit. Evitaţi discuțiile contradictorii și lucrul în salturi. Planificați-vă atent sarcinile de lucru! Sănătatea este deficitară.

Capricorn
Curățenie generală, reparații sau achiziționarea unor bunuri. Sunteţi combativ și nerăbdător, astfel că în orice moment puteți declanșa conflicte în familie. Controlați-vă stările sufletești și reacțiile, pentru că există riscul să obosiţi și să apară afecțiuni digestive sau respiratorii. Relațiile amoroase sunt animate.

Vărsător
Întâlniri și discuții cu persoanele din anturajul apropiat, călătorii pe distanțe scurte pentru a rezolva probleme personale și profesionale. În familie se animă atmosfera, aveți discuții aprinse și activități comune cu membrii familiei. Se pot avaria diverse instalații din spațiul locativ, deci fiţi prudent și verificaţi.

Peşti
Cei dragi vă pot oferi cadouri deosebite, utile și care să vă bucure sufletul. Relațiile cu anturajul apropiat sunt importante, deoarece se vor crea contexte care să ducă la discuții lămuritoare. Călătorii pe distanțe scurte, fie de agrement, fie pentru a rezolva diverse personale și profesionale.