HOROSCOP WEEKEND 25-26 NOIEMBRIE 2017: Se anunţă conflicte, dispute conjugale şi vizite la medic. Previziuni complete

Horoscop de weekend 25-26 Noiembrie 2017. Acest weekend vine însoțit de conflicte, dar și de probleme de sănătate destul de serioase. Află ce-ți rezervă astrele în acest weekend.

24 nov. 2017, 14:10
HOROSCOP WEEKEND 25-26 NOIEMBRIE 2017: Se anunţă conflicte, dispute conjugale şi vizite la medic. Previziuni complete

Horoscop de weekend: BERBEC

Nu este un moment pentru a deschide o anume discuție cu un membru al familiei. Berbecul nu va fi încântat de cum decurge weekendul, mai ales când cei din jur muncesc încontinuu.

Horoscop de weekend: TAUR

În timpul liber este posibil ca un apropiat să vă viziteze sau, de ce nu, să faceți o vizită cuiva.

Horoscop de weekend: GEMENI

Cu toate că nu-ți faci planuri, trebuie să îți organizezi foarte bine timpul, pentru a nu întârzia la întâlnirea cu cineva important. Posibil să fie vorba despre o întâlnire cu cineva din cadrul conducerii.

Horoscop de weekend: RAC

Weekendul acesta îți rezervă un mediu relaxant, dar aduce și probleme de sănătate destul de serioase.

Horoscop de weekend: LEU

În acest weekend ești foarte abătut că nu ai timp să fii alături de cei dragi, deoarece ai prea mult de lucru în cadrul serviciului.

Horoscop de weekend: FECIOARĂ

Vei fi uimit cum veștile bune încep să apară în urma degradării relațiilor sociale cu oamenii lipsiți de bunele maniere. În acest sfârșit de săptămână nu poți lipsi din cercul tău de prieteni, mai ales câns se anunță petreceri mari.

Horoscop de weekend: BALANȚĂ

Este posibil să întâmpini dificultăți pe plan sentimental și financiar. Păstrează-ți calmul și răbdarea. O persoană mai în vârstă îți va da un sfat util pentru a aplana un conflict.

Horoscop de weekend: SCORPION

Ai tot dreptul să fii supărat, atât timp cât ești neîndreptățit, fiind nevoit să lucrezi și să rezolvi problemele altora. Nu rata șansa promovării în acest weekend, prin muncă din plin.

Horoscop de weekend: SĂGETĂTOR

Dorința reunirii întregii familii este realizabilă în acest sfârșit de săptămână. Prima parte a weekendului aduce conflicte, dar nu atât de puternice, încât să-ți pertube bunăstarea.

Horoscop de weekend: CAPRICORN

Sfârșitul de săptămână va fi unul lângă membrii familiei, deoarece întreaga săptămână nu prea ai comunicat cu aceștia.

Horoscop de weekend: VĂRSĂTOR

Deși ai de spus mult prea multe, ai uneori tendința de a nu comunica. Weekendul aceasta pentru tine aduce provocări noi, dar de care nu ai idee cum să profiți.

Horoscop de weekend: PEȘTI

Săptămâna aceasta a fost puțin benefică din punct de vedere financiar. Nu se recomandă excesele în acest weekend, mai ales când sănătatea ta este sub semnul întrebării.