Horoscop WEEKEND 25-27 DECEMBRIE 2020. Deschide-ţi aripile spre viitor!

Iata horoscopul de weekend 25-27 DECEMBRIE 2020 scaldat de influente astrale majore. Saptamana a stat sub Marii conjunctii dintre Saturn si Jupiter, in Varsator. Steaua Craciunului s-a aprins si noi toti ne uitam cu sperante spre viitor. Weekend-ul aduce un interesant trigon intre Mercur si Uranus.

24 dec. 2020, 22:23
Horoscop WEEKEND 25-27 DECEMBRIE 2020. Deschide-ţi aripile spre viitor!

Horoscop WEEKEND 25-27 DECEMBRIE 2020. Deschide-ti aripile spre viitor! E ziua Craciunului! Crede in miracole!

Horoscop WEEKEND 25-27 DECEMBRIE 2020. Iata horoscopul acestor zile de weekend sub aceste influente astrale

Horoscop weekend. BERBEC (21 martie – 20 aprilie)

O sacaiala de la partenerul/partenera ta sau de la cineva apropiat poate sa se dovedeasca a fi o binecuvantare deghizata, in special daca te impinge sa cauti o aventura. Vei fi motivat dupa ce stii ce sa faci sau unde sa te duci, dar ai nevoie de o directie pe care numai cineva apropiat tie ti-o poate da sau confirma. Sunt zile excelente sa te lasi purtat de imaginatie si dorinta ca sa vezi incotro ti-ar placea sa mergi/sa mergeti ca urmatoare destinatie, fie pentru relaxare fie ca sa inveti ceva nou. Asculta ce ti se sugereaza, poate fi un pas important pentru viitorul tau. Cauta informatii si fotografii, citeste, documenteaza-te, fa deja planuri.

Horoscop weekend. TAUR (21 aprilie – 21 mai)

S-ar parea ca nu esti foarte motivat sa te ocupi de lista de lucruri de facut in weekend, mai ales daca e ceva de facut ce iti este mai dificil sa il faci de unul singur. Tinzi sa uiti ca exista atatia oameni talentati si capabili in preajma ta care sunt dispusi oricand sa iti dea o mana de ajutor. Tot ce ai de facut este sa ceri acest ajutor si sustinere. In afara ca ti se ofera asistenta practica, vei vedea ca ai la dispozitie un urias suport emotional. Daca starea de spirit iti este cam joasa, pune mana pe telefon si suna un prieten vesel. Chiar nu esti singur pe lume si trebuie, pesemne, sa iti reamintesti asta.

Horoscop weekend. GEMENI (22 mai – 21 iunie)

Chiar daca ai starea de spirit necesara sa iti faci propriile treburi planificate pentru aceste zile, te vei simti si distra mai bine daca te intalnesti cu prietenii si/sau daca petreci mai mult timp cu partenerul/partenera. Exista oameni foarte puternic motivati si cu energie buna in preajma ta ce te pot inspira sa pui mai mult efort in a-ti atinge cele mai importante idealuri ale momentului. Tu devii precum compania in care te invarti, deci de ce nu ai petrece timp cu oameni care sa te faca sa traiesti cea mai buna versiune a vietii tale ? Este un timp excelent sa colaborezi la un proiect sau sa participi intr-o activitate de grup.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR.RO.