Horoscop WEEKEND 25-27 iunie 2021. Asa saptamana, asa weekend!

Horoscop weekend. Iata horoscopul de weekend 25-27 iunie 2021 scaldat de influente astrale majore. Care sunt previziunile pentru fiecare zodie.

25 iun. 2021, 06:15
Horoscop WEEKEND 25-27 iunie 2021. Asa saptamana, asa weekend!

Horoscop WEEKEND 25-27 iunie 2021.

 O saptamana cu un inceput fulminant, nu se poate terminat decat la fel de fulminant. Vineri, 25 iunie, Neptun intra in miscare retrograda. Iar duminica, 27 iunie, Venus i se alatura lui Marte, in Leu.

Iata horoscopul acestor zile de weekend sub aceste influente astrale:

Horoscop WEEKEND 25-27 iunie 2021 BERBEC (21 martie – 20 aprilie)
Desi te-ai putea teme de singuratate si de starea de solitudine ce vine o data cu ea, tot ai nevoie sa petreci timp singur ca sa te separi de influente care iti distorsioneaza imaginea despre lume. Unii oameni sunt pur si simplu prea negativi si toxici ca sa ii mentii aproape. Poate ca au nevoie de ajutorul tau acum, dar tu nu ai cum sa le vezi slabiciunile cat timp te afli in propria ta slabiciune.

Afirmatia weekendului pentru Berbec: Tacerea ma face mai puternic

Horoscop WEEKEND 25-27 iunie 2021 TAUR (21 aprilie – 21 mai)
Unele din cele mai intense si iritante legaturi iti servesc unui scop special in viata ta. Gandeste-te la polaritati care sunt asa de importante si recunoaste ce iti aduce bun in viata un om sau o situatie judecata drept negativa. Cu cat inveti mai repede asta, cu atat iti va fi mai bine. Fii atent la limitari legate de corpul pe care l-ai cam neglijat in ultimul timp. Fii bland cu tine dar si destul de activ ca sa ramai impamantat, cu o rutina echilibrata ce permite un progres sigur.

Afirmatia weekendului pentru Taur: Eu imi respect nevoile corpului

HOROSCOP zilnic 25 iunie 2021. Zodia care va fi dezamăgită. Totul se năruie în calea ei
Horoscop weekend. GEMENI (22 mai – 21 iunie)
Exista relatii in viata ta care iti atrag atentia ca sa sapi in interiorul lor si sa te gandesti la ele. Poate ca te gandesti la o iubire paralela sau la o legatura secreta ce te inspira sa te misti dintr-un punct stagnant. Nu te baza pe altii sa iti schimbe viata totusi, pentru ca asta poate fi riscul momentului. Exista mult mai mult despre viata decat vezi cu ochii. Bucura-te de micile lucruri, vazand potentialul lor intreg si locul lor in lume. Nu trebuie sa faci prea multe ca sa fii fericit.

Afirmatia weekendului pentru Gemeni: Eu vad frumusetea peste tot

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.

Horoscop Minerva pentru sfârşitul lunii iunie. Berbecii se confruntă cu o perioadă ciudată. Leii cunosc vârful succesului pe plan profesional