Horoscop WEEKEND 26-28 august 2022. Weekend cu Mercur în Balanță, schimbări majore

Horoscop weekend. Iata horoscopul de weekend 26-28 august 2022 scaldat de influențe astrale majore.  Sfârșitul de săptămână stă sub intrării planetei comunicării – Mercur, în echilibrata zodie a Balanței.

26 aug. 2022, 11:47
Horoscop WEEKEND 26-28 august 2022. Weekend cu Mercur în Balanță, schimbări majore

Horoscop WEEKEND 26-28 august 2022. Reușești să abordezi cu sensibilitate ceea ce ai în minte. Și faci asta fără să-ți rănești omologul. Pentru că vibrațiile Balanței au întotdeauna efectul unei ofensive cu farmec.

Iata horoscopul acestor zile de weekend sub aceste influente astrale:

Horoscop septembrie 2022. Schimbări majore de destin pentru patru zodii

Horoscop weekend. BERBEC (21 martie – 20 aprilie)
Mercur in Balanta te face cumva sa nu te desprinzi de ideea ca ceva nu a fost facut asa cum trebuie si intr-un fel care sa ii faca pe toti fericiti. In timp ce te gandesti la solutii mai bune, lasa-i pe altii sa stie la ce te gandesti dar doar in punctul in care simti ca ideile tale sunt in siguranta de a nu fi plagiate. Sunt multe lucruri pe care acum nu le stii. Da-ti voie sa nu stii tot si pune intrebarile potrivite in loc sa te simti vinovat ca nu stii raspunsurile inca. Tu chiar ai puterea sa iti schimbi lumea zilele acestea.

Horoscop weekend. TAUR (21 aprilie – 21 mai)
Tu stii bine ca vorbele si gandurile tale trebuie dovedite prin actiuni pure si simple. Viata iti rasplateste pe cei care sunt suficient de curajosi sa stea drepti pentru ei insisi dar doar daca sunt si dispusi sa mearga acel kilometru in plus si sa isi asume raspunderea pentru tot ce s-a intamplat pana acum in viata lor. Nu fii prea orgolios sa iti recunosti greselile si sa le infrunti chiar cand ele tin doar de respectul de sine pe care nu l-ai avut candva. Mergi incet si sigur spre ce ti-ai propus in loc sa tot pui la indoiala puterea prin cuvintele altora. Nimeni nu intelege magia creata de tine cu adevarat in afara de tine.

Horoscop Mihai Voropchievici. Lecţiile Universului pentru fiecare zodie. Cine trebuie să iasă din zona de confort

Horoscop weekend. GEMENI (22 mai – 21 iunie)
Pe masura ce Mercur se afunda in Balanta, vei vedea si cum unii oameni revin in lumea ta atunci cand te astepti mai putin. Este ceva misterios in felul lor de a proceda, deci fii atent sa nu fii jucat pe degete sau manipulat in acelasi fel in care s-a mai intamplat in trecut. Ca sa iti recastige increderea, o persoana trebuie sa dovedeasca ca si-au pus la punct anumite probleme personale. Nu este cazul sa te bazezi pe regulile altora, ci trebuie sa iti creezi sau urmezi propriile reguli, deci fii permanent atent ce vrei cu adevarat sa realizezi, ca sa nu te ratacesti pe calea altora.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.