Horoscop WEEKEND 27-29 mai 2022. Dragostea la putere, Venus intra in Taur

Poti simti cum ceata se ridica in acest weekend, cu diplomata Venus aflata acasa in Taur. Indiferent unde esti, te simti foarte conectat cu oamenii apropiati din viata ta.

27 mai 2022, 00:27
Horoscop WEEKEND 27-29 mai 2022. Dragostea la putere, Venus intra in Taur

Horoscop weekend. Iata horoscopul de weekend 27-29 mai 2022 scaldat de influente astrale majore. Sfarsitul de saptamana este marcat de intrarea lui Venus in Taur. Venus este patronul zodiei, asa cum „iubitul” ei, Marte, este patronul Berbecului, zodie in care a intrat din 25 mai. Asadar, dragostea este la putere. Toata lumea iubeste pe toata lumea!

Iata horoscopul acestor zile de weekend sub aceste influente astrale:

Horoscop weekend. BERBEC (21 martie – 20 aprilie)
Festivalul iubirii continua pentru tine in acest weekend, oricat de serios ai fi. Adorata Venus aflata acasa in Taur si in sectorul expansiunii si educatiei. Deci oriunde iti directionezi energia sigur vei face ca magia sa se intample. Te simti curajos si direct, esti ajutat sa dai glas celor mai profunde dorinte pe care le ai. Nu judeca in exces, nu judeca. Doar lasa-te dus de minunatul curent a ce simti si vrei.

Horoscop Urania iunie 2022. Zodia care va înflori în această lună, se anunţă experienţe de pus în album

Horoscop weekend. TAUR (21 aprilie – 21 mai)
Daca nu ai terminat munca propusa pentru saptamana, nu te simti vinovat daca dedici putin timp din acest proiect sau jobului in sine in acest weekend. Echilibrata Venus este in Taurul cel cu picioarele pe pamant unde este si acasa. Doar asigura-te ca nu o iei pe scurtaturi. Alege sa folosesti energia meticuloasa, ordonata si stabila ca sa faci lucrurile ca la carte. Pana vei fi gata cu toata treaba, deja oamenii care te admira se vor alinia pentru a te aclama.

Horoscop karmic. Ce zodii stau bine financiar în această săptămână

Horoscop weekend. GEMENI (22 mai – 21 iunie)
Poti simti cum ceata se ridica in acest weekend, cu diplomata Venus aflata acasa in Taur. Indiferent unde esti, te simti foarte conectat cu oamenii apropiati din viata ta. Romantismul poate straluci cu un prieten sau o cunostinta pe online iar lucrurile pot capata amploare. Doar fii atent, pentru ca Venus da lucrurilor o culoare mai rozalie decat este de fapt. Bucura-te de energia atractiei, dar sa stii ca poate avea viata scurta. Sau… cine stie ? Poate ca nu !

Horoscop weekend. RAC (22 iunie – 23 iulie)
In weekend, senzuala Venus se cuibareste acasa la ea, in Taur, este exact ce ai nevoie dupa o saptamana intensa. Te simti ghidat sa ai acel tip de conexiuni personale, intuitive si profunde dupa care tanjeste sufletul tau. Chiar daca activitatile de weekend sunt imbibate de un aer de fantezie, nu este nimic in neregula cu asta. Este cea mai buna atitudine de a combate vestile claustrofobice care circula acum !

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.