Horoscop WEEKEND 27-29 NOIEMBRIE 2020. Influente astrale majore inaintea eclipsei

Horoscop weekend. Contextul astral al acestor zile te indeamna din plin sa socializezi si sa iti faci noi conexiuni. Tu oricum esti inclinat natural pentru asta dar acum este chiar si mai indicat, pentru ca beneficiile pot fi mari.

27 nov. 2020, 10:50
Horoscop WEEKEND 27-29 NOIEMBRIE 2020. Influente astrale majore inaintea eclipsei

Horoscop WEEKEND 27-29 NOIEMBRIE 2020.  Iata horoscopul de weekend 27-29 NOIEMBRIE 2020 scaldat de influente astrale majore. Mercur in Scorpion face sextil cu Pluto, iar sambata face sextil cu Jupiter. Scorpionul este misterios, dar are un radar fin cand e vorba de secretele altora. Deschide-ti inima! Daca ai o discutie importanta de purtat, acum este momentul. Scorpionul este departe de a fi timid. In plus, eclipsa de Luna plina in Gemeni de luni isi produce deja efectele. Se simte tensiunea in aer. Ca sa nu mai spunem ca magicul Neptun iese duminica din retrograd, iar sensbilitatea creste.

Iata horoscopul acestor zile de weekend sub aceste influente astrale:
Vino in fiecare vineri pe SFATULPARINTILOR.RO pentru a afla ce-ti rezerva weekend-ul din punct de vedere astral.

Horoscop weekend. BERBEC (21 martie – 20 aprilie)
Contextul astral al acestor zile te indeamna sa te ocupi si te tine. Ai si tu propriile vise si ambitii, propriile nevoi de relaxare si incarcare de baterii, desi toata lumea stie cat de laudabila este dedicarea ta naturala unui grup sau comunitate. Cu cat pui mai mult, cu atat scoti mai mult. Investeste in tine si vei fi plin de vitalitate pentru a continua si alte actiuni umanitare.

Horoscop special: Începe perioada de aur pentru 4 zodii

Horoscop WEEKEND 27-29 NOIEMBRIE 2020. TAUR (21 aprilie – 21 mai)
Contextul astral al acestor zile te indeamna din plin sa socializezi si sa iti faci noi conexiuni. Tu oricum esti inclinat natural pentru asta dar acum este chiar si mai indicat, pentru ca beneficiile pot fi mari. La fel de bine, un focus intens pe zona ta spirituala te poate trage de la rezolvarea unor situatii pragmatice de viata spre dorinta de a de dezvolta personal si spiritual. Nu te epuiza incercand sa rezolvi totul o data. Lasa-le pe toate pe rand. Unele se desfasoara si de la sine, in propriul ritm, fara sa le planifici tu.

Horoscop weekend. GEMENI (22 mai – 21 iunie)
Contextul astral al acestor zile te sustine sa accepti provocari – care oricum iti plac destul de mult – care sa te ajute sa mergi inainte cu planurile tale, in ciuda altor aspecte ce te pot trage in alte directii. Pe plan sentimental, se poate aprinde o veche flacara a iubirii. Mai este ea de actualitate pentru tu cel de acum? Doar inima ta stie raspunsul. Daca apare o ocazie sa te implici intr-o cauza umanitara, fa-o.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.

 

 


loading...