Horoscop weekend 29-30 iunie. Marea dragoste îi bate unei zodii la uşă, o altă zodie pierde bani mulţi

Publicat: Vineri, 28 Iunie 2019 10:35 // Actualizat: Vineri, 28 Iunie 2019 10:35 // Sursa: romaniatv.net

Sfârşitul de săptămână aduce agitaţie, planuri de vacanţă, dar şi aventuri amoroase. Citeşte, pe RomaniaTV.net previziunile pentru fiecare zodie.

Foto: gds.ro

Berbec. Este un sfârşit săptămână ce anunţă activitate crescută pe planul de acasă, poate sunt renovări, proiecte de redecorări, musafiri, evenimente pe care le organizaţi sau chiar mutări planificate sau în curs de efecutare. Oricare ar fi cauzele, timpul vă este solicitat mai mult pe această zonă.

Taur

Aveţi agenda plină de evenimente rapide de tipul călătorii scurte, sarcini de rezolvat care vă lasă cu un sentiment de satisfacţie, lucruri importante şi multe de citit şi conversaţii în special scrise.. Din fericire, veţi avea şi idei bune de făcut bani, chiar dacă în acelaşi timp cheltuiți cam mulţi bani pe lucruri frumoase.

Citeşte şi Horoscopul zilei VINERI 28 IUNIE 2019. Începe week-end-ul, o nouă şansă!

Gemeni

Vă preocupă poziţia din cadrul grupului în care sunteţi sau în societate. Încercaţi să vă redefiniţi locul pentru că vedeţi lucrurile dintr-un unghi nou. Dacă vreţi mai mult succes, fiţi onest cu voi şi analizaţi în profunzime ce gândiți, departe de ezitări şi de îndoieli.

Rac

Veţi trece frumos prin această săptămână. Aveţi determinare şi multă energie. Cu toate acestea, fiţi pe fază în sectorul de câştiguri financiare şi posesiuni. Fiţi vigilent ca să evitaţi orice pierdere materială. Nu iniţiaţi aspecte financiare şi abţineţi-vă de la idei de a face bani.

Leu

În această săptămână puteţi să planficaţi excursii, contacte, întâlniri sociale şi orice vă aduce mai aproape de oameni şi de situaţii diferite, fie pe plan profesional, fie personal. Primiţi energie de la astre ca să puteţi avea influenţă puternică asupra oamenilor potriviţi şi să promovaţi planurile cu ajutorul lor.

Fecioară

Este o perioadă foarte populară, motiv pentru care sunteţi implicat în grupuri, în evenimente sociale, în reuniuni, poate în competiţii de orice fel. Sunteţi implicat şi fizic şi aveţi multă energie spre exterior! Arătaţi şi vă simţiţi fabulos şi veţi avea mult succes în relaţia cu şefii, autorităţile, părinţii.

Balanţă

Arătaţi fabulos în ochii altora, în special a persoanelor cu rol de autoritate în viaţa voastră. Creaţi o impresie bună. Sunteţi independent şi puternic. Sunteţi încurajat să vă bucuraţi de experienţe şi de locuri frumoase. Puteţi auzi de vechi prieteni sau de foşti colegi de muncă cu care eraţi cândva apropiat.

Scorpion

Este o săptămână potrivită să vă redefiniţi atitudinea pe mai multe zone ale vieţii. Un stil de viaţă total diferit sau un mediu nou de muncă pot fi soluţia pe care o aşteptaţi ca să faceţi paşii doriţi spre viitor. Să aveţi mai multă grijă de voi şi să faceţi tot ce ştiţi ca să vă îmbunătăţiţi sănătatea.

Săgetător

Această săptămână vă va aduce un aer proaspăt în mentalităţile voastre. Orice formă de angajament care vi se părea înfricoşător poate acum avea loc pentru că se deschid cercuri noi date de evenimente noi. Vă puteţi gândi serios la un nou pas din viaţă, poate o căsătorie, un copil, o decizie mare pentru carieră.

Capricorn

Uitaţi-vă în urmă la viaţa voastră și vedeţi cât de mult aţi evoluat în relaţie cu familia, cu casa, cu averea, cu realizările şi concepțiile voastre. Adevărul este că multe schimbări nici nu au fost planificate, totuşi au venit de la sine, natural, pe măsură ce timpul a trecut.

Vărsător

Este o săptămână cu aspecte planetare în favoarea voastră. Puteţi lua decizii pe aspecte importante şi să faceţi paşi cutezători care să vă apropie mai mult de scopurile voastre. În plus, contribuţia oamenilor vă afectează pozitiv, deci mergeţi spre ei şi cereţi o opinie sau un ajutor.

Peşti

Discuții privitoare la colaborări, căutarea unor soluții viabile de a obține venituri suplimentare, dar și cheltuieli pe taxe, facturi, servicii personale. Etapă nouă în relațiile cu șefii, putând fi vorba de revigorarea unor relații vechi sau obținerea unei funcții de conducere.

loading...
Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
horoscop horoscop 29 iunie horoscop 30 iunie horoscop weekend zodiac
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
1
EUR
4.8347
RON
11 Aug
noapte 18 °
zi 33 °
Ultimele joburi adaugate
24 H